Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Trading pre play - Kasta

Promowane odpowiedzi

nie pekaj kasta. podwijaj rekawy i do boju. mav juz tak ma, ze jedzie wszystkich, nawet siebie z rana, przy goleniu do lusterka ;)

czytajac jednak twoj post (numer 63 bodajze) mozna uznac to za lekko smieszne. bez urazy, ale nikt nie jest w stanie nakreslic komukolwiek jakiegos schematu, ktory jest swietym graalem. kiedy wejsc, kiedy wyjsc, jakie rynki handlowac - do tego musisz dojsc sam, wypracowac sobie swoj wlasny styl, ktory bedzie w perspektywie dochodowy. slabsze chwile sie zdarzaja i beda zdarzac. wazne, aby w dystansie isc do przodu, a nie cofac sie. wiele cennych informacji uzyskasz czytajac wpisy na forum, czytajac literature tematyczna, ogladajac filmy zwiazane z tradingiem. zadajac rzeczowe pytania, wierze, ze rowniez uzyskasz konkretne odpowiedzi. jednakze nie w stylu: powiedzcie po ile kupic, co kupic i kiedy kupic, kiedy to sprzedac. bo tego nie wie nikt.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 74
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dla tradera nie jest ważna jak największa dniówka, tylko systematyczne zarabianie i co najważniejsze dyscyplina. Powinieneś poczytać o zarządzaniu budżetem, jeżeli już się decydujesz na in play to gra

nie pekaj kasta. podwijaj rekawy i do boju. mav juz tak ma, ze jedzie wszystkich, nawet siebie z rana, przy goleniu do lusterka czytajac jednak twoj post (numer 63 bodajze) mozna uznac to za lekko

tak właśnie było wejściem in chciałem kasować reda małego bo małego ale nie chciałem by on był no i niestety się powiększał i by nie stracić większej kasy ciąłem stratę już i tak z większym redem... t

Posted Images

Fajnie Chłopaki potraficie "zmusić" do działania a raczej przekonać wiem, że czasem, nie które pytania mogą irytować Was tak to działa mnie irytują redy więc zaczynam się zastanawiać co jest nie tak i zadaję ich za dużo teraz postaram się sam poszukać odpowiedzi a pytania będą tylko dotyczyły tego czy dobrze rozumuję dane zagadnienie :)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.