Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Weryfikacja konta Betfair

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam Właśnie przeszdłem weryfikację KYC. Dokumenty (potwierdzone przez notariusza) wysłałem wczoraj, a dzisiaj już konto zweryfikowane i aktywne, zarówno główne jak i australijskie. Potwierdzenie u

Nie, nie wystarczy . Ja niedawno przechodziłem przez ten proces i kliknąłem gdzieś na stronie betfair w tych rejonach KYC żeby wysłali mi list, dostałem - kod wysłałem na podany w liście mail i dopier

Do konta europejskiego nic nie musisz potwierdzać notarialnie

Gdy ja przechodziłem weryfikację:

1. dowód osobisty -u notariusza

2. konto bankowe - wystarczył screen z konta

3. adres - wysłali mi kod aktywujący na mój adres (po przelaniu paru ojro na konto australijskie.)

Odnośnik do posta

panowie kolega nie ma zweryfikowanego konta australijskiego a ja choć było to nie dawno nie pamiętam czy jak się przetransferuje środki na to konto to czy można za nie grać nie mając jeszcze tej weryfikacji?

Odnośnik do posta
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Witam,

To mój pierwszy post na forum, zatem witam wszystkich użytkowników. I pytanie do kogoś kto ostatnio weryfikował tożsamość. Czy wystarczy kopia dowodu poświadczona notarialnie oraz wyciąg z rachunku bankowego? Czy będą chcieli czegoś jeszcze?

Odnośnik do posta

a jeżeli chodzi o konto australijskie to tak jak piszesz, z tym, że nie każdy wyciąg jest wystarczający. czasami będzie służył tylko jako "potwierdzenie źródła finansowania konta", a do tego będziesz musiał dostarczyć jeszcze np oficjalne pismo z uczelni, rachunek za telefon itp. żeby potwierdzić adres. Pisma/ rachunki nie mogą być starsze niż 3 miesiące.

Odnośnik do posta
  • 7 months later...

zablokowano mi wyplate bo musze przejsc pełna weryfikacje co zrobic zeby otrzymac od nich ten kod pisalem do nich po polsku na kyc@betfair.com ale to nic nie dało czy wystarczy przelac pare euro na konto australijskie?

Odnośnik do posta

Nie wiem jak wygląda sprawa z tym listem, niby automatycznie wysyłają - z tego co jest napisane tak by wynikało, ale ja nic nie dostałem. Tak więc najlepiej będzie zeskanować potwierdzone notarialnie kopie: 1) dowód osobisty, 2) jakiś wydruk z banku z widocznymi danymi adresowymi - chyba musi być taki z pieczątką. W moim przypadku te dwie rzeczy wystarczyły, bo depozytów dokonywałem via MB, ale jeżeli masz inne metody wpłaty, to możliwe iż mogą chcieć jeszcze coś. Tak czy siak wystarczy skoczyć do banku i potem do notariusza - ja wszystko załatwiłem gdzieś w nieco ponad godzinę, ale tylko dlatego, że musiałem się trochę nachodzić. Potem wystarczy to zeskanować i po kilkunastu godzinach powinno być już konto w pełni zweryfikowane. U mnie było tak, że mogłem przelać na konto australijskie, ale nie mogłem przelać z powrotem na normalne.

Odnośnik do posta

witam ja właśnie wysłałem do nich zapytanie i otrzymałem taką odpowiedź:

Thank you for contacting the Betfair KYC Team.

Please be assured that a Betfair operator will deal with your query as soon as possible but we will only contact you again regarding this process should we have an issue with the quality of the documents provided.

We will endeavour to verify your account within 48 hours. During busy periods this may take longer due to the volume of emails received. Please do not add to this backlog by chasing responses if avoidable. However, if you have not heard from us within 5 days, please feel free to contact us again.

For further information about our Identity Verification process, please visit http://kyc.betfair.com

Kind Regards

Betfair

Odnośnik do posta

czyli teraz nie zweryfikujemy konta tak łatwo bo mozemy pisac do niich tylko po angieslku? polskich pracownikow i zadnego supportu barany już nie mają?

Masz regułkę:

Hello,

i want to pass the verification process, so please send the code to my adress (provided during registration) ..... (tu podaj adres)

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Czy rachunek za media można zastąpić np. fakturą VAT? Nie mam żadnego rachunku na siebie z ostatnich 3 miesięcy, natomiast mam faktury za zakupy. Weryfikacja KYC

Edytowane przez aszymbeher
Odnośnik do posta
  • 1 month later...