Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

forex trading blog

Promowane odpowiedzi

Witam!Tradingem zajmuję się ok.4 miesięcy, gre na betfair zacząłem miesiąc później z nastawieniem na in-pay, na początku tenisem a później piłką nożną. Trading rozpocząłem z bankiem 25€ lecz po wtopieniu 10€ postanowiłem przerwać gre na pare miesięcy teraz powracam i zamierzam handlować piłkę pre-pay i czasami in-pay.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tick czyli najmniejsza możliwa zmiana ceny jakos tak leci ta definicja. 15,a 30 robi różnicę.

Kolejne rynki u/o widać to mi najlepiej wychodzi. w ciągu 4 dni handlu udało mi się wyrwać ok.2€ co nam daje 10% banku wydaje mi się że wynik niezły, było by lepiej gdyby nie ten tenis kosz.

Dziś jestem werry :-D werry :-D happy :-D poniewasz udało mi się zrobić najlepszego greena w moim życiu. Po raz kolejny okazuję się że nigdzie nie idzie mi lepiej niż na rynku u1.5. Mo

Posted Images

Leverkusen-Valencia

rynek:u1.5

buy:3.70

sell:3.60

miał być z tego podkład pod Clinta ale postanowiłem zamienić go na greena

//Edit by Kuchar: Staraj się proszę w miarę możliwości wyedytować wcześniejszy wpis aby nie dublować postów przy krótkich wiadomościach;-)

Odnośnik do posta

Kolejne rynki u/o widać to mi najlepiej wychodzi.

w ciągu 4 dni handlu udało mi się wyrwać ok.2€ co nam daje 10% banku wydaje mi się że wynik niezły, było by lepiej gdyby nie ten tenis kosz.

Chciałbym osiągnąć bank rzędu 40€ do końca listopada, mam nadzieję że mi się uda.

Edytowane przez Kuchar
Screen usunięty na prośbę usera
Odnośnik do posta

Dziś jestem werry :-D werry :-D happy :-D poniewasz udało mi się zrobić najlepszego greena w moim życiu. Po raz kolejny okazuję się że nigdzie nie idzie mi lepiej niż na rynku u1.5.

Mogłem wyciągnąć jeszcze więcej ale spanikowałem.

Edytowane przez FOREX 366
Odnośnik do posta

Kolejny dzień handlu na rynkach u/o, bardzo zielony dzień. Zaczęło się niemrawo małym greenem na Aberdeen i zerowym na Manu, potem bundesliga i red na Bayernie który został błyskawicznie odrobiony, następnie liga włoska, holenderska i piękny finisz na Realu Madryt. Bank już ponad 20€ więc jestem na dobrej drodze do osiągnięcia celu.

Edytowane przez FOREX 366
Odnośnik do posta

Wprost nie mogę nacieszyć oczu, jak ktoś cieszy się z choćby najmniejszego zysku :) Po prostu włącza mi się wspominajka moich początków na bf, w których reagowałem podobnie. Gratuluję, życzę wytrwałości i radości z osiąganych zarobków.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.