Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Lay underow.

Promowane odpowiedzi

Jeden z użytkowników pisał dziś na shoutboxie o tej strategii in play. Pytał, co o niej sądzą inni. Ponieważ nie każdy mógł się wypowiedzieć, ze względu na uroki shoutboxa ;), pozwoliłem sobie na zamieszczenie linka do owej strategii.

http://www.sopylapiotr.niebieski.net/sposobyzarabiania/?p=31

W skrócie, chodzi o layowanie underów, a po zdobytej bramce dokupywaine kolejnego laya poziom wyżej.

Czekamy na opinie :)

Odnośnik do posta

Ostatnio sporo czytałem o tej metodzie i potestowałem trochę na sucho. Powoli przymierzam się do regularnego grania nią. Myślałem też żeby połączyć ją z LTD tak żeby w razie remisu 0-0 do HT wyrównać straty powiedzmy na zero dzięki temu sposobowi który przytoczyłeś.

Odnośnik do posta

No nic, ten typ tak ma. Chyba nikogo nie zdziwi, ze bede w opozycji. Nie wiem czemu ;) ale mam wrazenie ze jak komus cos nie wychodzi to kombinuje i cuduje ile sie daje. Kiedys zajrzałem do strategii in play. Szczeka mi opadła jakie cuda na kiju tam widziałem. Naprawde niektorym musi sie mocno w zyciu nudzic. Nie mowie ze wszystkie te pomysly sa do niczego, ale jakos wielu zwolennikow nie widac, a kombinacje co rusz jakies nowe. Uwazam ze wiele osob przez takie rzeczy niepotrzebnie sobie komplikuje zycie, no ale kazdy ma wolny wybor. Jak czytam teksty potrzebny jest "tylko" własciwy dobor meczy to leze i kwicze :D Do podanej wyzej polecam idealny under Napoli-Juve. Pieknie leciało 0-0, nawiasem mowiac uciekło mi, a wynik to jedyne 3-3 :D Zycze szczescia, przykład oczywiscie pewnie zlosliwy, ale spoko to tylko pierwszy mecz z brzegu :D

Odnośnik do posta

A nie lepiej isc sobie do kasyna ,niz bawic sie takie wymysly ?

No jakze to tak, wtedy grajacy bedzie hazardzista, a tak jest traderem. To samo przy słynnym lay the draw. Jak bedzie 0-0 do przerwy, to wychodze ze strata. A jaka bedzie roznica jak zagrasz over 0.5 do przerwy, ze co, ze bedziesz gamblerem ?

Odnośnik do posta

Ja mam zdanie, że przy takich strategiach trzeba mieć sporo szczęścia. Przy zwykłej progresji na remis można ją wychwalać pod niebiosa, ale tak jak mówię, trzeba mieć po prostu farta. Sam kiedyś grałem ltd, jak zaczynałem swoją przygodę z bf, raz było lepiej, raz gorzej. Poznałem zachowania rynków dzięki temu i to wszystko. Ogólnie dla mnie większość strategii in-play ma w sobie sporo z czystego gamblingu, szczególnie te dotyczące kopanej i to na pewno trzeba rozróżnić. Z drugiej strony to dobrze, że na giełdzie są ludzie, którzy mają takie pomysł, bo przecież ktoś musi te kursy skupować ;)

Odnośnik do posta

No nic, ten typ tak ma. Chyba nikogo nie zdziwi, ze bede w opozycji. Nie wiem czemu ;) ale mam wrazenie ze jak komus cos nie wychodzi to kombinuje i cuduje ile sie daje. Kiedys zajrzałem do strategii in play. Szczeka mi opadła jakie cuda na kiju tam widziałem. Naprawde niektorym musi sie mocno w zyciu nudzic. Nie mowie ze wszystkie te pomysly sa do niczego, ale jakos wielu zwolennikow nie widac, a kombinacje co rusz jakies nowe. Uwazam ze wiele osob przez takie rzeczy niepotrzebnie sobie komplikuje zycie, no ale kazdy ma wolny wybor. Jak czytam teksty potrzebny jest "tylko" własciwy dobor meczy to leze i kwicze :D Do podanej wyzej polecam idealny under Napoli-Juve. Pieknie leciało 0-0, nawiasem mowiac uciekło mi, a wynik to jedyne 3-3 :D Zycze szczescia, przykład oczywiscie pewnie zlosliwy, ale spoko to tylko pierwszy mecz z brzegu :D

Pierwsza bramka w 22. minucie, czyli zarobek :D Też mało poważne wytłumaczenie, ale nie mam zamiaru ani bronić ani podważać słuszności tej strategii- potestować nie zaszkodzi, bo jednak z założenia jest to progresja, którą ogranicza tylko budżet.

Odnośnik do posta

Temat lay overów był już wałkowany tutaj http://www.traderzy.pl/forum/topic/1032-uo-cs/ jakiś czas temu,można poczytać.Trochę śmieszna ta strona http://www.sopylapiotr.niebieski.net/sposobyzarabiania/?p=31 "Opis:

Na stronie http://data2.7m.cn/database/index_en.htm wybierając Szkocką ligę i statystyki meczu Rangers – Hearts obserwujemy, że ostatni mecz zakończył się wynikiem 4-0. Tak więc wpadło poniżej 4 goli w meczu. Wcześniej wpadało ich mniej." blink.png

Odnośnik do posta