Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Tak jakby większość przeczuwała co się zaraz po rozpoczęciu stanie, tylko nie ja. Kurs zamiast spadać po gwizdku sędziego zaczął rosnąć. Pieniędzy było około 10k na under/over 1,5. Egzotyczna liga, a ruchy było po 1,5 k.

Nie wiem co o tym mysleć. Ma ktoś jakieś pomysły?

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam wszystkich . Postanowiłem zaistnieć prowadząc własny temat. Traduję już przeszło rok (chodź czasami wydaje mi się, że dopiero zaczynam-uroki gry IN PLAY) . Moją ulubiona dyscypliną jest ocz

Siema. Wczorajszy dzień na duży +. Skoro ostatnio opisywałem najwiekszy red, dzisiaj skupię sie na zielonym kolorze. Najlepiej handlowało mi się w przerwie meczu Liverpool-Blackburn. Liverpool str

Siema. Wczorajszy dzień w większości na zielono. Zagrałem na 9 rynkach, z czego na 7 było zielono, jeden na zero i jeden zakończył się redem. Gra polegała w większości na wejściach w przerwach mec

Posted Images

To przede wszystkim, a po drugie nie grać egzotycznych lig. To moje postanowienia.

Szczerze powiem nawet się chwilkę nie zastanawiałem czy brac -7E reda czy poczekać chwilkę. Przed gwizkiem uciekałem byle nie wejść In play.

Odnośnik do posta

Poniżej screen z wczorajszej gry.

Obym w przyszłości nie musiał przeżywać podobnych sytuacji. Zostając sam na lodzie, bez pomocnej ręki02%20Laugh.png.

Pomimo kilku wpadek udało sie wyjść na plus przez cały dzień.

Budżet:179,22E.

post-791-0-87003000-1325584077_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Ciekawa sytuacja miała miejsce przed dzisiejszym meczem Albacete-Bilbao.

Ja grałem na remis i kurs systematycznie leciał, więc było zielono. Na kilkanaście minut przed rozpoczęciem spotkania kurs na Back remis w ciągu 15 minut wzrósł z 3,5 do 4,2. Ja ustawiłem sie na 3,7 i musiałem uciekac na 3,9.

Z pewnością ogłoszono składy i zaczęła sie panika. Kurs zatrzymał się na 4,2. Pierwszy raz widziałem na Betfair taka sytuację, żeby, aż tak kurs na remis zaczął rosnąć.

I oto przestroga na przyszłość.

post-791-0-14415700-1325618123_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Masz nauczkę, by uważać/nie grać w ostatnią godzinę ;) świętej pamięci Cycu kilka razy się na tym przejechał i wprowadził zasadę - brak tradu w ostatnią godzinę, dało mu to bardzo dużo.

Odnośnik do posta

Trzeba być czujnym - czasami na kilkanaście minut przed meczem można złapać ładne swingi i w 2-3 minuty zrobić ładny zysk. Wydaje mi się, że kluczem nie jest tu pora wejścia, a jakiś stop loss czasowy - zakładamy, że kurs spadnie, a tak się nie dzieje i nie ma specjalnych ruchów, to nie kusimy losu i wychodzimy. Rynek dyskontuje wszystko, więc jeżeli w czasie, gdy czekamy na pożądany ruch, pojawi się jakaś istotna informacja, to kurs może uciec nie tak jak chcieliśmy.

Odnośnik do posta

Masz nauczkę, by uważać/nie grać w ostatnią godzinę ;) świętej pamięci Cycu kilka razy się na tym przejechał i wprowadził zasadę - brak tradu w ostatnią godzinę, dało mu to bardzo dużo.

Ty matias podobno nie masz czasu i siedzisz na forexie czy cos nie tak przeczytałem ? A zeby nie było off topu masa ludzi na forum napieprza w ostatniej godzinie i swietnie na tym wychodzi.

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień zdecydowanie na plus, chociaż mogło być zdecydowanie lepiej. Na kilku rynkach postanowiłem nie rozdzielać greena na wszystkie opcje, tylko pozostawiłem po jednej stronie. Niestety nie poszło po mojej myś i na tych rynkach nie było zarobku.

Poniżej screen:

Budzet:187,94 E.

post-791-0-17347800-1325772527_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień zdecydowanie na plus07%20Cool.png .

Skupiłem się na mniejszej liczbie rynków z których starałem się wyciągnać jak najwięcej.

Najlepiej grało mi się w przerwie meczu Cordoba-Espanyol, gdzie zaliczyłem Hat-tricka04%20Wink.png. PIerwszy w mojej karierze.

Przed meczem zagrałem Back 0:0 po 8,8 by sprzedać po chwili za 8,6. W przerwie wejście na 0:1 po kursie 3,7 i sprzedaż po 3,6.

Widząc, że do końca przerwy zostało jeszcze jakieś 10 minut, postanowiełm uderzyć w wynik 0:2. Ustawiłem się na Back po 5,0 by dosłownie po 2 minutach odsprzedać tick niżej.

Liznąłem także trochę koszykówki, na której udało się skubnąc co nieco w przerwie meczu. Szukam na przyszłość jakiejś alternatywy dla piłki02%20Laugh.png.

post-791-0-23239400-1325859750_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Siema.

Wczorajszy dzień w większości na zielono.

Zagrałem na 9 rynkach, z czego na 7 było zielono, jeden na zero i jeden zakończył się redem. Gra polegała w większości na wejściach w przerwach meczów.

Budżet na dzień dzisiejszy wynosi 214,74 E.

post-791-0-42310300-1325936027_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Wczoraj udało się ugrać niezłą dniówkę. Przez ostatnie dni mój sposób gry lekko uległ zmianie. Poza grą CS postanowiłem skupić się na rynkach O/U. Oczywiście wszystko Pre oraz w przerwach. Ten rodzaj gry narazie sie sprawdza. Zobaczymy jak będzie przyszłości.

Zysk z wczorajszego dnia wyniósł 15,50 E.

Bank na dzień dzisiejszy: 230,24 E.

post-791-0-40048300-1326021264_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Dzisiaj ostatni dzień w którym będę handlował na rynkach piłki. Ponieważ cały tydzień będę pracował na popołudniu, raczej nie znajdę czasu na handel. Jeśli będzie ochota to postaram się pograć trochę w nocy Nba. Na rynki piłki wrócę w następny weekend. W tygodniu zrobię podsumowanie mojej dotychczasowej gry, ponieważ jutro mija miesiąc od początku nauki.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Siema!

Tak jak pisałem wyżej od dzisiaj zaczynam przerwę spowodowaną pracą na popołudniu. Na dniach postaram sie zrobić małe podsumowanie pierwszego miesiąca mojej gry.

Ostatni miesiąc dosyć często tradowałem, więc przerwa mi dobrze zrobi.

Wczorajsza gra już nie wyglądała tak jak powinna i wynik odzwierciedla moją postawę. Potrzebuję trochę oddechu od giełdy.

post-791-0-91866700-1326106033_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.