Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Dzień pod znakiem eliminacji do LM, przy tego typu spotkaniach często są zjazdy na faworytach, i to nie 5 tickowe a czasem 20-30 ticków więc jest o co grać, dziś przeanalizuję rynki i dam znać czy w coś można śmiało inwestować. Innych użytkowników też proszę o spostrzeżenia :)

ustawiłem się w kolejce po Lech Poznań za 2,24 i Sparta Praga po 1,59 oraz 1,60. Myślę, że poziom tych kursów do jutra ma spore szanse na zjazd.

Odnośnik do posta

Moją uwagę przykuł mecz Levadia Tallin - Debrecen i kurs na remis w tym spotkaniu. Buki wystawiły kursy na to spotkanie w przedziale 3.1- do 3.25 natomiast na BF jest 3.55 (który zakupiłem) i ustawiłem się po 3.60. Wg mnie jest to dość wyrównane spotkanie a kursy powyżej 3.5 na remis są opłacalne.

Odnośnik do posta

No to Krzysiu chyba jednak musisz ciąć straty na meczu Lecha, niestety inwestorzy przestraszyli się tego meczu i kursy wyraźnie poszły do góry bo obecnie na Lecha jest @ 2.32, w sumie to nie ma się co dziwić z podejściem polskich drużyn - czytaj braku odpowiednich wzmocnień. Natomiast racje miałem co do meczu Debrecena i przewidzianego spadku kursu na remis, obecnie jestem już po transakcji - 3.55 -> 3.45

Odnośnik do posta

Puchar Rosji,

Mordovia Saransk v Dinamo Moscow

godz. 16:00

W tej chwili mozna sie ustawic po back 1,68 na Dinamo. Do meczu powinno spasc kilka tickow (u bukow tendencja spadkowa, pinnacle: 1,61)

Odnośnik do posta

Szczerze mowiac, to watpie zeby ktokolwiek z mojego postu skorzystal. Wszystko dzialo sie po prostu za szybko. W sumie to ja tez nie skorzystalem, bo sie ustawilem po 1,68 zamiast brac dostepne 1,67. Jak skonczylem pisac posta i go wyslalem, to wrocilem na gielde, a kurs juz poszedl w dol. Na 1,63 i 1,64 lezaly tylko jakies grosze ale juz nie wchodzilem, bo myslalem ze nizej nie spadnie (kursy byly juz blisko sredniej u bukow).

Odnośnik do posta