Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 120
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Witam wszystkich . Postanowiłem zaistnieć prowadząc własny temat. Traduję już przeszło rok (chodź czasami wydaje mi się, że dopiero zaczynam-uroki gry IN PLAY) . Moją ulubiona dyscypliną jest ocz

Siema. Wczorajszy dzień na duży +. Skoro ostatnio opisywałem najwiekszy red, dzisiaj skupię sie na zielonym kolorze. Najlepiej handlowało mi się w przerwie meczu Liverpool-Blackburn. Liverpool str

Siema. Wczorajszy dzień w większości na zielono. Zagrałem na 9 rynkach, z czego na 7 było zielono, jeden na zero i jeden zakończył się redem. Gra polegała w większości na wejściach w przerwach mec

Posted Images

Poniżej screen z rynku, który mnie oczarował, niestety nie w pozytywny sposób. Koniec pierwszej części gospodarze przegrywaja 0:2. Mecz raczej overowy. Tuż po gwizdku sędziego kurs na over 3,5 w granicach 1,9-1,92. Ustawiam się na Back over po 1,94 za 150E i w spokoju czekam. Patrzę i oczom nie wierzę. Kurs w ciągu 5 minut pokskoczył do poziomu 2,10. Przynam, że nie oglądałęm meczu, ale takie jajca w Święta Wielkanocne. Kurs u bukmacherów stał na poziomie 1,83-1,85 do rozpoczęcia drugiej części. Ma ktoś jakies logiczne wytłumaczenie tej sytuacji. Według mnie sporo wskazywało na łatwy zarobek. A tu niespodzianka.

Skoro coś się stało w przerwie to czemu bukmacherzy nie reagowali?

post-791-0-01106400-1333980558_thumb.jpg

Odnośnik do posta

dobrze, ze zamknales z tym redem pomimo tych bramek. a to, ze pchalo over tak mocno w gore, to po prostu jakies anomalia. zdarza sie. pewnie doszlo do tego malo kasy na rynku i ktos sie pobawil.

Odnośnik do posta

Witam!

W sobotę nie zagrałem żadnego rynku, ponieważ wypadło tapetowanie u brata. Remont zabrał cały dzień44%20sssss.png. Wczoraj trochę sobie odbiłem i spędziłem sporo czasu na giełdzie. Ogólnie z wyniku jestem zadowolony. W wiekszości gra na jeden-dwa ticki.

Zagrane rynki:13

Rynki na plus:12

Rynki na minus:1

Przez cały dzień udało sie ugrać 18,10E.

post-791-0-02434600-1334560811_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Poniżej mój rekordowy red. Źle oszacowałem ten rynek. Marsylia ostatnio w fatalnej formie, do tego po pucharze, więc myslałem, że kurs na broniące sie przed spadkiem Caen będzie leciał. Przeliczyłem się i to znacznie. Wczoraj przed nocką ustawiłem sie po kursie 1,74 na Lay Marsylia. Na chwile obecną kurs spadł do 1,58. Nie dość, że nie przeanalizowałem tego rynku to jeszcze nie ustawiłem Stop loss. Zapowiada się, że będzie to pierwszy dzień który zakończę na minusie.

Poniżej screen z Marsylii oraz wczorajszej gry:

post-791-0-55266500-1334747312_thumb.jpg

post-791-0-74120000-1334747376_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Niestety praktycznie cały ten rynek przespałem. Jak wstałem to już było po wszystkim i nie miałem głowy do tego. Jedyne co pamiętam to, że rano koło 7 jeszcze kurs był na poziomie 1,74, a jak wstałem o 13 to już było 1,58.02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Siema.

Postanowiłem zmienić swój styl gry. Pomimo, iż przez ostatni miesiąc zanotowałem tylko jeden minusowy dzień. Wynik mnie nie satysfakcjonuje . Może ktoś pomyśli, dopiero zaczyna, a chciałby od razu kokosy. Otóż chodzi mi przede wszystkim o styl gry oraz czas jaki spędziłem przez ostatni miesiąc handlując. Bardzo dużo rynków grałem na jeden tick, więc wyniki nie odzwierciedlają czasu jaki na to pośwęciłem. Postanowiłem zmniejszyć swój budzet do 100E i zacząć od nowa.

Chciałbym skupić się na handlu na rynkach HT/FT, CS oraz przerwy. Z naciskiem na jakośc, nie na ilość.

Będę wrzucał co jakiś czas opisy oraz wykresy ciekawszych spotkań.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta

Witam.

Na około 2 tygodnie zawieszam działalność44%20sssss.png. Niestety teraz druga zmiana, więc nie ma w ogóle czasu na handel. Następny tydzień wyjeżdzam na majówkę, więc też lipa. Zabrałem się za to za robienie notatek i czytanie blogów o Pre Play. Mam nadzieję, że jak wrócę to będzie widać efekty.

Pozdro i do zobaczenia.

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.