Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-11-29] Polska - Egipt

Promowane odpowiedzi

Rynek: Polska - Egipt

Moja propozycja: Polska

Obecny kurs: 1.10

Uzasadnienie: Poniewaz w dalszym ciagu ktos dorzuca ta kase, to postanowiłem wrzucic tutaj ten typ, moze ktos jeszcze skorzysta. Godzina niespecjalna, ale dzisiaj gralem mecze o tej godzinie i wiekszego problemu z plynnoscia nie ma, oczywiscie jak na siatke. Ktos powie, 1.1 odbiło mu. Na naszych z Chinami bylo 1.05, a Chiny były faworyzowane z Egiptem. Rosjanie, Brazylia po 1.01, USA rozjechane przez naszych u buków bylo po 1.07, nie wiem jak na giełdzie, podejrzewam ze nizej. Wspaniały Egipt został rozjechany przez Iran 3-0. Nie wiem kto ta kase rozdaje.

post-741-0-35039700-1322473733_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Do meczu daleko,a dla mnie sprawa juz jest zamknieta. Nie wiem kto miał takiego farta, moze ktos z forum, jezeli tak to gratki. Kurs 1.14 skasowany na tym meczu to naprawde piekna sprawa, tego bym sie nie spodziewał, co nie zmienia faktu, ze wszystko poszlo zgodnie z planem.

post-741-0-61747900-1322509901_thumb.jpg

post-741-0-17101200-1322509912_thumb.jpg

Odnośnik do posta
Nie wiem kto miał takiego farta, moze ktos z forum, jezeli tak to gratki

Dzieki :D

http://screenshooter.net/9074663/ebnjhch

Wystawilem juz po tym, jak podales ta swietna propozycje na SB (teraz zaluje, ze tak malo) - o dziwo przyjelo. Obawialem sie troche, ze ten rynek ruszy dopiero pozno w nocy - jak widac nieslusznie.

Odnośnik do posta

Dzieki :) wazne, ze kasa została na forum :D co do tego 1.14 to wydaje mi sie ze to zasluga pinka. Swoja droga skad oni maja oddsmakera od siatki to ja nie wiem, rownie dobrze mogli jakas łapanke zrobic. To chyba pinek wystawił 1.15, ktos sie zasugarował i wział ta kase. Nie wiem czy slusznie, ale tak sobie kombinuje, bo innej opcji nie widze.

post-741-0-93924800-1322511921_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Złapałem 1.1 wystawiłem od razu kontre na 1.05 skupili po pół godzinie w południe. Zarobek symboliczny bo teraz się bawie tradingiem, ale gratki się należą :D franz oczywiście w swoim stylu xD

Odnośnik do posta