Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam ponownie ! Niestety od 20 grudnia miałem nie planowaną przerwę , raz że przyszły święta , nowy rok , a potem trochę roboty na studiach i nie było czasu na prowadzenie bloga . Teraz wracam , mam wiecej wolnego czasu , mam nadzieje ze jakos on zaowocuje na gieldzie , a te owoce beda widoczne w greenach :)

Przedstawiam screen z wczoraj , bardzo prosta strategia , dalem niskiego laya na faworyta , 0,70 euro mialem spisane na straty , nic by sie nie stalo jakby ten wykres nie odbil , ale udalo sie ze odbil , ja skorzystalem i prosze greeen ponad 2 euro .

133mvc.jpg

zaczne od poczatku podsumowania , bo nie ma sensu kontunuowac czegos co sie zmienilo , w tym czasie w ktorym nie pisalem wchodzilem na gielde w wolnym czasie , probowalem swoich sil , generalnie uczylem sie :) , stan konto tez ulegl zmianie , jest tez mozliwosc ze niedlugo go powieksze wlasnym funduszem , ale to o tym napisze , a narazie zaczynam od poczatku :

Dzień 1 (Wtorek)

+2,16e

Budżet początkowy : 38.71e

Budżet obecny : 40,87e

Zysk : +2,16e

pewnie po poludniu sprobuje jakis tenis , siatkowke , jak rowneiz pilke nozna :)

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

no ok ale czym kierujesz się wybierając zdarzenia? Ja zupełnie nie mogę odnaleźć się w pre play, próbowałem i analizy wykresów, tworzenia linii wsparcia i oporu, porównania z kursami buków i cały czas bez skutków ;/

Odnośnik do posta

no ok ale czym kierujesz się wybierając zdarzenia? Ja zupełnie nie mogę odnaleźć się w pre play, próbowałem i analizy wykresów, tworzenia linii wsparcia i oporu, porównania z kursami buków i cały czas bez skutków ;/

Endrju juz ci odpowiadam , nie szukałem jakoś specjalnie tego spotkania , poprostu chciałem spróbować , włączyłem mecz i oglądałem , to była gra in-play , oglądając mecz wyglądał on inaczej niż odzwierciedlały to kursy , no bo jeżeli kurs idzie prawie łeb w łeb , to dla mnie odzwierciedleniem tego nie jest kurs 1,06 na jednego a na drugiego 25 , dlatego dałem laya 1,07 i czekałem aż odbije , poszło pare piłek po mojej myśli i wszedł taki green , ja w odpowiednim momencie sprzedałem ( i dobrze , bo jednak faworyt wygrał ) . Akurat z tym meczem to było sprawdzenie czy takie niskie laye wychodzą , tak naprawdę spisałem 0,7 euro na straty , ale skoro weszło to mam na kolejne 3 takie próby . Trzeba popróbowac , to była moja pierwsza taka próba niskiego laya , będe próbował dalej .

Co do gry pre-play to narazie gram tylko w przerwach meczu , na spadkach kursu remisowego ( np. jak faworyt przegrywa 1:0 ), nie mam jakiegoś dużego wachlarza zagrań pre-play , w najbliższym czasie będę się starał nauczyć teraz gry na rynku u/o ( ale to też tu będę pisał ) . Pisz jak coś .

Odnośnik do posta

Ok teraz wszystko rozumiem. Ja sporo czytałem, sporo filmików oglądałem i póki co sukcesy tylko w in play.

Próbowałem testować o/u. Przeglądam strony ze statystykami, strony z prognozami, typu betdevil, scibet. Najczęściej było tak że mecz wyraźnie zapowiada się overowo, np. 55-60% szans na over wg tych stronek, bardzo duża szansa na over po analizie statystycznej ostatnich meczów a kurs na over potrafi być w okolicach 2 ;/ i w dodatku przed meczem zamiast spadać zaczyna rosnąć.

Hmm... właśnie uświadomiłem sobie że może warto w ten sposób szukać valuebetów na u/o :D

Odnośnik do posta

Endrju życzę powodzenia !

Moje podsumowanie z przedwczoraj i wczoraj :

135ez.th.jpg

619mn.th.jpg

Dzień 2 (Środa)

+2,16e

Dzień 3 (Czwartek)

+1,97e

Budżet obecny : 45e

Zysk : +6,29e

Grałem w tych dwóch dniach konnie , z czytania wykresu , NBA oglądając mecz uznałem że kursy są nie równe i się powinno to zmienić i tennis dokładnie tak samo . W sumie grałem mało z braku czasu .

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Witam ! Z wczoraj mamy dwie przerwy na piłce nożnej , tenis grany na niskich layach in-play i raz wszedlem na konie :)

dużo nie siedziałem - brak czasu , zobaczymy jak będzie dziś :)

512wb.jpg

Dzień 4 (Piątek)

+2,83e

Budżet obecny : 47,83e

Zysk : +9,12e

Odnośnik do posta

Witam ! Wczoraj tenis na meczu Federer - Murray , a potem przerwy na remisie :)

4456.jpg

Dzień 5 (Sobota)

+5,57e

Budżet obecny : 53,4e

Zysk : +14,69e

Zwiekszam budżet o 35 e . Dziś zobaczymy jak pojdzie , mam troche innej roboty , ale cos postaram sie zagrac .

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Witam . Podsumowuje dzień wczorajszy : piłka nożna w przerwach , na spadek remisu i jeden mecz NBA .

vcsqyhw.jpg

Dzień 6 (Niedziela)

+8,37e

Budżet początkowy : 38.71e , zwiększony o 35e

Budżet obecny : 96,21e

Zysk : +23,06e

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

podsumuje poniedziałek , wtorek i środę , nie było sensu tego robić codziennie , bo w sumie wejść i możliwości było mało , drobny green :)

43563257.jpg

Dzień 7,8,9 (Pon,Wt,Śr)

+1,20e

Budżet obecny : 97,41e

Zysk : +24,26e

Dziś grałem delikatnie ligę europejską , jest na plus , budżet 100e pękł , podsumuje jutro :)

W nocy możliwe że zajrze na spotkanie NBA Phoenix Suns - Dallas Mavericks , obejrze Gortata w akcji , może coś pohandluję .

Odnośnik do posta

Witam ! Wczoraj grałem tylko pilkę nożną , w przerwach meczy ligi europejskiej . Na plus :)

20529394.jpg

Dzień 10 (Czwartek)

+2,67e

Budżet obecny : 100,08e

Zysk : +26,93e

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Screen z NBA , szczerze mówiąc mecz obrócił się w chwilę na dużą korzyść gospodarzy , ja chwile wcześniej na nich postawiłem bo uważałem że kursy powinny opaść , wysoki back i udało się :)

na wieczór pewnie zagram w przerwach piłki nożnej :) , potem też podsumuje dzień

akklimx.jpg

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Podsumowuje wczoraj : NBA + pare przerw , gra na spadek remisu .

vautndg.jpg

Dzień 11 (Piątek)

+5,60e

Budżet obecny : 105,68e

Zysk : +32,53e

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta

Podsumowuje sobote : nieudany tennis , w nocy NBA ( niski lay ) i kilka przerw w piłkę nożną

43593689.jpg

Dzień 12 (Sobota)

+6,60e

Budżet obecny : 112,28e

Zysk : +39,13e

Odnośnik do posta

Niedziela na plus , NBA niski lay , piłka nożna w przerwach , gra na spadek remisu .

78702715.jpg

Dzień 13 (Niedziela)

+5,76e

Budżet obecny : 118,04e

Zysk : +44,89e

Odnośnik do posta

Witam ! Poniedziałek NBA i przerwy w piłce , na spadek remisu , wtorek bez handlu , wczoraj siatkówka ( wysoki back ) , NBA ( również wysokie backi ) , przerwa w LM i nieudana próba niskiego laya na tenisie . Dziś zapewne liga europejska , handel w przerwie , ewentualnie rynki u/o + może NBA w nocy .

psgopbm.jpg

mdjsuwu.th.jpg

Dzień 14 (Poniedziałek)

+2,98e

Budżet obecny : 121,02e

Zysk : +47,87e

Dzień 16 (sroda)

+11,73e

Budżet obecny : 132,75e

Zysk : +59,60e

Uznaje w sumie , że nie ma sensu tu rozliczać każdego dnia bo to nic nie wnosi , będę wrzucał jakieś ciekawsze handle . Pozdrawiam

Edytowane przez Kopken
Odnośnik do posta
  • 4 weeks later...

Na koniec dnia :

tennisi.jpg

Wszedłem stawką 11 euro , stawka ta była przeznaczona na straty , wysoki back ,ewentualnie bym się wycofał , poniósłbym stratę może pięciu euro , mecz ułożył się bardzo korzystnie i dzięki temu taki green . W miedzy czasie na Fishu próbowałem zagrać w przerwie między gemami , ale najwidoczniej źle wyczułem rynek , mógł na zadziałać fakt , że pierwszy gem przy serwisie Fisha i padło przełamanie na korzyść Russela , dopiero się tego uczę .

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.