Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-11-25] Hansa Rostock - Union Berlin

Promowane odpowiedzi

Rynek: CS

Moja propozycja: BACK 0-0

Obecny kurs: 11,5

Uzasadnienie:

Kurs na under 2,5 obecnie na poziomie 1,78 a 0-0 stoi na 11,5. Poziom obydwu ekip dość wyrównany, a forma strzelecka daleka od optymalnej. Spodziewam się spadku wyniku co najmniej do poziomu 10,5

Dodatkowo ostatnimi czasy między tymi zespołami bardzo mało goli:

24/02/2010 H Rostock 0-0 Union Berlin

21/08/2009 Union Berlin 1-0 H Rostock

post-9-0-61532600-1322218971_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wszystko ładnie, tylko na 1 Bundeslidze czasami ciężko się gra na cs-ach, a co dopiero na II. Może płynność się poprawi, ale co do samego typu to jak najbardziej się zgadzam ;)

Odnośnik do posta

Na 2 godz. przed meczem mimo, że kurs na faworyta wzrósł oraz under spadł do 1,75 to kurs na 0-0 dalej bez zmian i nawet niedawno ktoś zagrał lay po 12,0... Dziwne zachowanie na tym rynku. Ciekawe czy pojawi się jakaś większa kasa na godzinę przed i zepchnie ten kurs.

Odnośnik do posta

tak.... na 3 min przed początkiem, gdzie 99% traderów zrobiło już scratch trade :cry:

Swoją drogą można być zadowolonym, bo w pewnym momencie kusiło mnie, żeby redować. Szczęśliwie udało się z tego nienormalnego rynku wyjść na zero.

Przy underze 1,72 kurs na 0-0 11,5 - śmiech na sali :wacko:

Odnośnik do posta

Mi wpada do głowy tylko takie prozaiczne tłumaczenie, że jest to jednak niemiecka piłka, gdzie zazwyczaj pada sporo bramek i bćc może to spowodowało takie zawyżenie kursu.

Osobiście odpuściłem handel na tym rynku, ale zrobiłem screena zaraz przed rozpoczęciem meczu.

post-366-0-46254200-1322240528_thumb.png

Odnośnik do posta

No takie błędy, sam redowałem pal to licho, ale najlepsze jest to ze pisaliscie posty jak pre jeszcze trwalo. Mecz zaczynal sie o 18.15 i spokojnie poszło jak widac 10.5 Diabeł tkwi w szczegółach a tym jest godzina :) Tym bardziej zal tych kilku euro.

post-741-0-10661700-1322242146_thumb.jpg

Edit: screen z godz 18:14

Edytowane przez maverick
Odnośnik do posta