Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Nowe wizje czajkamilenium ( system dołek )

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Maverick, ja myślę że trochę nie rozumiesz wizji czajka. Myślisz zbyt stereotypowo i szablonowo aby móc ogarnąć ten system, który po fazie testów może przynieść zysk nam wszystkim. Po zaprezentowaniu

Czajek, albo prowadzisz temat rzetelnie albo zamierzasz występować w roli błazna. Można się pośmiać i pożartować, ale w granicach zdrowego rozsądku. Ja rozumiem, że niektórzy lubią się poniża

Kolega czajek wpadł tu tylko po to zeby pokazac jaki bank udalo mu sie zebrac i tyle. Zysków tez powalajacych nie ma bo takie greeny przewijaja i przewijały sie w wielu blogach, a kazdy kto powaznie p

Posted Images

jak to wszystko czytam to rzeczywiście jest to system na dołek, powoli łapie doła..

esca zajebisty tekst :) ja uważam że tu trzeba więcej spokoju i myślenia do tego systemu, ciężko to wszystko zrozumieć ( natłok informacji ) ale mam nadzieję że z czasem przyswoję i będę trzepał taką kaskę jak czajek

Odnośnik do posta

Jezu Ludzie! Czy wyście powariowali? Gram już tyle lat ale tego jeszcze nie było żeby grać backa w dołku pre play...

Słuchaj Radek: Jaka wyższa półka? wystarczy trening i można sie nauczyć, tylko trzeba chcieć i mieć motywacje.

Pozdrawiam Maruś ph34r.png

Odnośnik do posta

system marzenie, za ile można kupić tajne skrypty do tej kury co znosi złote jajka.

Tak jak napisał czajek trzeba wyczuć dołek, kto wyczuwa mojego doła?

PS: jak sie doła nie wyczuje to system nie działa :( ?

Radek nie zrozumiałeś ironi Marusia :)

Odnośnik do posta

system marzenie, za ile można kupić tajne skrypty do tej kury co znosi złote jajka.

Tak jak napisał czajek trzeba wyczuć dołek, kto wyczuwa mojego doła?

PS: jak sie doła nie wyczuje to system nie działa :( ?

Radek nie zrozumiałeś ironi Marusia :)

esca no ciężko tam zauważyć ironię :) musisz mi pokazać palcem

Odnośnik do posta

Czajek, albo prowadzisz temat rzetelnie albo zamierzasz występować w roli błazna. Można się pośmiać i pożartować, ale w granicach zdrowego rozsądku.

Ja rozumiem, że niektórzy lubią się poniżać, ale to forum ma zgoła inną tematykę i przeznaczone jest dla osób, którzy chociaż sprawiają wrażenie dojrzałych emocjonalnie. O nabijaniu bezsensownych postów nie wspomnę.

Odnośnik do posta

Uśmiałem się co niemiara po niektórych komentarzach, ale wiedzy to raczej nie za dużo. Przydałoby się więcej komentarza do tych screenów, bo skoro już się dzielisz to jak mniemam nie tylko wynikiem ale i sposobem jego uzyskania :)

Odnośnik do posta
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.