Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Jak grać surebety na koniach. Tutorial.

Promowane odpowiedzi

Powyżej mój tutek o surebetach. Ja już zakończyłem przygodę, przyda się innym. Jakby ktoś miał pytania to służę odpowiedziami.

Mam nadzieję, że nie wkradło się zbyt dużo błędów ;-)

Chciałem zrobić odstępy między akapitami, ale coś nie chciało... Może dlatego że wklejałem z WORDa.

Odnośnik do posta

No to może dodam coś od siebie i swoich doświadczeń.

- najpierw postaw zakład u bukmachera!

Z tym bym polemizował, bowiem ja grałem odwrotnie i postaram się wyjaśnić dlaczego w drugą stronę sposób jest bezpieczniejszy :)

Załóżmy sytuację w której bukmacher wystawił na konia "EveryDayTrading" kurs 5.60 , a na giełdzie widnieje 5.0/5.2 .

Pomińmy tutaj całkowicie czas poświęcony na obliczenie stawki za pomocą kalkulatora.

Sposób sebbora :

-kupujemy zakład u bukmachera po kursie 5.60 , robimy surebeta z giełdą po 5.20 (ZYSK)

-kupujemy zakład u bukmachera po kursie 5.60 , na giełdzie kurs spada do 4.80 (Większy ZYSK, lecz nie rozłożone równo stawki)

-kupujemy zakład u bukmachera po kursie 5.60 , na giełdzie kurs wzrasta do poziomu 5.60 (STRATA)

Odwrotny sposób :

-kupujemy zakład na giełdzie po kursie 5.20 , robimy surebeta z bukiem po 5.60 (ZYSK)

-na giełdzie kurs spada do poziomu 4.80 - obliczamy nową stawkę , robimy surebeta z bukiem po 5.60 albo rezygnujemy gdy w między czasie bukmacher zmienił kurs (ZYSK albo 0)

-na giełdzie kupujemy zakład LAY po 5.20 , chcemy wystawić kurs u buka lecz tam kurs został zmnieniony (wyjście na 0, bądź minimalna STRATA na giełdzie)

-na giełdzie kupujemy zakład LAY po 5.20 po czym kurs wzrasta , u buka surebet 5.60 albo rezygnacja z surebeta i wyjście na + na betfair.

Odnośnik do posta

Matias oczywiście masz rację, można najpierw grać LAY. Ja polecam jednak najpierw Back u buka co opieram na swoich doświadczeniach.

Po prostu niesamowicie często kupowałem zakład Back w bet365 minimalnie przed spadkiem kursu. Robiąc najpierw Lay już bym nie zdążył. Po drugie, przez 3 miesiące gry zdarzyły mi się tylko kilka przypadków żeby kurs lay mi odjechał w kierunku straty.

Są różne metody ;-)

Odnośnik do posta

Taka drobna uwaga :

Osiaganie zyskow w ostatniej godzinie nie nazywa sie juz surebetting tylko chasing steam betting i jest to dosyc czesta przyczyna banow i limitow u bukmacherow .

Z opisu matiasa widac ,ze sie doskonale w tym wyspecjalizowal :-D,i jak mysle nie powinien byc teraz zdziwiony ,ze buk go rozszyfrowal .

Jak sie to robi ,chyba nie ma metody ,zeby tego uniknac .

Edytowane przez kapitansb
Odnośnik do posta

Można omijać granie w ostatniej godzinie, ale grając wcześniej także w większości kupuje się kursy u buka na chwilę przed ich spadkiem. Także omijanie "chasing steam betting" w ostatniej godzinie i tak może skończyć się limitem. Tego nie wiem, ktoś inny by musiał to sprawdzić 03%20Silly.png

Odnośnik do posta

Swietny poradnik sebbor, mysle ze jak tylko bede mial troche wiekszy bank napewno skorzystam:) Pytanie do kapitana, czy w takim razie unikajac chasing steam bettingu i starajac sie rownomiernie rozkladac zysk u buka i na gieldzie mozna uniknac tych limitow? Wiadomo ze to w duzej mierze zalezy od widzimisie buka, ale czy ktos spotkal sie z przypadkiem(gdzies na forum np.) zeby ktos dluzej pogral ta metoda?

Odnośnik do posta

Swietny poradnik sebbor, mysle ze jak tylko bede mial troche wiekszy bank napewno skorzystam:) Pytanie do kapitana, czy w takim razie unikajac chasing steam bettingu i starajac sie rownomiernie rozkladac zysk u buka i na gieldzie mozna uniknac tych limitow? Wiadomo ze to w duzej mierze zalezy od widzimisie buka, ale czy ktos spotkal sie z przypadkiem(gdzies na forum np.) zeby ktos dluzej pogral ta metoda?

A skad buk ma wiedziec jak Ty rozstawiasz stawki na Betfair?

Oni monitoruja graczy ,wiec widza ,ze w jakims czasie grasz kursy koni ktore spadaja w 99% a nie wzrastaja .

W ogromnym procencie tez wchodzisz w selekcje ,gdzie spread jest najwiekszy .

Znaja sie na prawdopodobienstwie ,wiec wiedza ,ze w dystansie powinni z Toba przegrac ,bo np. 10 razy wygrasz na bf a raz u nich i na duzej probie czesc Twojego zysku bedzie pochodzila z Bf a czesc od nich .

Nie jestes wiec graczem rekreacyjnym ,znalazles wehikul ,zeby ich ograc .

Ale zanim sie zorientuja ,kazdy moze sobie powiekszyc kapital ,tym latwiej ,ze sebbor opisal krok po kroczku co i jak .

Mozecie sobie tylko robic z nich jaja,jak daja bana i wysylac : I have used "Sebbor surebet manual ".:-D

Edytowane przez kapitansb
Odnośnik do posta

A skad buk ma wiedziec jak Ty rozstawiasz stawki na Betfair?

Oni monitoruja graczy ,wiec widza ,ze w jakims czasie grasz kursy koni ktore spadaja w 99% a nie wzrastaja .

W ogromnym procencie tez wchodzisz w selekcje ,gdzie spread jest najwiekszy .

Znaja sie na prawdopodobienstwie ,wiec wiedza ,ze w dystansie powinni z Toba przegrac ,bo np. 10 razy wygrasz na bf a raz u nich i na duzej probie czesc Twojego zysku bedzie pochodzila z Bf a czesc od nich .

Nie jestes wiec graczem rekreacyjnym ,znalazles wehikul ,zeby ich ograc .

Ale zanim sie zorientuja ,kazdy moze sobie powiekszyc kapital ,tym latwiej ,ze sebbor opisal krok po kroczku co i jak .

Mozecie sobie tylko robic z nich jaja,jak daja bana i wysylac : I have used "Sebbor surebet manual ". :-D

kapitan ma rację. Oni nawet tam za dużo nie kombinują z analizą gry. Jeśli ktoś im bierze kursy przed spadkiem, do tego zaczyna grać za większe kwoty to znaczy że coś kombinuje... limit i do widzenia ;-)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Bardzo ciekawy artykuł :) Swoją drogą dużo piszecie, że gracie "póki bukmacher" się nie zorientuje. To chyba raczej jest tak, że bukmacher ma określone limity wygranych, ilości możliwych typów do obstawienia przed spadkiem itp. Wszystko jest zautomatyzowane i to nie żaden przysłowiowy buk (koleś z obsługi) tylko skrypt namierza delikwentów i blokuje. Jakby coś tak ważnego jak wygrana czy przegrana (buka) zależała od tego, czy dobry gracz zostanie wyłapany, to ho-ho :P

Odnośnik do posta

Bardzo ciekawy artykuł :) Swoją drogą dużo piszecie, że gracie "póki bukmacher" się nie zorientuje. To chyba raczej jest tak, że bukmacher ma określone limity wygranych, ilości możliwych typów do obstawienia przed spadkiem itp. Wszystko jest zautomatyzowane i to nie żaden przysłowiowy buk (koleś z obsługi) tylko skrypt namierza delikwentów i blokuje. Jakby coś tak ważnego jak wygrana czy przegrana (buka) zależała od tego, czy dobry gracz zostanie wyłapany, to ho-ho :P

Niby to jest logiczne, że powinien być skrypt i tyle, tylko, że my surebetowcy jesteśmy limitowani w różnych okolicznościach, każdy inaczej. Więc coś kiepski mają ten skrypt ;-)

Odnośnik do posta