Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Montanes Albert - Melzer Jurgen

Mercedes Cup 2010

Kursy:

Pinnacle - 2,65 | 1,56

188Bet - 2,49 | 1,53

Betfair - 2,84 | 1,53

Nie wiem czy sytuacja normalna, ale wydaje mi się, że kurs na Montanesa zdecydowanie za wysoki. Ekspertem od tenisa nie jestem, ale taki nasunęło mi się spostrzeżenie.

Proszę o opinie kogoś, kto w tym sporcie "siedzi" na co dzień.

Odnośnik do posta

Austriacka Erste Liga.

Spotkanie Gratkorn - Altach

Kurs na gości na BF obecnie 1.79

U wszystkich buków spada.

Na Pincu 1.75 z tendencją spadkową.

Gospodarze mają braki w składzie.

Myślę że kurs jeszcze poleci.

Odnośnik do posta

Witam

Już wczoraj po godz. 13 kupiłem Altach za 1.94 i 1.93. Wieczorem było już tylko 1.76, ale kurs potem szybko urósł do 1.83, więc wystawiłem lay'a na 1.8. Właśnie pół godziny temu został wchłonięty. Być może jeszcze trochę spadnie.

Odnośnik do posta

Gospodarze mają braki w składzie.

Witam,

dobiłem się do informacji, że 7 podstawowych zawodników dziś nie zagra u gospodarzy. Moim zdaniem warto łapać kurs 1,80 bo ma spore szanse na spadek jak się wieść rozniesie :)

Odnośnik do posta

ja tez zainwestowalem w to spotkanie sporą część kapitału więc bacznie obserwuje :) na jednym z forów bukmacherskich rzuciłem famę, zawsze to jakiś kapitał zbijający (nawet jeśli lekko) kurs :) poza tym sam zagrałem bo miałem kaskę akurat na interwetten, jak kurs zejdzie do 1,70 to sie ten kurs z Interwetten sprzeda z dodatkowym zyskiem :)

moim zdaniem ten typ ma niezłe value i nawet jeśli ktoś zostawiłby do rozstrzygnięcia za 1,80 nie popełniłby grzechu :D

Odnośnik do posta
Montanes Albert - Melzer Jurgen

Mercedes Cup 2010

Kursy:

Pinnacle - 2,65 | 1,56

188Bet - 2,49 | 1,53

Betfair - 2,84 | 1,53

Nie wiem czy sytuacja normalna, ale wydaje mi się, że kurs na Montanesa zdecydowanie za wysoki. Ekspertem od tenisa nie jestem, ale taki nasunęło mi się spostrzeżenie.

Proszę o opinie kogoś, kto w tym sporcie "siedzi" na co dzień.

Kto chciał, skorzystał ;)

Gratkom także ładnie się "zachowuje". Stoje teraz na 1,77. Myślę że jak się kupi to się z łatwością odsprzeda kilka ticków niżej.

Odnośnik do posta

zicoo kusiło mnie, ale unikam jak ognia tenisa, kilka poważnych wpadek zaliczyłem i teraz obawiam się wchodzić nawet za grosze :/ a szkoda, bo mozna było rzeczywiscie ładnie zarobić

Odnośnik do posta

Na pinnacle ladnie spada. Juz 1,65. Swoja droga to dziwne, ze ten kurs jeszcze nie spdal na gieldzie, ktora zazwyczaj bardzo szybko reagune na podobne info. Jesli dodac ze w peirwszej kolejce Altach wygralo 4:1, a Gratkorn "osiagnal" 0:4, to dziwie sie ze ten kurs jeszcze nie wyladowal w okolicach 1,5.

Odnośnik do posta

Dokoładna lista kontuzjowanych i pauzujących:

kapitan Michi Sauseng

pierwszy bramkarz Markus Beer

Florian Eibinger

Dubravko Tesevic

Andi Bernhart

Gerald Puntigam

Adam Cichoń

Matthias Hopfer

Odnośnik do posta

po raz kolejny tak się dzieję, ciekaw jestem co powoduje takie wzrosty przed samym meczem... ja na szczęście sprzedałem wszystko za 1,68 ale kurs tak błyskawicznie podskoczył że wiele osób pewnie nie zdążyło sprzedać kursu

Odnośnik do posta