Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

początki tradingu pre-play

Promowane odpowiedzi

Witam!

Większość czasu przyglądałem się jak grają inni próbowałem coś grać raz z lepszym skutkiem raz z gorszym.Wybierałem dla siebie najlepszy rynek na którym mogę się uczyć i swój czas poświęcę chyba na CS ewentualnie na MO.Wpłacone 15Euro na naukę wydaje mi się że mi wystarczy choć już teraz jest trochę więcej.Prosiłbym o jakieś rady,podpowiedzi:)

Wczoraj oglądając rynki jakieś 2 godziny przed meczem zauważyłem że kursy w meczu Aston Villa - Man Utd zaczynają się zmieniać a więc kurs na wygraną Man Utd zaczął spadać jak i również over 2,5 więc szybciutko ustawiłem się z swoim skromnym kontem n back 0:2 po 8.80 a po niedługiej chwili sprzedałem po 8.40.

Tak samo było dokładnie w meczu M'gladbach - Dortmund tylko że grałem na wyniku 0:1 oczywiście staram się grać na 1 tick kupiłem back po 8.60 po dłuższej chwili skupili i szybko wystawiłem kontrę o 8.40.

post-1378-0-35861100-1322989003_thumb.pn

Odnośnik do posta

Jako że nie miałem wcześniej czasu na pisanie na forum podsumuję dzień wczorajszy ( dość pechowy) i dzisiejszy.

Wczoraj grałem na rynku CS 1:0 Granada-Zaragoza na rynku U/O nie było widać znacznych ruchów a granada powolutku leciała w dół i jeszcze była luka w kursach i ustawiłem sie na 7.60 i liczyłem sprzedać po 7.40 lecz się przeliczyłem bo musiałem sprzedawać po 7.80.

Troszeczkę odrobiłem na meczu Schalke-Augsburg 0:0 kupione po 18.50 over leciał w górę więc grzech było nie kupić po niedługim czasie sprzedane po 18.

Dzisiejszy dzień było dużo lepszy chociaż miałem dużo mniej czasu skupiłem się na meczu Duisburg-Dusseldorf wcześnie rano po obejrzeniu rynku kurs na 0:0 wydawał się dość duży jeszcze była dość spora luka ustawiłem się jako pierwszy po kursie 16 i spokojnie zająłem się swoimi sprawami jak wróciłem kasę moją przyjęto ustawiłem się layem po kursie 15 po niedługim czasie przyjęto chociaż żałuje mogłem poczekać bo spadł chyba do 13.50.

post-1378-0-08415200-1323122923_thumb.pn

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień uważam za totalną klęskę chociaż sam do końca nie rozumie dlaczego oglądam rynki zaraz w oko wpadł mi mecz Porto-Zenit St Petersburg over 2,5 leci w dół MO na faworyta leci w dół więc ustawiam się w kolejce 8.40 na wynik jakikolwiek inny z myślą o sprzedaży o jeden tick co po niedługim czasie nastąpiło ale kursy leciały nadal w dół więc pomyślałem że zagram o 2 ticki. Na chwile wyszedłem wracam a tu kurs na over leci w górę i to w zastraszającym tempie więc czym prędzej sprzedałem z stratą o 3 ticki dobrze że tak szybko wszedłem bo jeszcze 2 ticki kurs poszedł w górę.Ale co mnie dziwi cały czas myślałem że jak over leci w górę to kurs na faworyta też powinien się zmienić a tutaj stał w miejscu.

post-1378-0-83308400-1323244899_thumb.pn

Odnośnik do posta

a dlaczego mial sie zmienic? rynek spodziewal sie meczu underowego (dlatego under szedl w dol, over w gore) caly czas przy tym faworyzujac porto (dlatego kursy na porto staly nisko). co za tym idzie overowe rynki cs szly w gore, a underowe (ze wskazaniem na porto) w dol.

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień dużo lepszy od poprzedniego strata zniwelowana nawet z lekkim plusem.Przyjżałem się meczowi Ajax-Real kurs 8.80 na wynik jakikolwiek inny wydawał się za duży jeszcze over leciał w dół więc szybko się ustawiłem w kolejce i jak się okazało był to dobry wybór. Drugim moim rynkiem który wyszedł mi na plus był Man City które musiało wygrać a do tego Bayern wyszedł w rezerwach więc kurs musiał trochę polecieć w dół co okazało się dobrym wyborem.

post-1378-0-20324000-1323340658_thumb.pn

Odnośnik do posta

Wczoraj nie było za dużo czasu na handlowanie więc tylko bliżej przyjrzałem się meczowi Albacete-Atl.Madryt mecz ten był prosty to grania Kurs MO na faworyta leciał w dół oraz over 2,5 leciał w dół więc nie zastanawiając się długo zagrałem na wynik jakikolwiek inny musiał polecieć w dół i tak się stało.

post-1378-0-65907900-1323417754_thumb.pn

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień skromnie ale na plus co prawda nie było wczoraj za dużo meczy ale coś się się tam znalazło interesującego w Niemieckiej 2 lidze poprzeglądałem kursy jakie są sprawdziłem w swojej skromnej tabeli i akurat zauważyłem że kurs i 1 meczu który grałem jest za duży i prawdopodobnie spadnie i spadł z 9.80 na 9.60 tak samo w drugim meczu również kurs wydawał się za duży tylko że tam kurs  był 8.80 i również jak przypuszczałem spadł na 8.60.

post-1378-0-00192800-1323513499_thumb.pn

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień można zaliczyć do udanych dużo meczy mało czasu ale zawsze coś tam się znalazło 1 mecz jaki oglądałem to Dortmund-Kaiserslautern over pięknie leci w górę więc czym prędzej ustawiam się w kolejce 0:0 po kursie 21.00 liczyłem na większy spadek co mi się udało gdyż over ciągle szedł w górę i sprzedałem po kursie 18.00. W drugim meczu (Espanyol - Atletico Madryt) pooglądałem kursy rano i zauważyłem 0:2 jest za wysokie więc ustawiłem się po kursie 15.00 i liczyłem na sprzedaż o jednego ticka nawet nie musiałem długo czekać gdyż po godzinie już byłem na plus sprzedane po 14.50.Dokładnie tak samo było w trzecim meczu Vitesse - Groningen pooglądałem kursy porównałem i kurs 0:0 był o jeden tick za wysoko więc ustawiłem się w kolejce po 18.50 i sprzedane po 18.00

post-1378-0-50093700-1323673574_thumb.pn

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.