Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

siatkowka

Promowane odpowiedzi

świetny opis,jasno i klarownie.zgadzam się z tobą ze filmik już wiele więcej by nie rozjaśnił.ostatnio próbowałem grac "twoim" sposobem,korzystając z opisów jakich udzielałeś na SB.nie pchać się na jakaś drużynę "na czuja" tylko spokojnie czekać na value.jak nie przyjmie teraz, przestawić się i czekać dalej, bez pospiechu.efekty więcej niż zadowalające.myślę ze wielu osobom artykuł rozjaśni w jaki sposób robisz tak imponujące greeny (respekt)

Odnośnik do posta

Duże piwo frazn za to, że ci się chciało napisać te "kilka" słów. Ja dziś rano też grałem podobnie do Ciebie i jestem zadowolony. Możliwe, że jutro też spróbuję jak wstanę o odpowiedniej godzinie hehe. Na bezrybiu i rak ryba (mało tenisa, brak darów) :P

Jeszcze raz dzięki za opis.

Odnośnik do posta

franz ,na litosc boska ,jak bedziesz mial mnie tak tytulowac ,zaczne z kazdym zpostem dolowac Ci reputacje :-D

Podziwiam pracowitosc ,od jutra bedziesz musial bys dwa razy szybszy i o ticka wyzej bedziesz musial wjezdzac ,bo pol forum bedzie gralo z Toba .

I to calkiem nie zart ,w niedziele jak testowalem pewien systemik i powiedzialem na SB na jaki mecz wchodze i na jakim poziomie ,jak cena doszla i kliknalem ,zanim minelo 8 sek juz bylo przede mna ponad 800 . Widzac to kliknalem nizej i znowu to samo ,i tak kilka razy :-)

Odnośnik do posta
napisać te "kilka" słów

az sie nie chcialo czytac, co :D?

od jutra bedziesz musial bys dwa razy szybszy i o ticka wyzej bedziesz musial wjezdzac

zdaje sobie z tego sprawe. moze znowu zaspia :D. A tak serio to wszystko co jest tutaj, to bylo juz na sb. Przynajmniej nie bede musial tego caly czas walkowac - zawsze moge odeslac do tematu. Poza tym, jak mnie wykopia z siatki, to bede mial wieksza mobilazje do zabrania sie za fx. Na razie kiepsko to idzie - dopiero polowe Eldera zmeczylem - a ksiazke dostalem we wrzesniu na urodziny ...

Odnośnik do posta

Przeczytałem, mega post, na prawdę mega, jesteś świetnym pisarzem, wszystko co opisałeś widziałem na wirtualnym ladderze. Jesteś w tym dobry i to jest Twój styl, każdy ma inny, każdy się czuje na innym rynku dobrze, rób to w czym jesteś najlepszy. Na pewno wiele osób spróbuje grać tą taktyką, ale także wiele osób sobie odpuści na samym starcie. Ja wiem, że nigdy nie spróbuję, nie moja taktyka, tak samo jak Ty nigdy nie zagrasz tak jak ja (rozmawialiśmy już o tym chyba na gg :) ) Wielki respekt dla tak wyrafinowanej sztuki zbierania eurozieleńców.

Pozdrowienia przyjacielu,

Esc.

Odnośnik do posta

Kapitan ja też kiedyś opisałem swój sposób gry na tenisie a jakoś dalej gram tak samo i różnicy za bardzo nie widać .... w każdym sposobie jeszcze wiecej niż od umiejętności zależy od psychiki. Jeden nie zamknie przed czasem i zrobi reda/greena drugi sprzeda lub kupi za wczesnie, codziennie jest kilku/kilkanascie/kilkadziesiąt nowych kont na bf i co najważniejsze jedni to gamblerzy a drudzy MY :)

Odnośnik do posta

Gofer po części masz racje z tymi nowymi użytkownikami ale weź pod uwagę płynność. Na siatce jest na ladderze kilka "stówkek" nad i kilka "stówek" pod i poza tym pusto, jak dojdzie kilku użytkowników identycznie grających to zrobią różnicę na tak mało płynnym rynku. A na tenisie popatrz co sie dzieje choćby w obecnym turnieju, rynki przepełnione kasą. BTW widziałem franza jak tradował dwa dni temu na jakimś włoskim meczu siatki tak wtedy myślałem czy aby to nie jest on i dzisiaj się potwierdził sposób i stawki:)

Edytowane przez dziama
Odnośnik do posta

Dzieki za opis franz. Byc moze po zakonczonym sezonie tenisa to bedzie dla mnie jakas alternatywa? sprobuje sobie ten sposob pograc w niedziele rano na tzn play for fun. Zobaczymy jak mio pojdzie. pozdro

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...