Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

forex trading blog

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tick czyli najmniejsza możliwa zmiana ceny jakos tak leci ta definicja. 15,a 30 robi różnicę.

Kolejne rynki u/o widać to mi najlepiej wychodzi. w ciągu 4 dni handlu udało mi się wyrwać ok.2€ co nam daje 10% banku wydaje mi się że wynik niezły, było by lepiej gdyby nie ten tenis kosz.

Dziś jestem werry :-D werry :-D happy :-D poniewasz udało mi się zrobić najlepszego greena w moim życiu. Po raz kolejny okazuję się że nigdzie nie idzie mi lepiej niż na rynku u1.5. Mo

Posted Images

Żeby nie pisać za dużo i wprowadzać bałaganu od dziś mój blog będzie wyglądał następująco. Codziennie po zakończeniu tradingu zrobię podsumowanie dnia.

Data: DD.MM.RRRR

Zysk: ...€â€‹

Bank: € +...%

screen

Rynek dnia: ...

screen z tego rynku

Edytowane przez FOREX 366
Odnośnik do posta

Przez ostatni tydzień susza na moim blogu rynków nie wiele, ale resumując ostatni tydzień.

Niedzielny poranek i mecz Real Madryt - Osasuna nastawiałem się na mega handel a tu blink.png d...a, nie dość że kurs poszedł nie w tym kierunku co chciałem to jeszcze na dodatek się zagapiłem, zachodzę a tu 5 min po gwizdku, na szczęście wyszedł taki red a nie inny. Po tym ciosie całkiem zniechęcony nie mogłem się podnieść z czego wyszły trzy rynki na zero, miałem dać sobie na razie spokój ale ze znudzenia postanowiłem zagrać okazyjnie wyglądającego 0-0 na Atletico, znowu blink.png, straty zostały odrobione. Po tych przeżyciach dałem sobie kilka dni odpoczynku od giełdy. Czwatrek, Piątek mecze międzynarodowe płynność słaba ale jak na mój budżet to mi za bardzo nie przeszkadzało i coś dało się ugrać. Prze de mną jeszcze sobota i niedziela kopana nie wygląda zachęcająco ale może uda się coś na innych dyscyplinach wykombinować. :-D

Odnośnik do posta

Data: 12.11.2011

Zysk: +2.32€

Bank: 27.90€

post-1001-0-88193100-1321139329_thumb.jp

Rynek dnia: Alcoron - Gimnastic : mo

Jak mawiał Warren Buffett "Nigdy nie próbuję zarabiać na giełdzie. Kupuję z założeniem, że następnego dnia mogą zamknąć giełdę i nie otworzą jej przez pięć lat" tak i ja nie nastawiałem się dzisiaj na handel,miałem zagrać Anglia - Hiszpania ale taki ładny green zachęcił mnie do dalszych inwestycji i ot po paru dniach posuchy i koloru czerwonego mamy bardzo ładnego greena.

Odnośnik do posta

Niedziela znów była strasznie pechowa, najbardziej dał mi się we znaki mecz Brescia - Ascoli kupione po 6.4 czekam z kontrą na 6 a tu nagle ściana 2k na 6.6, spanikowałem i wyszedłem po 6.8, a potem jak na złość patrze a tu k.... 5.9. Następny dzień też nie po mojej myśli dwa nieciekawe redy, dopiero następne dwa dni przyniosły długo oczekiwane greeny Ukraina - Austria mo kupione po 6.8 oddane

po 6 stawka 10€ :-D Czarnogóra - Czechy 0-0, 10 ->9.8 stawką 15€ , na koniec dnia jeszcze kwalifikacje mundialu Chile - Paragwaj rynek trochę dziwny under spadł dwa ticki na 0-0 stało niewiele siana to postanowiłem ustawić się na 10,5 zakład został szybko skupiony i ustawiłem się tick niżej mimo iż under poszedł mocno do góry to mój zakład został spokojnie przyjęty.

post-1001-0-54617800-1321551158_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.