Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Wybór spotkań

Promowane odpowiedzi

Witam. Od jakiegoś czasu pogrywam na betfair, raczej z pozytywnym skutkiem. Na początek piłka pre, rynek MO. Na początek najbardziej czytelny.

Mam pytanie, na jakiej podstawie dokonujecie wyboru spotkań, które potem analizujecie. Powiedzmy jest kolejka ligi angielskiej, kilkanaście spotkań. Czy każdej innej ligi. Czy należy każdy mecz przeanalizować, poprzednie mecze, wyniki itp? Byłbym wdzięczny za wskazówki.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

przegladam rynki po kolei, od najwczesniej sie zaczynajacych meczy. jak wpadnie mi cos w oko, to inwestuje ;) a jak mecze zaczynaja sie o jednej godzinie, to wybieram ten, w ktory chce zainwestowac.

Odnośnik do posta

Jeśli chodzi o pre, to u mnie to wygląda mniej tak, że przeglądam wykresy MO najpopularniejszych meczów w danym dniu. Jest to kwestia doświadczenia, a kiedy go jeszcze nie było pomagało przeczytanie kilku blogów (np. cyca), gdzie ewidentnie było widać jakimi rynkami koledzy się interesują. Potem rzut oka na tabelę, ostatnie mecze drużyn (soccerway.com) i oczywiście kursy na betbrain.com. Czasami też sprawdzam archiwalne kursy z ostatnich meczów na betexplorer.com. Niekiedy wybór jest spory, więc trzeba dobrze wybierać :-D.

Edytowane przez m4tius
Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Na początek Witam wszystkich jak to na pierwszy post na forum ale do rzeczy. Od klku dni przeglądam sobie forum i zaczynam łapać o co w tym wszystkim chodzi, z AT też zaczynam się zapoznawać i moje pytanie brzmi: Skąd brać wykresy? Jakieś oprogramowanie czy portal ?

sorry, dopiero teraz zobaczyłem, że temat nienajświeższy. mimo to liczę na odpowiedź

Edytowane przez harash
Odnośnik do posta
  • 3 years later...

Przed wejściem w rynek pre-play warto również sprawdzić obroty i ilość pieniędzy czekających na przyjęcie. Przy scalpowaniu zapchane dużą gotówką koszyki mogą uniemożliwić szybką odsprzedaż.

Odnośnik do posta