Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nowe wizje czajkamilenium ( system dołek )

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Maverick, ja myślę że trochę nie rozumiesz wizji czajka. Myślisz zbyt stereotypowo i szablonowo aby móc ogarnąć ten system, który po fazie testów może przynieść zysk nam wszystkim. Po zaprezentowaniu

Czajek, albo prowadzisz temat rzetelnie albo zamierzasz występować w roli błazna. Można się pośmiać i pożartować, ale w granicach zdrowego rozsądku. Ja rozumiem, że niektórzy lubią się poniża

Kolega czajek wpadł tu tylko po to zeby pokazac jaki bank udalo mu sie zebrac i tyle. Zysków tez powalajacych nie ma bo takie greeny przewijaja i przewijały sie w wielu blogach, a kazdy kto powaznie p

Posted Images

nie handlowales dzisiaj? jak siedzialem na rynku MO basel - mu, to na backu basel po kursie 6.4 pojawilo sie w pewnym momencie 20k i myslelismy, z chlopakami na shoutboxie, ze to ty zaczynasz testy na tym rynku ;)

Odnośnik do posta

No tak, usiadłes do kompa na 5 minut, rzuciles kostka, padło na konie, zarobiles na jednym wyscigu, wybranym oczywiscie losowo i juz. Jak rozumiem od 6 grudnia przerobiłeś az 2 rynki. Poza tym jak sie lapie dołek to chyba layem, czy ja cos pomyliłem, a Ty mało co nie zbackowałes tego dołka.

Odnośnik do posta

Maverick, ja myślę że trochę nie rozumiesz wizji czajka. Myślisz zbyt stereotypowo i szablonowo aby móc ogarnąć ten system, który po fazie testów może przynieść zysk nam wszystkim. Po zaprezentowaniu screenów i szczegółowym omówieniu funkcjonowania systemu - wszystko powinno być już jasne. Na przeszkodzie stają co prawda problemy natury miłosnej, ale liczymy że czajkowi uda się je okiełznać i testowanie będzie odbywało się pełną parą.

Jeszcze wam wszystkim opadnie szczęka jak na kolejny zlot czajek przyjedzie już nie rowerem (jak zapowiadał), lecz co najmniej Mustangiem Shelby. :-P

Odnośnik do posta

Drugi wyścig dzisiaj. Traduje tylko na gonitwach, które pasują do systemu. W tej gonitwie na początku, źle wyczulem rynek musialem potem to odrabiac. Zysk niezadawalający, ale trudno

post-149-0-61243700-1323443554_thumb.png

Edytowane przez czajekmilenium
Odnośnik do posta

Skoro gonitwa pasowała do systemu, a Ty źle wyczułeś rynek to gdzie tu system ? ;o System z definicji ma być z automatyzowany, ty po prostu wchodzisz w byle jaki rynek, z dużą płynnością i małym kursem na fav. Wystawiasz backa z offsetem, kurs Ci ucieka w górę i srasz w majty ;)

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.