Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

mario konie pre-play

Promowane odpowiedzi

Tak jak obiecałem opisze mniej więcej jak ja gram na wyścigach konnych , system nie jest trudny dlatego mysle , że każda osoba ktora ma troche czasu jest wstanie wychodzić spokojnie do przodu oczywiście nie sa to duze pieniądze w granicach 50 euro ale kwoty okolo 10 euro wszystko zależy od stawek jakie dobieramy ja nie mam na to jakies jednej zasady raz wchodzę za 50 euro raz za 10 euro . Gram jak widać handluje tylko na gonitwach w WB . nie mam tez jednego miasta w którym gram po prostu gram tam gdzie w danej chwili jeżdżą :)http://www.traderzy.pl/forum/index.php?

Swoja metode opieram na szukaniu konia w którym obraz przedstawia sie następująco :

post-193-0-07902000-1320421946_thumb.png

post-193-0-04076800-1320422301_thumb.png

Odnośnik do posta

W tych dwóch przypadkach gramy ,że back i czekamy na wzrost kursu , jedyna moją zasada jest to , że gdy kurs spadnie w pierwszym rynku do 5,1 i kwota zaczyna spadać to wchodzę z rynku :) a w drugim przypadku gdy kurs nie wzrasta a są oznaki że moze spaść poniżej 4.1 to również wychodzę w ten sposób ograniczam sobie starty w przypadku gdy cos idzie nie tak jak trzeba ... kwoty które na danym kusie sa wysokie dają nam troche czasu aby sie zastanowić a to jest duzy plus :)

Odnośnik do posta

Przestrzegam przed wchodzeniem w rynek dość wysoką stawka oraz w sytuacjach gdzie kwota jest wysoka na kursie np 16 a pozniej nie mam żadnego zabezpieczenia , ponieważ gdy osoba wycofie sie z ta kwota nie mamy jak juz sprzedać naszego kursu nawet o jeden stopień niżej , tylko musimy później ustawiać sie o np 4 tiki wyżej / niżej podaje tutaj przykład :

post-193-0-15692900-1320423677_thumb.png

Odnośnik do posta

Dzisiaj postanowiłem zagrać trochę bardziej agresywnie a wiec wejść na większa stawkę i grać coraz bliżej rozpoczęcia gonitwy :) przedstawione podsumowanie pokazuje ze pojawiło sie o wiele więcej ujemnych kwot czyli strat . I mimo dużego poświecenia czasu wygrywam dzisiaj 8 euro , ale nie jestem w 100 z siebie zadowolony bo mogłem wygrać więcej ... ale lepsze cos niż nic :D

post-193-0-02873900-1320513152_thumb.png

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

ostatnimi czasu nic nie pisałem , ale też przez ten czas mało handlowałem :( około miesiąc temu założyłem ten blog a wiec czas na podsumowanie swojej gry . Nie jest ono świetnym zyskiem ale ja grając na wyścigach konnych czuje sie coraz pewniej także mam nadzieje że dodatkowa pewność siebie pozwoli przynosić mi jeszcze większe zyski :) oto wynik z ostatniego miesiąca

post-193-0-98970100-1321976102_thumb.png

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Od ostatniego razy handlowałem tylko trzy razy , ale nie miałem czasu bezpośrednio bo zakończenie handlu wrzucać jak mi poszło dlatego zrobię to teraz tutaj przedstawiam dzień 27 ,11

post-193-0-37718100-1322939431_thumb.png

Odnośnik do posta

Podczas ostatniej gry zrobiłem jeszcze dodatkowe screeny ponieważ postanowiłem zagrać większą stawka niz grałem do tej pory i chciałem sie pochwalić że weszłam w dobry rynek ale niestety za szybko z niego uciekłem , ponieważ gdy bym poczekał jeszcze trochę czasu zysk mój by byl dużo większy :) kupiłem kurs 5.3 za 150 euro i od razu wystawiłem kontrę po 5,2 50 euro a 5,1 100 euro . dało mi to zysk 5 euro .

post-193-0-63692900-1322940179_thumb.png

post-193-0-54419000-1322940186_thumb.png

post-193-0-83841900-1322940196_thumb.png

post-193-0-89195500-1322940207_thumb.png

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Nie ma problemu dzień przed meczem popatrzyłem po dyspozycje obu drużyn , kilka kontuzji w drużynie gości oraz to ze grali oni ostatnio bardzo ciężkie mecze , wiec można bylo sie spodziewać że trener da odpocząć podstawowym gracza a Valencia wiadomo bedzie robiła wszystko zęby wygrać ten mecz bo kto dzisiaj nie chce wygrać z Barca . Wiec porostu zagrałem po 6.2 za 150 euro i na barce około 100 euro ze kurs pójdzie do góry . Zagrałem kontrę po kursie 5.6 :) okolo 4 godziny przed meczem , gdy wiadomo bylo , że Barca gra jednak bardzo silnym składem i tak pojawiłem sie ładny zysk :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.