Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam ! Założyłem ten blog , aby dzielić się swoimi spostrzeżeniami , jak również przyjmować rady ludzi bogatszych w wiedzę ode mnie . Swoją przygodę z giełdą zacząłem parę dni temu , dokładnie z początkiem grudnia . Zaczynałem od kapitału 20e , obecnie posiadam 28.6e i od tego kapitału zaczynam swój blog na forum . Moim celem na najbliższy czas jest systematyczne budowanie kapitału . Na razie poznaje giełdę , staram się handlować pre-play oraz w przerwach meczy , na dzień dzisiejszy jest to piłka nożna , aczkolwiek widzę duży potencjał giełdy w graniu in-play siatkówki , będę to obserwował , podejmował temat i dzielił się doświadczeniami . Dziś spróbuje zagrać coś z piłki , jak również będę bacznie obserwował ruchy na siatkówce ( liga mistrzów pań ) , zobaczymy czy będzie dało się zagrać coś na żywo , bo jak na razie , jest tam mało pieniędzy . Na wieczór dam jakiegoś screena , podsumuje dzień .

Odnośnik do posta

Wczoraj udało mi się pohandlować siatkówkę in-play , niestety rynek był mało płynny , to dla mnie przestroga na przyszłość , nie mniej zadanie złapania wysokiego back'a zostało osiągnięte . Wczoraj grałem tylko to , bo potem już nie miałem czasu .

Back : 2.01

Lay: 1,61

Stawka : 10e

Potem dodam screen , bo na razie sie spiesze a tego nie umiem .

Na dziś plan to zagrać przerwy w piłkę nożną , jeśli uda się coś złapać . Spróbuje pograć też coś z ligi włoskiej siatkówki , in-play . Potem to podsumuje .

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Dla potwierdzenia ww handlu załączam screen :

70743452.jpg

Na wieczór wstawię coś z dnia dzisiejszego , ponieważ obecnie handluję ligę włoska siatkówki , podsumuje te dwa dni.

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Nie handluję in play więc widok takiej rozbieżności kursów to mały szok:D piękny swing, oby takich jak najwięcej i za coraz większą stawkę. Jak możesz to opisz w jaki sposób handlujesz

Pzdr

Odnośnik do posta

Nie handluję in play więc widok takiej rozbieżności kursów to mały szok:D piękny swing, oby takich jak najwięcej i za coraz większą stawkę. Jak możesz to opisz w jaki sposób handlujesz

Pzdr

Dzięki za odpowiedź . Od jakiegoś czasu interesuję się siatkówką , wcześniej grałem u bukmachera i skupiałem się właśnie na tej dyscyplinie , niestety jak to w sporcie zdarzają się niespodzianki przykładów nie trzeba daleko szukać , ostatni puchar świata i przegrana Polski z Iranem . Podczas grania u buka , zaobserwowałem jak wygranie np. seta , wpływa na kursy , korzystając ze swojej wiedzy i obserwując mecz , stawiam back'a na drużynę która dąży do wygrania danej partii , licząc na to że kursy na ową drużynę spadną , zaraz po spadku staram się sprzedawać z zyskiem . Przyznam że żałuje że wcześniej nie poznałem giełdy , ponieważ nie obstawiałbym u buka , a wykorzystywał spadki , tak jak staram się to robić teraz .

wklejam screena do spotkania które dziś grałem , włoska liga A1 , mecz Latina - Macerata , stawka 10e

34891519.jpg

handel udany , aczkolwiek grała cała liga włoska , spodziewałem się że rynki będą bardziej płynne , a niestety tylko ten mecz wyglądał dobrze , jak chodzi o płynność , w reszcie meczy było zainwestowane bardzo mało pieniędzy i szczerze mówiąc nie chciałem w nie wchodzić , ponieważ nachodziłaby możliwość nie sfinalizowania transakcji , możliwe że zostałbym z kuponem w ręku , a nie oto mi chodzi . Na teraz planuje zagrać jakąś przerwę w piłce nożnej , może gdzieś się wcisnę . Podsumuje jednak później .

Odnośnik do posta

Podsumowuje :

Dzień 1 (Środa)

+3,84e

Dzień 2 (Czwartek)

+1,91e +0,37e z przerw = 2,28e

Budżet początkowy : 28.6e

Budżet obecny : 34,72e

Zysk : +6,12e

nie są to wielkie kwoty , aczkolwiek kapitał na razie też do największych nie należy , tak jak pisałem , mam zamiar stale go powiększać i w tym czasie nabywać wiedzę . Mam nadzieję że to wyjdzie . Na dziś spróbuje złapać jakąś przerwę w piłce nożnej , będę obserwował co dzieje się na rynku siatkówki , jak również przyjrzę się rynkowi piłki ręcznej . Napisze jak to poszło wieczorem lub tuż po jakimś handlu .

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Podsumowuje :

Dzień 1 (Środa)

+3,84e

Dzień 2 (Czwartek)

+1,91e +0,37e z przerw = 2,28e

Budżet obecny : 34,72e

Zysk : +6,12e

nie są to wielkie kwoty , aczkolwiek kapitał na razie też do największych nie należy , tak jak pisałem , mam zamiar stale go powiększać i w tym czasie nabywać wiedzę . Mam nadzieję że to wyjdzie . Na dziś spróbuje złapać jakąś przerwę w piłce nożnej , będę obserwował co dzieje się na rynku siatkówki , jak również przyjrzę się rynkowi piłki ręcznej . Napisze jak to poszło wieczorem lub tuż po jakimś handlu .

się pomyliłem i dopisałem kolejnego posta , a chciałem tylko dopisać że od następnego razu , będę wrzucał screeny z bet fair , bo tu np. nie pokazałem tego dochodu z przerw , który i tak był wątły , no ale był :)

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Witam . Podsumuje dzień wczorajszy , granie na przerwach totalnie mi nie leżało , ale muszę jednak przyznać że nie miałem straty , choć 0,01e zyskiem też ciężko nazwać . Jak chodzi o granie siatkówki rynki bardzo mało płynne , wręcz dramatycznie płynne . Dobrze za to wyglądały rynki piłki ręcznej in-play i tam sobie delikatnie pohandlowałem . Wrzucam screen .

95436190.jpg

Dzień 3 (Piątek)

+1,36e +0,01e z przerw = 1,37e

Budżet obecny : 36,09e

Zysk : +7,49e

Dziś będę próbował piłkę nożną w przerwach i siatkówkę ( polską ligę ) na żywo , aczkolwiek właśnie wczoraj na polskiej lidze była taka mała płynność , być może dziś będzie lepiej , liczę na to .

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Witam . Podsumuje teraz dzień wczorajszy , jak chodzi o siatkówkę ugrałem trochę ponad euro in-play na meczu Zaksy z Jastrzebskim Weglem , znów mogę narzekać na słabą płynność . Resztę pieniędzy ugrałem na piłce nożnej , wszystko próbowałem w przerwach , większość na spadek kursu remisu , raz grałem na Cs'ach i bardzo fajnie mi wyszły . Generalnie dobrze że na greenowo , aczkolwiek trzeba pracować żeby było lepiej .

10996502.jpg

Dzień 4 (Sobota)

+2,73e

Budżet obecny : 38,82e

Zysk : +10,22e

Dziś nie wiem ile będę miał czasu, ale postaram się dorwać mecz in-play siatkówki ligi włoskiej , być może piłkę ręczną MŚ kobiet , również in-play oraz jakieś przerwy z piłki nożnej .

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Witam ponownie . Niestety nie udało mi się wcześniej rozliczyć niedzieli i poniedziałku . Dopiero teraz mam czas , w niedziele się pomyliłem i niestety wyszła mi na czerwono , trochę mnie poniosło in-play ( zagrałem po wysokim back'u , niestety podskoczył mi jeszcze bardziej , źle oceniłem możliwości ) i niestety nadziałem się tak że nijak nie było nawet zniwelować straty . Cóż będę musiał sobie to powoli odrobić .

Dzień 5 (Niedziela)

-4,55e

Budżet obecny : 34,27e

Zysk : +5,67e

Poniedziałek już wrócił do normy , spokojne granie i było lepiej .

Dzień 6 (Poniedziałek)

+2,91e

Budżet obecny : 37,18e

Zysk : +8,58e

98163762.jpg

19538749.jpg

Dziś spróbuję zagrać ligę mistrzów siatkarzy jeśli będzie odpowiednio płynna + jakąś przerwę w piłkę nożną .

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Witam !

Niestety wczoraj nie udało mi się nic zagrać , próbowałem pohandlować siatkówką , niestety była mało płynna .

Dzień 6 (Wtorek)

0,0e

Budżet obecny : 37,18e

Zysk : +8,58e

Dziś jeszcze raz przyjrzę się siatkarskiej lidze mistrzów , jak również obecnie uczę się handlować wyścigami konnymi . Na wieczór lub jutro rano to podsumuje .

Odnośnik do posta

Podsumowuje dzisiejszy dzień , zdecydowanie najlepszy odkąd pisze tego bloga . Zacząłem handlować wyścigami konnymi i wyszło to bardzo fajnie .

30129271.jpg

Dzień 7 (Środa)

+9,10e

Budżet obecny : 46,28e

Zysk : +17,68e

Odnośnik do posta

Po dobrym dniu na giełdzie , przypadły dwa słabe , oczywiście zawiniłem sobie sam , mam tylko nadzieję że nie powtórzę tak głupich błędów . W czwartek po pierwszej dużej stracie spowodowanej tym że wszedłem in-play już wszystko zaczęło się knocić , chyba brakło trochę zimnej krwi , może mogłem na tym skończyć dzień . Staram się wyciągnąć wnioski , a mianowicie , nie wejdę już in-play na koniach , wolę liczyć się ze stratą 1-2e aniżeli 10e , będę też handlował trochę wcześniej , bo niekiedy ostatnie 5 min jest ciężkie , wchodzą ludzie z dużą kasą i mi jest ciężko cokolwiek zrobić . Mam nadzieję że będą efekty tych zasad .

Co do dnia wczorajszego , nie trafne decyzje w siatkówce i piłce ręcznej , chyba tez trochę brakło zimnej głowy , myślałem jeszcze o czwartkowym dniu i poleciało mi na czerwono dalej .

94591096.jpg

80768436.jpg

Dziś mam nadzieję na spokojną sobotę , trochę siatkówki , konie , piłka nożna . Wracając do ostatnich dwóch dni , wiem że strata jest nie duża jak chodzi o pieniądze , nie mniej szkoda popełniać tak głupie błędy . Dobrze że zacząłem od takiego kapitału , myślę że będę go powoli odbudowywał i miał na uwadze to co się wydarzyło .

Dzień 8 (Czwartek)

-9,74e

Budżet obecny : 36,54e

Zysk : +7,94e

Dzień 9 (Piątek)

-3,04e

Budżet obecny : 33,50e

Zysk : +4,90e

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Witam . Podsumowuje dzisiejszy dzień . Dziś było spokojne granie , wg zasad które poczyniłem po ostatnich redach . Wyszło mi to na dobre .

60945091.jpg

Dzień 9 (Piątek)

+7,35e

Budżet obecny : 40,85e

Zysk : +12,25e

Odnośnik do posta

Witam . Niedziela na plus .

53090284.jpg

Dzień 11 (Niedziela)

+3,91e

Budżet obecny : 44,76e

Zysk : +16,16e

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

poniedziałek był spokojny , nie miałem dużo czasu pohandlowałem koniami i trochę piłką , pre-play i w przerwach , bez szału ale na plus .

94646914.jpg

Dzień 12 (Poniedziałek)

+3,00e

Budżet obecny : 47,76e

Zysk : +19,16e

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.