Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-11-19] Sao Paulo - America MG

Promowane odpowiedzi

musisz wiedzieć o tym, że jeśli kurs już tak poszedł w dół to można się spodziewać tylko i wyłącznie odbić. Przestrzegam tych co będą chcieli kupić. Moim zdaniem nic nie spadnie, nawet nie zaglądam na ten rynek. Życzę powodzenia i trafnych trendów. Jak narazie sporo fajnych propozycji reg!

Eee reg a Ty czasem nie namieszałeś tu, temat inny i propozycja inna...? nie pij tyle :D

Odnośnik do posta

Pieprzenie o Chopinie, takie, że aż głowa boli. Ile można czytać, że "niski" kurs cokolwiek to znaczy nie spadnie, ze na tym nie mozna zarobic, że tylko laye. Praktycznie kazdy kurs moze byc mega value, ktore sporo poleci. Najlepszy przykład to ostatni Puchar Świata kobiet, gdzie przy zenujacych obrotach nawet pre i z takich kursow mozna bylo robic greeny.

post-741-0-17189100-1321695643_thumb.jpg

post-741-0-30261400-1321695652_thumb.jpg

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta

Oczywiście, że można zarobić. Tylko trzeba wiedzieć w którym miejscu, na Chinach ten sam ruch złapałem. Tylko piłka nożna to specyficzne rynki. Generalnie powyższy post był pod "Gremio" a teraz widzę, że to spadek Sao Paulo (drużyny z mocnego środka) z drużyną AM- przedostatnia w tabeli.

maverick, proszę wyrażaj się, każdy może wyrazić swoje zdanie tylko w kulturalny sposób.

Dziękuję,

pozdrawiam,

Esc

Odnośnik do posta

Tylko to i tylko tamto, kazdy rynek i kazda dyscyplina jest specyficzna, takie ble ble bla bla o wszystkim i o niczym. Grunt to przeciez zeby moje było na wierzchu,czyż nie ? Teraz nagle nawet pozycja w tabeli ma znaczenie, a wczesniej krytykujac i ostrzegajac nie łaska bylo sprawdzic ? Naprawde uzycie słowa pieprzenie tak zabolało, weź juz Escabar sie nie wygłupiaj, nie mamy po 10 lat.

Mam nadzieje ze nie bedziesz dochodził przed sadem naruszenia Twojego dobrego imienia z tego powodu 02%20Laugh.png aczkolwiek nie mam doprawdy pojecia w ktorym momencie nastapiła obraza.

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta

Kwestia wyjaśnienia.

Oczywiście chodziło mi o back Sao Paulo. Pomyliłem się, bo myślałem o dwóch rynkach jednocześnie, gdyż back Gremio też gram. Zwalam to na kark tego że byłem śpiący po robocie. Chodziło mi po głowie, żeby dać dodać propozycję Gremio i stąd wynika pomyłka. Okazało się że właśnie na Gremio zarobiłem, a Sao Paulo narazie stoi w miejscu. Wciąż jednak i tutaj liczę na spadki

Przepraszam za zamieszanie.

Edytowane przez regecik
Odnośnik do posta

Niestety dzisiaj bardzo słaby mój typ, strata 2 ticków, korzystających przepraszam.

Miałem wczoraj 2 typy do wyboru - Sao Paulo i Gremio. Wybrałem moim zdaniem lepiej perspektywiczne, a to właśnie Gremio, którego nie umieściłem w RT poszło w dół i można było na nim zarobić. Sao Paulo cały dzień stało w miejscu i potem wzrosło niestety 2 ticki.

Mam nadzieję że na jutro wybiorę najlepszą propozycję, spośród tych które gram.

Odnośnik do posta