Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

forex trading blog

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tick czyli najmniejsza możliwa zmiana ceny jakos tak leci ta definicja. 15,a 30 robi różnicę.

Kolejne rynki u/o widać to mi najlepiej wychodzi. w ciągu 4 dni handlu udało mi się wyrwać ok.2€ co nam daje 10% banku wydaje mi się że wynik niezły, było by lepiej gdyby nie ten tenis kosz.

Dziś jestem werry :-D werry :-D happy :-D poniewasz udało mi się zrobić najlepszego greena w moim życiu. Po raz kolejny okazuję się że nigdzie nie idzie mi lepiej niż na rynku u1.5. Mo

Posted Images

1.post-1001-0-01498500-1338751033_thumb.jp

2.Gramy u siebie

3.Mamy dobrą reprezentację

4.Nie może być inaczej

5.Co z ciebie za patriota

1. Suche wyniki wiec z tym sie nie da polemizowac.

2. U siebie czyli wieksza presja.

3. Od kiedy ? A tak wogole ten miedzynardowy zbior nazywasz repra ?

4. Zawsze może i dlatego mamy kursy, inaczej buki by tego nie wystawiły.

5. A co ma piernik do wiatraka ?

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.