Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Pokażmy się z dobrej strony - szlachetna paczka

zicoo

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 47
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie, zbliżamy się do końca akcji. Kto jeszcze nosi się z zamiarem wysłania jakiegoś datku ma ostatnią chwilę na to. Z samego rana musimy przekazać zebraną kwotę liderowi.

Tym, którzy już wysłali środki w imieniu administracji serdecznie dziękuję. Dzięki wam na ustach jakiegoś człowieka pojawi się uśmiech piwo.gif

Szczegółowe podsumowanie naszej akcji przedstawimy w najbliższym czasie.

Odnośnik do posta

Panowie, zbliżamy się do końca akcji. Kto jeszcze nosi się z zamiarem wysłania jakiegoś datku ma ostatnią chwilę na to. Z samego rana musimy przekazać zebraną kwotę liderowi.

Tym, którzy już wysłali środki w imieniu administracji serdecznie dziękuję. Dzięki wam na ustach jakiegoś człowieka pojawi się uśmiech piwo.gif

Szczegółowe podsumowanie naszej akcji przedstawimy w najbliższym czasie.

Podsumowanie:

1. 20 – zicoo

2. 40 – homik

3. 30 – esio

4. 48,08 – vintec

5. 15 – mazibg

6. 100 – franz

7. 29 – urban

8. 45 – maverick

9. 24,54 – regecik

10. 10 - yavor

daje nam to łącznie sumę 361,62 pln

Dziś w godzinach popołudniowych przy "asyście" radia, tv oraz prasy przekażemy tą kwotę najbardziej potrzebującym, tak by i oni godnie i w radości mogli cieszyć się nadchodzącymi Świętami...

Osobiście myślałem, że oddzew będzie dużow iększy i że uda nam się zgromadzić troszkę więcej środków.

Tym wszystkim, którzy przekazali środki na ten cel serdecznie dziękuję w imieniu swoim, administracji forum oraz przedstawicieli serwisu szlachetnapaczka.pl

PS. Do 14 siedzę w pracy, także jeżeli ktoś ma jeszcze chęć wsparcia naszej akcji to ma na to dosłownie kilka ostatnich godzin.

Odnośnik do posta

Tez myslalem ze odzew bedzie wiekszy - przeciez tyle niby osob zarabia to 5 -10 zł w kilka sekund 09%20Surprised.png

na forum ile jest osob 200? 300 ? a tutaj raptem 9 sie zaoferowalo - no zaskoczylem sie - patrzac po screenach jakie zamieszczacie z tekstami - "20 sekund i 40 euro w kieszeni" - oczywiscie tylko zielone sie wkleja04%20Wink.png

W kazdym badz razie troche wstyd - gambling wygral z pomoca.

Odnośnik do posta

Tez myslalem ze odzew bedzie wiekszy - przeciez tyle niby osob zarabia to 5 -10 zł w kilka sekund 09%20Surprised.png

na forum ile jest osob 200? 300 ? a tutaj raptem 9 sie zaoferowalo - no zaskoczylem sie - patrzac po screenach jakie zamieszczacie z tekstami - "20 sekund i 40 euro w kieszeni" - oczywiscie tylko zielone sie wkleja04%20Wink.png

W kazdym badz razie troche wstyd - gambling wygral z pomoca.

Zgadzam się z Tobą w 100%. Ta akcja ma bowiem dwojakie znaczenie:

* pierwsze - najważniejsze - pomoc ubogim

* drugie - znakomita reklama traderzy.pl, gdyż informacja o naszej akcji trafi do radia, tv, prasy i na strony internetowe - wielu z użytkowników dzieki nam stawiało pierwsze kroki, to dzięki nam wielu zarabia teraz jakieś sensowne pieniądze, jednak jak widać bez wdzięczności...

Cóż, taka natura ludzka...

Odnośnik do posta

Zebym nie zostal zle zrozumiany - to nie jest zadna ofensywa na tych co nie zaplacili - kazdy ma swoje powody - to jest akcja charytatywna czyli dobrowolna - sam nie jestem az tak szczodry do pomocy bulgarom itp, ktorzy siedza na ulicy gdyz roznie sie o nich slyszy jednak jezeli sa akcje gdzie jest cien nadzieji ze te pieniadze trafia do odpowiednich osob to dlaczego nie. Wierze, ze tak sie stanie z tymi srodkami.

Jak powstal ten temat pierwsze co pomyslalem, ze zbiorka bedzie spora - az glupio bylo mi wplacac 40 zeta - no bo tutaj taka kasa sie obraca 02%20Laugh.png a tutaj 9 osob mnie poprostu zabilo - padlem i juz mnie nie podniesiecie blink.png

Tak wiec nie jedzcie po mnie jak po suce ze to napisalem ale ktos musial 04%20Wink.png padlo na mnie...

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.