Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Luźne Dyskusje

vintec

Promowane odpowiedzi

W tym temacie można pytać o wszystko i można rozmawiać o wszystkim co wam najdzie na myśl.

Mam nadzieje, że dzieki temu tematowi użytkownicy naszego forum lepiej sie poznają co polepszy nasza współprace.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Na razie wszystko co wygram inwestuje dalej. Powiekszam moj bankroll, wykupuje rozne systemy, strategie, serwisy oraz inwestuje w platne typy.

Na nagrode mam nadzieje ze przyjedzie czas pozniej :)

Odnośnik do posta

Za czerwiec laptop, za maj opłaciłem sobie wczasy we Włoszech, a w sierpniu zbieram na wyjazdowe kieszonkowe :-)

Za wygrane z bukmacherki to raczej nikt sobie nic nie kupi, bo za kilka chwil przerżnie je na innym zakładzie ;-)

Odnośnik do posta

Temat został zarchiwizowany

Ten temat został przeniesiony do archiwum. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.