Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-10-18] Otelul - Manchester United

Promowane odpowiedzi

Rynek: CS

Moja propozycja: Spadek AU

Obecny kurs: 3,8

Uzasadnienie:

Mój debiut w tym temacie.

Na jutro mam, wydaje mi się coś bardzo ciekawego. Mecz Otelul-Manchester United. No cóż, jestem fanem United, mam nadzieję że ten lekki subiektywizm nie przeszkodzi w zarobku na ich jutrzejszym meczu.

Zagrałem AU po kursie 3,85 bo ten kurs moim zdaniem na bank spadnie. Spójrzmy na statystyki Czerwonych Diabłów w Lidze Mistrzów. Po dwóch meczach ledwo dwa punkty, zajmują 3 miejsce. Tracą dwa punkty do Basel i Benfiki. Jutro grają z najsłabszą drużyną w grupie, ten mecz po prostu muszą wygrać. Ja sam jako ich kibic nie widzę innej opcji, ale znam psychologię zwykłego bukmacherskiego grajka. Widząc te statystyki ogromna większość zagra jutro na United. Wszyscy doskonale wiedzą jaki potencjał drzemie w Czerwonych Diabłach, a w jutrzejszym meczu nie widzą innej opcji niż 3 punkty dla United.

myślę, że kursy na United polecą w dół, jednak wolę to AU, gdyż widzę w tym szansę większego zarobku.

Cytat z devilpage.pl :

"Sam szkocki menadżer wyznał przed spotkaniem z mistrzem Rumunii, iż oczekuje od swoich zawodników zdobycia kompletu punktów w tych starciach i nawet nie dopuszcza do siebie innej opcji. Plan Fergusona wydaje się być łatwy do zrealizowania, gdyż wtorkowych przeciwników dzieli niemal wszystko. Manchester United to jeden z najbogatszych i najbardziej utytułowanych klubów na świecie, podczas gdy Otelul może pochwalić się tylko jednym trofeum - wywalczonym w minionym sezonie, mistrzostwem kraju. W dodatku podopieczni Dorinela Munteanu grają obecnie na tymczasowym stadionie w Bukareszcie, warto również dodać, iż średnio piłkarze mistrza Rumunii zarabiają około 40 tysięcy funtów rocznie, czyli mniej, niż większość zawodników United otrzymuje za tydzień gry. "

Mecz zdecydowanie overowy. Myślę że MO na United, over 2,5 polecą spokojnie w dół. Póki co rynek martwy, ale wydaje mi się, że warto się włączyć póki tak jest, bo potem kurs powinien spaść.

Oby na plus ;)

Odnośnik do posta

No i mój debiut całkowicie nieudany tutaj, kursy poszły w górę. Póki co dopiero ~8k przehandlowane na AU, jednak kursy idą w górę, a ja wybrałem najgorszy z możliwych momentów do wejścia, praktycznie najniższy kurs.

Póki co mam na łapie ten AU, ale wątpię aby kurs spadł, dziwi mnie taki wzrost kursów u buków na MO United.

Chyba jeszcze nie powinienem się udzielać w tym temacie, muszę nabrać więcej doświadczenia. Tak więc póki co będę pisał tylko w swoim blogu. Tutaj jest miejsce tylko na greeny...

Odnośnik do posta