Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-10-21] Azarenka - Zvonareva

Promowane odpowiedzi

post-744-0-24211500-1319874762_thumb.png

Rynek: mo

Moja propozycja: back Azarenka

Obecny kurs: 1.45

Uzasadnienie:

Pomimo wczorajszego blamażu podtrzymuje swoje zdanie, że Azarenka jest główna kandydatką do końcowego sukcesu. Gładko uporała się ze Stosur i Li które ku mojemu zaskoczeniu bardzo dobrze rozpoczęły te zawody. Wczorajszy mecz po prostu odpuściła choć mogła to zrobić chociaż udając, że jej zależy. Vera ma kapitalne momenty ale sporo jest i takich gdzie gra beznadziejnie. Azarenka jeśli zagra na normalnym poziomie to spokojnie to wygra a tu już nie odpuści.

Odnośnik do posta

zgadzam sie. wczoraj azarenka juz nie biegala zeby sie oszczedzac ale tez zeby nie wygladalo to na odpuszczenie, wyszlo jak wyszlo ale azarenka w finale powinna zagrac z kvitowa i rozwalic ta paskude

Miałeś już nie grać kobiecego tenisa :D Gdyby wygląd grał na korcie to pewnie ponad połowa uczestniczek Mastersa by inaczej wyglądała. A tak w temacie to mam nadzieję, że w finale spotkają się właśnie Azarenka z Kvitovą i jeżeli zaprezentują dotychczasową formę to może to byc świetne spotkanie. Ja nieco wiecej szans daje Kvitovej.

Odnośnik do posta

Miałeś już nie grać kobiecego tenisa :D Gdyby wygląd grał na korcie to pewnie ponad połowa uczestniczek Mastersa by inaczej wyglądała. A tak w temacie to mam nadzieję, że w finale spotkają się właśnie Azarenka z Kvitovą i jeżeli zaprezentują dotychczasową formę to może to byc świetne spotkanie. Ja nieco wiecej szans daje Kvitovej.

no mialem nie grac ale cholera zvonarewa nie ma mozgu do gry. jest slaba psychicznie. ale to chyba wada wszystkich rosyjskich tenisistek. ale ona to bardzo mocny przyklad tego, ona potrafi sie rozplakac podczas meczu jak jej nie idzie, przykrywa glowe recznikiem i szuka spokoju. azarenka za to dlubie sobie w paznokciach i moge sie zalozyc ze gdyby miala lusterko to by sobie makijaz w przerwie miedzy gemami poprawiala. jest bardziej wyluzowana i mysle ze jedyne co moze wplynac na jej porazke dzisiaj to niepotrzebne zmeczenie po wczorajszym meczu. co prawda ona nie biegala wogole ale jednak przez ponad 2 godziny na korcie byla i troche pilek uderzyla. ja poczkema na rozpoczacie meczu i jak cos to bede gral in play tak jak wczoraj

Odnośnik do posta