Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

CS + Next Goal

Promowane odpowiedzi

dokladnie stawkowanie jest tutaj najwazniejsza sprawa, zeby nie zostać z duza strata warto zabezpieczać się wynikiem na rynku CS, tak jak napisałeś, 80% to optimum każdy gra jak uważa, straty na pewno się zdarzą, ale przy dobrym stawkowaniu zostaną one zniwelowane.

ps. na te 12 spotkan trafilo Ci sie jakies 0:0 do przerwy? jesli tak napisz jaki zysk osiagnales

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 37
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Szczerze to jeszcze nigdy do przerwy nie zaczekałem, z reguły czekałem do momentu gdy na obu rynkach miałem zielono, czyli około 30 minuty ( w lidze angielskiej może to być nawet koło 25 minuty). Mój najwyższy zysk to było jakieś 3,5 € przy stawkowaniu 8€ NG i 6,4€ CS, czyli zysk wynosił niecałe 25% całkowitego wkładu.

Ogólnie to wychodzę z założenia,że może i czekając do przerwy zarobi się więcej, ale jest duża szansa że między 30 a 45 min padnie bramka

pozdrawiam

Odnośnik do posta

dzisiejszy mecz Portugalia - Cypr nie był szczęśliwy dla tej metody.

lay NG Cypr był po 7,2 a 0-1 @50.

i niestety pierwszy gol padł dla Cypru. kurs na 0-1 spadł do poziomu 25.

zakladajac ze zagralbym lay NG za Ł8 to straciłbym Ł49,6

0-1 zagrałbym za Ł6 i tu zyskałbym tylko Ł6.

albo stawki zle dobrane a jesli nie, to ta metoda nie jest zbyt dobra. bo moge zyskac Ł2 jesli pierwszy strzeli faworyt (przy takim stawkowaniu) a w przypadku przegranej trace łącznie Ł44. potrzebuje 22 wygranych meczow aby zniwelowac jeden przegrany.

nie bardzo :/

Odnośnik do posta

gdyby strategia była zyskowna w każdym meczu już by mnie tu raczej nie było, siedziałbym sobie na plaży i sączył zimną Pinacoladę :-P

oczywiście strategia czasem będzie przegrana, ale po pierwsze - nigdy nie wziąłbym tego meczu do tej strategii, nie po tym co pokazała portugalia na MŚ, po drugie - częściej będzie 0:0 do przerwy co przyniosłoby Ci większy profit niż przy pierwszej bramce dla Portugalii, a wtedy nie trzeba 22 meczów aby odrobic straty

po trzecie

moge sie mylic i ta strategia moze byc nic nie warta, wiec prosze podchodzic do niej z dystansem ;)

pozdr.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Testowałem tą metodę lecz bardziej zmodyfikowaną na zebranych przeze mnie statystykach 100 ostatnich wyrównanych meczów dla premiership i premier league.

Lay 0-0 za śr. 12.00 (layablity 100j) wyjście z rynku w 80' z 50% stratą w przypadku braku bramki

+Next goal 81-koniec meczu za 2E po kursie 25.00

Premiership:

96meczów z zyskiem 5j (7j z lay0-0 odjąć zabezpieczenie 2j next goal)

4 scratch trady - gol po 81 minucie

4 x 0-0

ok 5j/mecz przy stawce 100

Premier league:

tutaj już nie było tak różowo, wyszłoby się na 0.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Witam,

dziś zabieram się za testowanie tej strategii, początkowo wszystko wygląda ładnie - pięknie ale wiadomo, że rzeczywistość zweryfikuje tą metode. Staram się stworzyć arkusz ale nie wszystko rozumiem z tego co piszecie. Trzy pytania...

- nie potrafię zrozumieć zdania "stawka na rynku CS moim zdaniem nie powinna być niższa niż 80% stawki z NG" kolegi Tagro. Chodzi o zobowiązanie na rynku NG czy wygranej?

- kiedy jest przełomowy moment gdy kurs na "Dokładny wynik 0-1" osiąga minimalny kurs? Wydaje mi się, że ok 75-80 min a później rośnie.

Dziś są dwa mecze możliwe do zagrania:

Manchester City - Lech Poznań

Dokładny wynik 0:1 BACK @46 stawka 2€

Następny gol LAY @5,80 wygrana 4€ (zobowiązanie 19,20€)

Zenit St. Petersburg - Hajduk Split

Dokładny wynik 0:1 BACK @42 stawka 2€

Następny gol LAY @5,30 wygrana 4€ (zobowiązanie 17,20€)

Gram narazie na papierze i stawkowania do tego systemu dopiero się nauczę. Ewentualnie ktoś może dodać swoje stawki - bardziej racjonalne.

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Odnośnik do posta

Witam,

nie było czasu żeby lepiej zabrać się za testowanie ale najwyżej podsumuję to co do tej pory podałem.

Manchester City - Lech Poznań (1 bramka dla faworyta) - zysk 1,9€

Zenit St. Petersburg - Hajduk Split (1 bramka dla faworyta) - zysk 1,9€

W weekend zagrałem też Chelsea - Wolves i również zysk 1,9€.

Na dziś więcej spotkań z racji tego, że odbywają się puchary, ale większość to Holandia.

Jednak dłużej posiedziałem nad tą strategią i domyśliłem się o co chodzi z tym stawkowaniem, a więc i ja robię małe korekty.

Ajax - Heerenveen

Dokładny wynik 0:1 BACK @70 stawka 10€

Następny gol LAY @5,00 wygrana 13,70€ (zobowiązanie 54,80€)

Willem II - Twente

Dokładny wynik 0:1 BACK @38 stawka 10€

Następny gol LAY @5,20 wygrana 13,70€ (zobowiązanie 57,54€)

Hoffenheim - Ingolstadt

Dokładny wynik 0:1 BACK @48 stawka 10€

Następny gol LAY @5,20 wygrana 13,70€ (zobowiązanie 57,54€)

Lazio - Portogruaro

Dokładny wynik 0:1 BACK @46 stawka 10€

Następny gol LAY @6,20 wygrana 13,70€ (zobowiązanie 71,24€)

Vitesse - PSV

Dokładny wynik 0:1 BACK @36 stawka 10€

Następny gol LAY @4,80 wygrana 13,70€ (zobowiązanie 52,06€)

Odnośnik do posta
  • 3 weeks later...

Nie polecam stosowania tej metody. Widziałem ta metodę na łowcy bonusów i niestety mi się spodobała. Ja wygrałem ta metodą 4 razy po 2 euro i 2 razy chyba za ok 15 euro. Przydarzyła mi się niemiła niespodzianka która kosztowała mnie prawie pól banku dlatego przestrzegam przed stosowaniem tej metody. Jeżeli padnie bramka w pierwszych minutach meczu to możesz się praktycznie tylko przyglądać jak tracisz stawkę dlatego to jest Gamping przez duże G.. Ja nawet w tenisie w którym jestem żółtodziobem nie straciłem takich stawek. Prawie 200 euro Ta metoda to czyste BANKRUCTWO to ze przynosi na początek dochody to nie znaczy ze tak będzie u każdego ale wszystko może się zdarzyć . Dobór stawek oraz doświadczenie nie ma żadnego znaczenia. Gdy pierwszego gola strzeli underhood i to w pierwszych minutach meczu. Uważam nawet że gdybym był doświadczony straty byłyby większe bo położyłbym większe stawki. Przydarzyło mi się to w 1 minucie meczu. Oczywiście można uznać że miałem pecha ale dziękuję za taką metodę. Uważam że stawki były dobrane dobrze CS wynosił 95 a next gol 7,6 czyli 10 razy więcej. Po strzeleniu braki kurs padł do 75 pokryło mi 1/5 włożonych pieniędzy i całe szczęście ze od razu kupiłem bo po dwóch minutach padł gol wyrównujący. A różnica miedzy CS i next gol w stawkowaniu było to 2 euro . Grałem w ligach underowych które teoretycznie strzelają mało bramek w pierwszych minutach. Uważam że od tej pory każdy kto stosuje tą metodę niech zastanowi się 2 razy bo można więcej stracić niż zyskać :-(

Odnośnik do posta

Patrząc na ostatnie niespodzianki ktorych jest calkiem sporo metoda rzeczywiscie malo optymisyczna, ajax w plecy z ADO, standard z eupen i jeszcze pare rodzynkow by sie znalazlo, wiec chyba nie ma sensu grac ta metoda, ryzyko, choc niewielkie, zawsze jest i mozna sie niezle przejechac

Odnośnik do posta

grając taktyką Scorpi

Netherlands | Eredivisie | 2010 2011

Na 124 mecze

8 razy 0-0 więc strata 100%

i 4 razy bramka pierwsza powyżej 80 więc 50% straty

bilans jeśli zarabiamy po 5j od meczu 560j

-800j

-400j

jak widać nie opłaca się.

Nawet nie warto grać over 0.5 bo kursy średnio po 1.05

Odnośnik do posta

Proszę o usunięcie posta u góry.

Czy przy swoich kalkulacjach wybierałeś tylko mecze z wyrównanymi drużynami?

Masz mały błąd w kalkulacjach,- jeśli kalkulowałeś, że w ogóle nie wychodzisz z rynku, czekasz do końca spotkania,- nie możesz naliczać 4x - 50%, tu by było zapewne +30-40% Reasumując,- wyszedłbyś na 0.

Jeżeli momentem wyjścia będzie 80min, tak jak zakładam;

12 (8+4) spotkań zakończymy w 80' z -50%

czyli -600

Zysk będzie w granicach 10%

+1120

Czasami szybko strzelona bramka da nam tylko 5%,- nie rozszyfrowałem jeszcze dlaczego. Dzieje się chyba tak wtedy, gdy troche słabsi goście strzela bramkę.

Zazwyczaj jest to jednak 10%, im dalej w las tym lepszy rezultat.

Odnośnik do posta

Czasami szybko strzelona bramka da nam tylko 5%,- nie rozszyfrowałem jeszcze dlaczego. Dzieje się chyba tak wtedy, gdy troche słabsi goście strzela bramkę.

Zazwyczaj jest to jednak 10%, im dalej w las tym lepszy rezultat.

hmm czegoś nie rozumiem, skoro gramy LAY 0:0 i BACK first goal 81-FT to dlaczego piszesz, że "im dalej w las tym lepszy rezultat"? Nie będzie tak, że w przypadku bramki przed 80 minutą oba rynki są (dla nas przynajmniej) zakończone? Chyba, że mowa o innej strategii niż tutaj przez Ciebie podana, Scorpi ;) BTW ciekawa strategia, wykorzystam trochę matematyki żeby wycisnąć z niej jak najlepszy rezultat, o wynikach powiadomię jak tylko coś zdołam rozkminić ;-)

Odnośnik do posta