Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-11-05] Artur "Zły/Szpila" Szpilka (8-0, 6 KO) - David Saulsberry(7-3, 7 KO)

Promowane odpowiedzi

Rynek: Boks , Kursy meczu bądź runda zakończenia walki

Moja propozycja: Back Artur Szpilka, KO 1 runda

Obecny kurs: ?

Uzasadnienie:

Witam, dzisiaj poznaliśmy rywala bardzo obiecującego pięściarza młodego polskiego pokolenia - Artura Szpilki. Nazywamy przyszłym mistrzem świata Szpila który wyszedł z więzienia za bójkę po dyskoteką, przytył 30 kg i przeniósł się do wagi ciężkiej z niższej kategorii wagowej. Artur stoczy czwartą walkę w wadze ciężkiej, w dwóch pierwszych nie prze boksował dłużej niż 3 minuty, nokautując swoich rywali w pierwszych rundach. Za przeciwników miał zwykłych leszczy, dopiero Owen Beck który w przeszłości toczył walki z bokserami światowego formatu miał być prawdziwym testem Szpili w wadze ciężkiej. Porozbijany Owen Beck nie wyszedł do czwartej rundy, warto nadmienić że walka miała trwać 6 rund. (poprzednie po 4 rundy)

Dzisiaj na portalach bokserskich pojawiła się informacja odnośnie przeciwnika Szpili na gali 5 listopada. Nie będzie to Joshua Harris jak początkowo sądzono, lecz anonim David Saulsberry. Kto to jest ? Czarnoskóry hmm , pięściarzem go nazwać nie mogę bo splamię honor bokserów - powiedzmy afroamerykanin z ulicy który dorabia starając się boksować.

Nikt nie o nim nie słyszał, nie widział walk, jakaś wzmianka z 2008 i tyle. Dotarłem do informacji, że owy pięściarz sklasyfikowany jest na 198 miejscu rankingu boxrec, mierzy 1.93cm i waży 130kg !

Dodatkowo na portalu bokserskim pojawił się filmik ukazujący jego ostatnią walkę z czerwca. Gdy ją obejrzałem po prostu zacząłem płakać ze śmiechu. Leszcz - bum to za słabe określenie, nawet amator tutaj nie pasuje. Każdy kto oglądał walki chociażby w wadze ciężkiej średniej klasy pięściarzy, po oglądnięciu poniższej walki nie będzie miał wątpliwości jak to się skończy :)

Na bf jeszcze nie ma oferty, w bukach za niedługo się pojawią kursy, chodź wydaje mi się, że będą oscylowały w granicach 1.02/1.03 na Szpile. Bardziej skłaniałbym się ku KO w 1 rundzie, takiego pana Szpilka powinien skończyć jednym ovehandem :)

Walka przeciwnika Szpili :

Tak więc, rynek nie typowy bo jeszcze nie widziałem by ktoś tradował boks tutaj ;) Mam nadzieję, że betfair wprowadzi owy rynek i będzie możliwość zarobku łatwych pieniążków.

Odnośnik do posta

I zapłacił wysoka cenę, chociaż sympatyczny facet z czarnuszka. Wracając do tej walki, zapewne kursy w Unibecie pojawią się przed samą walką, bo na razie nie widzę. Mam nadzieję, że bedzie można zawrzeć zakład w której rundzie będzie KO :D

Odnośnik do posta

wlasnie obejrzalem ten filmik i ... matko jedyna... on wogole go trafil? gruby jak walnal o deski to az sie obraz zatrzasl :) jesli to faktycznie bedzie ten sam zawodnik co na tym filmie to walka nie powinna trwac dluzej niz jedna runda

Odnośnik do posta

Tutaj podsyłam link to wypowiedzi Szpili, jak widać sam zdaje sobie sprawę że bd walczył z jakimś amatorem z pod klatki B i musi ******** w pył jak najszybciej. ;)

http://www.ringpolska.pl/artur-szpilka/14245-szpilka-musze-go-znokautowac-i-tyle

Odnośnik do posta

Zawiodłem się na szpilce, liczony w 1 rundzie, narwany jak zwykle, zero technicznego boksowania. Grubas padł ze zmęczenia w drugiej rundzie, więc mój drugi typ nie trafiony, ale Szpila wygrał więc połowa typu trafiona ;)

Odnośnik do posta