Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

W skrócie gdyż już jestem padnięty.

Trochę dzisiaj wymęczyłem ten dzień - wszystko szlo z planem az do meczu Petkovic która pokazała piękno WTA jednak dla mnie w druga strone - zdecydowanie lepiej czuję się na rynkach ATP niż WTA więc raczej za często tam nie będę wchodził.

Następny mecz WTA Jankovic strata przypadkowa - pieniądze stracone jednak był to wypadek.

portaceczwartek.jpg

Dzień na plus

czwartek.jpg

Okres wakacyjny więc od jutra urlop do 2 sierpnia dlatego też już dzisiaj robię podliczenie miesiąca gdyż grać już raczej nie będzie jak.

W lipcu handlowałem 16 dni - w sumie 66 rynków z czego 51 zakończonych bilansem dodatnim.

lipiec.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Przerwa się skończyła a więc jedziemy dalej. Pod koniec sierpnia w wolnej chwili zagrałem dwa mecze Łączny bilans Lipca to 1270 funtów zarobku. Cel na sierpień nie spaść poniż

Vintec teraz smaruj od czasu do czasu ,rzadko doświadczeni gracze prowadzą bloga ,może już bez wklejania screenów z wynikami ,ale od strony psychologicznej to byłoby ciekawe,przynajmniej dla mnie.

sebo2255 - ja powaznie czasowo nie dam rady prowadzic bloga a co do strony psychologicznej to cokolwiek czlowiek nie napisze to kazdy musi przezyc to sam. Samemu doznac wyzerowania banku - czerwonego

Posted Images

manutd, czemu twierdzisz że vintec połowę ze swojego zarobku straci? Z tego co widać jest zaawansowanym graczem, szczególnie jeśli potrafi dodatkowo czerpać zyski z normalnych zakładów a to moim zdaniem już sztuka, poza tym napisał że betfair to narazie 1% tego wszystkiego, więc mi się wydaję, że on się dopiero rozkręca, za kilka miesięcy albo trochę dłużej zobaczysz pewnie tu takie screeny z P&L że aż Ci szczęka opadnie, hehe;D

Odnośnik do posta
W sumie polowe tego stracisz, zapewniam Cie

edit: czas pokaze

co do tego 1 % to tak się mocno nie odnoście bo niektórzy pomyślą, że 1000 funtów na betfair to 1 % i będą się zastanawiać Źle się wcześniej wyraziłem więc nie bierzcie sobie tego aż tak do serca..

Odnośnik do posta

Jednak udało się dzisiaj coś pohandlować mimo braku czasu. Początek dnia z doskoku w przerwach i rezultat mizerny - źle wchodziłem a później już tylko kontra aby wyjść na zero.

Największy minus jaki dzisiaj zrobiłem to na Lacko - chłopak całkiem się posypał i nie było już możliwości abym odrobił całość - wchodziłem w back serwującego - po stracie seta również back serwującego.

Ostatnie dwa już praktycznie bez większych błędów - Istomin - Golubev - w 1 i 2 secie back obu graczy - w 1 z przygodami jednak Golub dał odrobić. W 2 secie widząc dobrą grę Rosjanina back przy każdym jego serwie.

Kolarstwo - wypadek przy pracy ;-)

piatek.jpg

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Przerwa się skończyła a więc jedziemy dalej.

Pod koniec sierpnia w wolnej chwili zagrałem dwa mecze

konieclipca.jpg

Łączny bilans Lipca to 1270 funtów zarobku.

Cel na sierpień nie spaść poniżej tej kwoty.

Sierpień zacząłem spokojnie gdyż do żadnego spotkania, które grałem nie znalazłem video więc to taka gra bez szaleństwa.

Przykład pokaże w filmiku, który nagrałem wczoraj - 1 set meczu Fisha - tak gram z reguły gdy nie widzę co się dzieje na korcie - 3-4 wejścia za kwoty bez szaleństw i wychodzę z rynku.

Strategie bez stream video mam jedna - back serwującego

Link do sciągniecia filmiku - http://sendfile.pl/14821/fish1.avi

a oto moje sierpniowe wyniki

sierpien.jpg

Odnośnik do posta

Troche posiedzialem wczoraj - ale niewiele z tego dobrego wyszlo..

Dostalem wczesnie po dupie grajac back Pironkowej po stracie seta

Cieszy mnie fakt iz odrobilem straty z meczu Hewitt -Falla - wchodzilemna back serwujacego jak zawsze niestety Hewitt sie posypal za szybko i zrobil mi 100f straty - w 2 gralem juz Falle na back serwujacego i udalo sie odrobic..

Generalnie dzien bez wiekszej historii - 90 % gralem jak zawsze na serwujacego 10 % back po stracie seta..

sroda.jpg

Odnośnik do posta

Pierwszy i ostatni mecz jaki dzisiaj zagralem.. powroce do gry w poniedzialek

przy kursie 26 zatakowalem za 10 f Polone liczac ze utrzyma swoj serw niestety nie utrzymala.

piatek.jpg

Odnośnik do posta

Niewiele się dzieję - turnieje wieczorne nie zawsze pozwalają aby posiedzieć późno w nocy i rozgrywać.

74168191.jpg

Niestety za mała ilość zdarzeń aby można było cieszyć się zyskiem.

1sierpien.jpg

Odnośnik do posta
Gość Trader999
W sumie polowe tego stracisz, zapewniam Cie

Chyba najglupszy komentarz jaki widzialem na forum .Mam pytanie skad ten optymizm u ciebie czyzby jakies przykre wczesniejsze doswiadczenia lub obecne ???

Vincent traduje z bardzo dobrym skutkiem i nie widze powodow dlaczego mialo by sie tak stac .A nawet jak polowe straci to potem wygra 3 razy tyle co przegral

Odnośnik do posta

Trader999 - czas pokaże a komentarz bardziej mobilizujący ;-)

Niewiele się znowu w tych ostatnich dniach działo - turniej wieczorny i kurcze nie zawsze jest jak spokojnie pograć - pierwsze dwie przegrane spowodowane bardziej żoną niż złą decyzją - ale nie ma co płakać później było już lepiej

Wynik nie jest imponujący ale cieszy że tylko 2 minusowe rynki

49770651.jpg

verdasco.jpg

nalb.jpg

Odnośnik do posta

Przykro mi Trader999 z Twojej straty

Fedek ładnie w 1 secie miałem na nim 40 funtów grając back przy serwie a siedziało mu wszystko w 2 secie wjednym momencie troche się zagapiłem i wszystko poszło do piachu - jako że późno było nie chciałem ryzykować zamknałem rynek i wyszedłem na zero - więc mi sie akurat udało.

Odnośnik do posta

manutd2 drugie konto ? co tamto Ci zablokowali :?:

Każdy kto stawia ryzykuje - to po pierwsze - Ci co graja konie przed meczem tez ryzykują. Grupa ludzi która gra różne systemy ze stron płatnych typu back po 3.5lay po 4.6 stop loss 2.5 też ryzykuje - ba osoby grające dokładny wynik i czekające na spadek uwierz mi też ryzykują więc przestań mi w temacie się udzielać bo wygląda jakbyś był typem osoby która swoje niepowodzenia życiowe musi wylać na forum.

Oczywiście ja ryzykuje więcej niż osoby grające pre play i wiem, że nie każdy może grać in play szczególnie tenis ale to, że ryzykuje więcej nie znaczy, że zaraz wszystko przegram

Przegrałbym grajać piłkę nożna cs czy lay uner 2,5 itp bo się na tym kompletnie nie znam - a jak wiesz zarabia się na tym na czym człowiek się zna - a jak nie wiesz tego to pewnie z czasem się dowiesz.

Kilka lat temu dobry znajomy powiedział że w rok strace wszystko co zarobilem grając czystą bukmacherke - założyliśmy się symbolicznie i nie zgadniesz - znajomy przegrał bo już ładnych pare lat regularnie zarabiam na bukmacherce - a podobno każdy na tym przegrywa dlatego tak popularny jest ostatnio trading ;-)

Swoje latka już w tym wszystkim siedzę więc jak masz pisać coś o czym sam nie wiesz to lepiej nie pisz wcale.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

Lipiec niestety mam czasowo bardzo ograniczony - dlatego też zerowa moja aktywność na tym forum. Od września powinno to się zmienić - przynajmniej na dzień dzisiejszy tak to wygląda. Rodzina i turnieje wieczorne i problem żeby raz sie dobrze nad rynkami zastanowić dwa spokojnie pograć ale nie było dramatu.

Od ostatniego razu zarobiłem 218 funtów co jest wynikiem bardzo słabym patrząc na okres 11 dniowy. Próbowałem sił z piłka i -90 f no ale nie dla każdego jest soccer ;-) ale nie poddaje się.

Dzisiaj wszedłem w rynek piłki nożnej - testowo

1) Ustawiłem się na back under 2.5 Accrington S v Newcastle po 2.44 - życie zweryfikuje decyzję.

edit: sprzedałem już po 2.38 - więc decyzja tym razem trafna.

Całość w tym miesiącu to + 756 funtów - wyniku już raczej nie poprawie.

78561472.jpg

Od przyszłego tygodnia rusza US Open więc jest to czas na większe zarabianie - bądź większa stratę - postaram się US Open na bieżąco wstawiać czyli co grałem i jak grałem.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.