Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Zakręcony w Geeksie

Promowane odpowiedzi

Witam to moj pierwszy post tutaj... Mam pewien problem ze zrozumieniem geeksa ale do rzeczy...Dla informacjii na razie probuje w Geeks training (po tym jak myslalem ze jestem madry i pierwsza stówke poplynąłem).. Więc dla przykladu Lustenau vs Andra poostawiłem :

€10 LAY Remis na poczatku meczu po 3.90

€10 BACK przy stanie 0-2 w 80 min po 18,5

i teraz w/g tego co pokazywalo mi przy kursach na zielono moj zarobek powinien wynieść €7,68 (nawet nie wiem czy taki byl bo gralem próbnie kilka meczy). Moje pytanie brzmi czy faktycznie zarobiłem to 7,68 bo w gornej cześci tabeli wyskoczyła mi przy remisie kwota jakies chyba 143 euro na zielono (nie wiem co oznaczala)

Drugie o co chcialem zapytać to czy geks sam dzieli wygrana na wszystkie mozliwości czy trzeba gdzies kliknac w ustawieniach. Dla Traderów to pewnie smieszne pytanie ale ja naprawde dopiero sie ucze czytam , filmy ogladam i.....dalej sie w tym gubie..Prosze o wyjasnienie mojej sytuacjii

Odnośnik do posta

wyskoczylo Ci 146euro green przy remisie, dlatego musisz zmieniac stawki jak grasz kontre tak aby zyski podzielic po rowno mniej wiecej lub wedle uznania :)

gdybys grajac backa w stawke wpisal 2,1euro to mialbys na kazdej pozycji zysk okolo 7,8euro :)

a pytania jak pytania, kazdy sie kiedys uczyl, po to jest forum zeby sie dowiadywac jesli sie czegos nie wie :) pozdrawiam

Odnośnik do posta

czyli w moim przypadku nie osiągnąłem zadnego zysku? tak? bo LAY chcialem wygrać 10 euro przy zobowiązaniu 29, a pozniej postawiłem kolejne 10 euro na Back...sumując wygralem 10 z LAY-a odjąć 10 postawione na BACK ktory nie wszedł przy wyniku 0-2 NIE WYGRALEM NIC!!!! Dobrze rozumuje chyba ? To jeszcze jedno trzeba korzystać z kalkulatora ? zeby taka stawke na BACK wyliczyć czy jest jakis inny sposób.. Bo jesli chodzi o tenisa Live to chyba nie jest mozliwe szybkie obliczanie stawek na kalkulatorze zreszta jak filmiki ogladam to widze jak ludzie klikaja jedna stawka na Lay/ Back...zaliczajac kolejne ticki...Sam geeks ma taka opcje? Dzieki za wyjasnienie poprzedniego wątka....Pozdrawiam

Odnośnik do posta

tak dobrze mowisz... tylko w przypadku remisu miales 146euro zysku, w przypadku wygranej gospodarzy lub gosci wyszedles po prostu na zero...

stawki ja np sobie wpisuje recznie, mam profit/loss (bodajze) wlaczone na geeksie i wpisuje stawki i patrze jak sie zyski rozkladaja, czasem 0,1e moze zmienic duzo takze radze probowac :) grajac preplay czy nawet in play ale np pilke, bo tutaj kursy tak nie skacza jak np w tenisie czy siatce, mozesz tez skorzystac z tej strony http://www.betcalc.com/backlaycalc.php :)

Wiem, ze nowa wersja geeksa ma taka opcje ze sam rozklada zyski ale jeszcze tego nie probowalem wiec niestety sie nie wypowiem :)

pozdrawiam

Odnośnik do posta

Jeszcze jedno Pytanko co do dzialania Geeksa Na Screenie zaznaczyłem na czerwono...Kliknąłem w pozycje BACK po 4.80 Podbeskidzie za 250j gdzie w tym samym momencie po stronie LAY było tylko 63 i nie rozumiem dlaczego przyjeło mi zaklad. Tak samo sytuacja sie ma z Remisem zakupiony BACK za 250 gdzie po stronie LAY bylo tylko 12.. Szczerze powiem troszke tego nie rozumiem...(screeny z treningowej wersjii Geeksa)

A drugie pytanko co do niebieskiego zaznaczenia na górze czy te cyfry oznaczają WoM czyli pieniedze ovczekujace na przyjecie 1.2 to znaczy 1200? a moze idzie ustawić dokladna kwote jaka oczekuje ... Z góry dzieki za pomoc

beztytuurjx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Odnośnik do posta