Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Podsumowanie pierwszego miesiąca.

Rynki ogółem:244

Rynki na plus: 154

Rynki na minus: 56

Rynki na zero: 34

Budżet początkowy: 147 Euro

Budżet bieżący: 226 Euro

Zysk/strata: 79 Euro

W więkoszości moja gra polegała na grze na rynkach piłki nożnej i tylko te rynki uwzglęniłem w statystykach.

W pierwszym miesiącu zagrałem sporą liczbę rynków, w więkoszości CS oraz over/under.

Z pierwszego miesiąca mojej gry jestem zadowolony. Zysk 79 Euro może nie jest zbyt imponujący, jednak biorąc pod uwagę fakt, że po 5 dniach mojej gry poprzez grę In-play zmniejszyłem swoje konto do 93 Euro wynik jest jak na początek dosyć dobry.

W następnym miesiącu postaram się zagrać mniejszą liczbę meczów, bardziej wyselekcjonowanych.

Plan na kolejny miesiąc się nie zmienia: przede wszystkim Nauka.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam wszystkich . Postanowiłem zaistnieć prowadząc własny temat. Traduję już przeszło rok (chodź czasami wydaje mi się, że dopiero zaczynam-uroki gry IN PLAY) . Moją ulubiona dyscypliną jest ocz

Siema. Wczorajszy dzień na duży +. Skoro ostatnio opisywałem najwiekszy red, dzisiaj skupię sie na zielonym kolorze. Najlepiej handlowało mi się w przerwie meczu Liverpool-Blackburn. Liverpool str

Siema. Wczorajszy dzień w większości na zielono. Zagrałem na 9 rynkach, z czego na 7 było zielono, jeden na zero i jeden zakończył się redem. Gra polegała w większości na wejściach w przerwach mec

Posted Images

Witam

Od dzisiaj zaczynam kontynuować mojego bloga. Styl gry raczej się nie zmieni. Będzie to gra przede wszystkim na rynkach CS, MO oraz under/over. Jedyna zmiana, którą wprowadzę będzie polegać na stałej stawce. Stawka za którą będe grał wynosić będzie 100E.

Chciałbym za miesiąc gry grając za 100E podwoić sówj bank, który na dzień dzisiejszy wynosi 226E.

Przypominam, że interesuje mnie tylko gra Pre.

I jeszcze jedno. W związku, że lada dzień zaczynają się ME w piłce ręcznej na tej imprezie też postaram sie trochę pohandlować.

Plan miesięczny czyli 450-500E chciałbym zrobić tylko i wyłącznie z gry w nogę. Inne dyscypliny będą tylko urozmaiceniem mojej gry. Wyniki innych dyscyplin proszę brać z przymróżeniem oka.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Siema.

Niestety po raz kolejny zawieszam na co najmniej tydzień swojego bloga jak i grę na BF.

Wypadły ważniejsze sprawy na tą chwile niż giełda, więc nie było wyboru.

Pozdrawiam i życze samej zieleni.

Odnośnik do posta
  • 1 month later...

Witam.

Z dniem dzisiejszym wracam do gry07%20Cool.png. Czekam, aż eurosy się przeleją i jadym z tematem. Postaram sie grać stałą stawką. Będzie to 50 % mojego budżetu. Z każdym dniem stawka będzie sie zmieniać w zależności w którą stronę pójdzie budżet.

Przypomnę, że gram tylko i wyłącznie Pre play + przerwy w meczach piłki nożnej.

Odnośnik do posta

Witam.

Wczoraj pierwszy dzień po dłuższej przerwie. Nie miałem za dużo czasu, więc i wynik jest skromny. Gra polegała na wejściach w przerwie.

Budżet początkowy- 138E.

Dzisiejszy bank- 139,90E.

post-791-0-00785700-1331036882_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Hej!

Wczoraj znalazłem trochę więcej czasu na grę, więc ilość zagranych rynków znacznie większa niz dzień wcześniej. W sumie to nie ma co sie rozpisywać. Nic ciekawego nie ugrałem. W większości gra polegała na złapaniu jednego ticku i szybkim wyjściu z rynku. Mogło być zdecydowanie lepiej. Na 2-3 rynkach czekałem na większy green i niestety się nie doczekałem.

Dniówka: 3,11E.

Aktualny bank: 143,01E.

Wczorajsza gra:

Odnośnik do posta

Witam!

Wczoraj miałem sporo czasu na handel, więc i liczba zagranych rynków jest nie najgorsza. Skupiłem się głównie na przerwach. Udało się trochę ugrać, chociaż wynik mógłbyć znacznie wyższy gdyby nie moja pazerność, która ciągle przemawia przeze mnie02%20Laugh.png. Niestety praca na nocną zmianę ma też swój wpływ na moją grę15%20Cry.png .

Zagrane rynki: 9

Rynki na plus: 7

Rynki na zero: 2

Podsumowując: dzień na mały plus.

Budżet na dzień dzisiejszy wynosi 146,34 E.

Poniżej screen z wczorajszej gry:

post-791-0-28993700-1331219136_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Witam!

Wczoraj zrobiłem najwyższą dniówkę od mojego powrotu. Czas ciągle mnie ograniczał. Handlowałem dosłownie godzinkę na kilku rynkach. Na wszystkich udało się wyjśc na plus. Narazie nie opisywałem mojej gry szczegółowo, ponieważ czas mi na to nie pozwalał. Od jutra zacznę opisywać najciekawsze rynki.

Zagrane rynki: 6

Rynki na plus: 6

Początkowy budżet: 138E

Stan konta obecny: 151,71E

Poniżej screen z wczorajszej gry:

post-791-0-12886500-1331296081_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Witam!

Wczorajszy dzień bez historii. Nie ma o czym pisać. Sporo rynków, w większości drobne wygrane.

Zagrane rynki: 14

Rynki na plus: 11

Rynki na minus: 3

Screen z wczorajszej gry:

Odnośnik do posta

HEj!

Wczorajszy dzień? Hmmm..... . Cóż można o nim napisać. Dużo rynków, mało zysków. Jedyny plus tego dnia to spora liczba zagranych rynków. Mam nadzieję, że w przyszłości zaprocentują.

Dzisiaj trochę pogram. Natomiast od jutra do czwartku gra będzie głównie polegac na Pre Play z większym wyprzedzeniem, gdyż zaczynam drugie zmiany w pracy, więc nie będzie czasu na częstsze ruchy. Gra od jutra polegać będzie na Pre play dzień przed meczem. Spróbuję tego typu gry.

Bank na dzień dzisiejszy wynosi 157,68E.

Wczorajsza gra:

post-791-0-26473100-1331466380_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Siema!

Wczoraj powtórka z rozrywki. Weekend nie okazał się za obfity. Wczoraj po raz kolejny sporo rynków z marnymi wynikami. Jedyne co cieszy, że od mojego powrotu nie zanotowałem minusowego dnia.

Wczorajsza gra poniżej:

post-791-0-71453900-1331548528_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Witam.

Wczoraj udało się co nieco zarobić. Handlowanie zacząłem w poniedziałek, kiedy ustawiłem się w meczu Bayern- Basel na handi -1,5 za 80 Euro. W związku, że byłem jednym z pierwszych grających na tym rynku pomyślałem, że można ustawic się sporo wyżej. Kupiłem handi na Bayern po 1,9. Ku mojemu zdziwieniu na drugi dzień ktoś przyjął niestety tylko 9 euro ale i tak dało to 1,18 Euro zysku. Sprzedałem po 1,67.

Reszta gry także polegała na Pre play, którą zacząłem tuż po powrocie z pracy, czyli jakies 30 minut przed startem meczów. Moim łupem padły mecze Copa Libertadores.

Wczorajszy zysk wyniósł: 3,62E.

Bank: 161,56E.

poniżej screen:

post-791-0-57532700-1331721974_thumb.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.