Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Trading i Typering Mareczka

Promowane odpowiedzi

Cześć! Jestem nowy na forum, także witam was serdecznie i zapraszam do mojego bloga.

Mój system to gra na niskich kursach i gra pre play. Moim celem jest profesjonalne podejście do tego co będę robił. Na Betfair siedze już jakieś 3 lata. Miałem dwu miesięczną przerwę i zaczynam na nowo.

Pozdrawiam! :evil:

Odnośnik do posta

Czas na dzisiejsze typki!!!

Uwaga!

Numer jeden to: Koszykówka Krka vs Helios Domzale back na krka po 1.24

Następnie: Koszykówka Juventus vs Liepajas Lauvas back Juve po 1.24

I ostatni: Koszykówka Lyon vs Orleans back Lyon po 1.50

Licze że dzisiejszy dzień okaże się obfity w profity! ph34r.png

Odnośnik do posta

Cześć! Jestem nowy na forum, także witam was serdecznie i zapraszam do mojego bloga.

Mój system to gra na niskich kursach i gra pre play. Moim celem jest profesjonalne podejście do tego co będę robił. Na Betfair siedze już jakieś 3 lata. Miałem dwu miesięczną przerwę i zaczynam na nowo.

Pozdrawiam! :evil:

3 lata!!? szmat czasu.. pewnie pokażesz nam na czym polega profesjonalny trading :) powodzenia

Odnośnik do posta

Dziś jak zapowiadałem na sb zagrałem Barce za 100e.

200e do przodu, akurat na weekendzik.

Pozdrawiam Maruś

Z zapartym tchem bede sledzil Twoje sukcesy .

Z tym ,ze sukces jest wtedy jak podasz minute przed meczem co grasz inaczej to juz fotomontaz .

W ten sposob zaoszczedzisz czasu sobie i innym .

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.