Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich 02%20Laugh.png .

Postanowiłem zaistnieć prowadząc własny temat.

Traduję już przeszło rok (chodź czasami wydaje mi się, że dopiero zaczynam-uroki gry IN PLAY) . Moją ulubiona dyscypliną jest oczywiście piłka, więc głównie na rynkach piłki nożnej postaram się tradować. Od początku mojej przygody z tradingiem grałem w większości tenis oraz piłkę( IN PLAY).

Dzisiaj nadszedł dzień przemian, od którego moja gra polegać głównie będzie na grze PRE na rynkach piłki nożnej.

Moje konto na dzień dzisiejszy to 147 E.

Plan mam dosyć ambitny, gdyż założyłem sobie podwojenie mojego budżetu w każdym kolejnym miesiącu.

Nie wiem jak to wyjdzie w praniu, gdyż moja przygoda z PRE PLAY zaczyna się właściwie od dzisiaj.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam wszystkich . Postanowiłem zaistnieć prowadząc własny temat. Traduję już przeszło rok (chodź czasami wydaje mi się, że dopiero zaczynam-uroki gry IN PLAY) . Moją ulubiona dyscypliną jest ocz

Siema. Wczorajszy dzień na duży +. Skoro ostatnio opisywałem najwiekszy red, dzisiaj skupię sie na zielonym kolorze. Najlepiej handlowało mi się w przerwie meczu Liverpool-Blackburn. Liverpool str

Siema. Wczorajszy dzień w większości na zielono. Zagrałem na 9 rynkach, z czego na 7 było zielono, jeden na zero i jeden zakończył się redem. Gra polegała w większości na wejściach w przerwach mec

Posted Images

Witam

Wczoraj nie było za dużo czasu na grę, więc skromne 2 rynki z naszej ligi.

Udało się ugrać małego greena na meczu Podbeskidzia z Bełchatowem. Niestety czas jakim dysponowałem wczoraj, nie pozwolił mi na więcej. Na około 2 godzinki do rozpoczęcia meczu ustawiłem sie na ciągle spadającym kursie na TS Podbeskidzie i w ten sposób złapałem kilka ticków.

Na meczu Wisły przez godzinke mojego tradingu nie udało się niestety nic zarobić.

Dzisiaj sobota, więc jest z czego wybierać.

Pozdrawiam i życze zielonego weekendu.

post-791-0-89088700-1323509125_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Witam

I niestety stało się. Zaliczyłem fatalny dzień44%20sssss.png .

Na początku zagrałem mecze Falkirk-Hamilton oraz Walsall-Charlton( grałem na faworytów). Po około godzinie od wejścia na obu rynkach było zielono i kurs ciągle spadał w obu przypadkach. Postanowiłem poczekać jeszcze trochę. Niestety nagle kurs poszedł dosyć znacznie do góry. Efekty widac na screenie.

Że to był szalony dzień świadczy kolejny kapitalny mecz zagrany przeze mnie. Mowa o meczu Sturm G.-Austria W. Od początku kurs na over spadał. Ja postanowiłem zagrać wbrew wszystkim i ustawiłem się na Back Under po kursie 2.02. Nie minęła godzina, a musiałem uciekać ze stratą prawie 5 E.

Niestety najgorsze było przede mną. Kolejny głupi pomysł przyszedł do głowy. Myślę sobie gorzej już byc nie może. A jednak15%20Cry.png . Wybrałem mecz Valenciennes-Montpellier i postanowiłem wejść na Back remis tuż po gwizdku sędziego kończącym pierwsza połowę spotkania. Gwizdek i zaczynam tradować. Ustawiłem sie za 80 E na remis po kursie 2.42. Nie mineło 5 minut zielono na około 4 euro z każdej strony. Myślę42%20rsrrs.png. Poczekam jeszcze pewnie spadnie i wyjdę przed gwizdkiem sędziego. Dodam, że nie oglądałem meczu, tylko śledziłem transmisję na bet365. Czekam spokojnie zrelaksowany, że udało się odegrać. Na Bet365 ciągle przerwa, natomiast rynek nagle zawieszony. Zaraz wyskakuje 1:0 dla Valencienes. Bramka 10 sekunda drugiej połowy. Od razu po bramce wychodzę ze stratą -40E.

I to tyle.

Niestety w jeden dzień złamałem wiele zasad Tradera i swojego planu. Przede wszystkim grę Pre Play zamieniłem przez głupotę na In. Wytłumaczeniem nie może być przecież, że tradowałem po 12 godzinnym melanżu dnia wcześniejszego.

Mam nadzieję, że to były tzw. " Pierwsze śliwki robaczywki" i teraz będzie juz tylko lepiej.

Dzisiaj kolejny dzień. Mam nadzieję, że lepszy niż poprzedni. Czas na odrabianie strat.

Życze miłego weekendu.

post-791-0-33758400-1323593602_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Zachłanność nie popłaca. Ile razy obstawiałem mecz mimo iż nie byłem do końca przekonany, bo $.$ zamiast oczu były :) Ale są też plusy - jak dostaniesz po dupie to potem 3 razy pomyślisz.

Odnośnik do posta

Yavor nie wiem jak to do końca było. Chciałem jak najwięcej złapać i ledwo się zaczęło i już się skończyło02%20Laugh.png . Miałem gigant kaca, więc może to jednak ja byłem opóźniony o kilka sekund. Zapamiętam tą lekcję na długo.

Odnośnik do posta

na bet365 zawsze są opóźnienia rzędu 20s. Też widać że jak ma się skończyć 1połowa to już widać znaczące ruchy wskazujące na gwizdek a na stronie dopiero po kilku s pokazuje koniec.

Edytowane przez niiks
Odnośnik do posta

Witam

Wczorajszy dzień postanowiłem potraktować, jako obserwację rynków Pre Play oraz Half. Od początku mojej wczorajszej gry starałem się wchodzić na rynki w celu złapania kilku ticków. Nie będę opisywał szczegółowo mojej wczorajszej gry, ponieważ w większości przypadków polegała na tym samym. Starałem się obserwować jakie zależności na danym rynku zachodzą przed meczem i w czasie przerwy. Kilka ciekawych zjawisk zaobserwowałem. Ogólnie dzień wyszedł na mały plus, chociaż kilka głupich błędów wystąpiło.

Jedyne czego żałuje po wczorajszym dniu to, że nie wytrzymałem dłużej na rynku Lorient-Lyon. Ustawiłem się na Back Lorient po 3,05 i czekałem na spadki. Byłem niemal pewien, że takie nastapią. Ku mojemu zdziwieniu na kilkadziesiąt minut przed rozpoczęciem meczu kurs ciągle stał w miejscu. Postanowiłem, więc wyjśc na zero. Po 5 minutach od mojego wyjścia kurs spadł do poziomu 2,7644%20sssss.png .

Po dzisiejszym dniu postanowiłem trochę zmienić moje zasady gry ustalone na początku. Rynki na, których będe się poruszał to Pre Play oraz Half Time. Natomiast gra będzie przede wszystkim polegać na łapaniu kilku ticków według zasady "Step by step".
Oto screen z mojej wczorajszej gry oraz niefortunny rynek Lorient-Lyon
02%20Laugh.png
:

post-791-0-00424900-1323679709_thumb.jpg

post-791-0-31454200-1323679721_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj zaczynam od meczu Lech-Zagłębie. Ustawiłem się na Back Over 2,5 po kursie 1,98 za 90 E. Czekam na rozwój sytuacji. Kurs na Lech spada, więc na Over także powinien.02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Wtorek był dniem bolesnej nauki. Czego sie nie dotnełem było na minus. Obserwowałem nowe rynki, a mianowicie Dokładny wynik i po raz kolejny zapłaciłem frycowe. Wchodzenia na ślepo, nie zaważywszy na zachowanie rynku, na kwoty, dosłownie na nic. Poniżej Screen:

post-791-0-72291700-1323954395_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Na szczęście trochę się też nauczyłem przez jeden dzień. Hehe. Może to śmiesznie brzmi, ale w środę całkiem dobrze mi się tradowało na rynku CS. Wyciągnąłem kilka wniosków z gry dnia poprzedniego i poza jedną wpadka byłem do przodu o nowe doświadczenia.

Mecz Wisły i powtórka z rozrywki. NA 40 minut przed meczem, pomimo rosnącego kursu na Wislę ustawiłem sie po kursie 14 na Back 1:0, nie zauważywszy, że jest luka tick, a nawet dwa wyżej. Dwa głupie błędy i szybko zrobiło się czerwono , gdyż po 5 minutach musiałem uciekać z rynku ze spora stratą.

Poniżej zamieszczam screen wczorajszej nauki:

post-791-0-15179300-1323954892_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Witam.

Po przeglądnięciu mojego bloga postanowiłem zrobić małą rewolucję. Trochę ten temat olałem, skupiając się przede wszystkim na nauce tradingu. Przemyślałem sprawę i od dzisiaj w miare możliwości postaram się, oby mój blog był bardziej przejrzysty, co mam nadzieję i mi pomoże w dalszej nauce.

Po każdym dniu postaram się podawać stan konta, najciekawsze rynki grane przeze mnie oraz moje obserwacje.

Budżet na dzień dzisiejszy:93 E

Plan na kolejne dni: NAUKA

Odnośnik do posta

Siema

Kilka słów o wczorajszej grze. Dzień zacząłem na rynku CS w meczu Paok-Rubin. Według bukmacherów najbardziej prawdopodobnym wynikiem w tym meczu był remis. Postanowiłem, więc ustawić się na wynik 1:1. Wszedłem po kursie 6,2 za 23 Euro. Po około 30 minutach było już zielono.

Podobnie sytuacja wyglądała w meczu Fc Kopenhaga- St.Liege.

Największa wpadka to mecz AZ Alkmaar - Metalist i rynek CS. Próba wejścia na rynek z wynikiem 3:1 szybko zakończyła się niepowodzeniem. Zagrałem za 30 E. po kursie 13. Nie minęło 15 minut i nastąpiła ewakuacja, gdyż trend przesuwał się nie pomyśli. Rynek troche panikował, gdyż do meczu zostało jakieś 10 minut.

Wnioski po wczorajszym dniu:

-zauważyłem, ze gra na kilka czy kilkanaście minut przed rozpoczęciem meczu to ciągle za wysokie progi jak dla mnie. Rynek się za szybko zmienia, ruchy kursów są mniej przewidywalne i nie potrafię jeszcze tak szybko reagować. 2 największe redy zanotowałem właśnie po takich sytuacjach.

Stan konta: 96,71

Screen z wczorajszej gry:

post-791-0-95289800-1324042085_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień na plus, chodź ograniczony czas nie pozwolił na zbyt dużo. W związku z tym ,że dopiero co wstałem po nocce, nie będę opisywał mojej wczorajszej gry, bo nic specjalnie ciekawego się nie zdażyło. Dzisiaj sobota, więc trzeba coś pohandlować. Wczoraj ustawiałem sie przede wszystkim na rynkach CS i czekałem na spadek kursu o 1 tick.

Screen poniżej:

Stan konta: 100,60 E

Pierwszy dzień w którym nie zaliczyłem żadnego reda.02%20Laugh.png

post-791-0-49079700-1324129160_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.