Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Najlepszy, najbłyskotliwszy, najbardziej dochodowy system!

Promowane odpowiedzi

Jakiś czas temu, w czasach kiedy raczkowałem w tradingu, napotkałem na jednym z forum system, który przynosi wręcz niewyobrażalne zyski. Największym jednak atutem tego systemu jest to, że nie ponosimy praktycznie żadnego ryzyka...

Zanim jednak opiszę o co dokładnie w tym systemie chodzi, jak grać na giełdzie posługując się nim oraz jakie spotkania, z jakiej ligi wybierać oraz jakie stawki dobierać opiszę swoją przygodę z tym systemem.

Jak każdy system gry, który przynosi zyski, tak i ten był (jest nadal) płatny. Uprzedzam, ja podzielę się z nim z Wami za darmo, nie chcę ani jednego grosza. Po co mi pieniądze, które kiedyś zainwestowałem, zdzierać od Was skoro dzięki temu systemowi zarabiam dziennie 10 razy tyle ile wówczas zainwestowałem.

Zakupiłem system, przeanalizowałem go kilka razy. Dostałem również materiały do poczytania. Czytałem, a to co wyczytałem przekładałem już na prawdziwą grę, na prawdziwy handel.

To co zdarzyło sie już w pierwszym dniu grania tym systemem przeszło moje najśmielsze wyobrażenia. W ciągu zaledwie paru chwil udało mi się wygrać sporą sumę pieniędzy...

A teraz do rzeczy - koniec bajek, baśni i telenowel ;) : ludzie, przestańcie szukać systemów gwarantujących wygrywanie, bo takie nie istnieją. Jeżeli z zaciekawieniem czytałeś poprzednie akapity to zastanów się kilka razy czy aby na pewno dorosłeś do tradingu.

Trading to przede wszystkim wiedza, trzeba analizować grane spotkanie. Nie jest to takie proste jak by się mogło wydawać. Nie wystarczy otworzyć losowy rynek, znaleźć lukę i ustawić się i czekać aż się kupi i odsprzeda, bo to nie działa w taki sposób... Trading to także styl. Każdy trader ma swój własny!

Na forum jest kilku ludzi, którzy tak jak ja wiedzą, że systemy nie istnieją, że pieniądze zarabia się tylko i wyłącznie dzięki wiedzy - tak jest nie tylko w tradingu ale i w życiu.

Dla początkujących - śledźcie poczynania naszych forumowych traderów. Uczcie się grając za niewielkie pieniądze. Nie pożyczajcie na grę, bo to źle się skończy. Graj za tyle ile stać Cię abyś mógł przegrać. Nauka kosztuje - i na pewno nie raz się o tym przekonacie. Nie sztuką jest przegrywać - każdy z nas niejednokrotnie przegrał niemałe kwoty - sztukę jest nie załamywać się , nie poddawać się oraz trzeba umieć z tych porażek wyciągać wnioski!

Odnośnik do posta

Dobry post - bardzo mi sie podoba - czekalem na ten piekny system ktory masz zamiar opisac a tutaj taka niespodzianka :mrgreen:

Uczcie się grając za niewielkie pieniądze.

Ja osobiscie jestem zwolennikiem grania za wieksze - fakt na starcie aby sie zapoznac lecz nie za dlugo gdyz gra za 10 euro jest niczym w porownaniu do gry za 100 euro badz 1000 euro. Wiec lepiej przyzwyczaic sie szybko do wysokich kwot.. Mniejsze kwoty powoduja iz czlowiek ponosi wieksze ryzyko gdyz aby zarobic musi niekiedy dosc ryzykownie zagrac gdyz 0.10 euro nie bedzie dla niego satysfakcjinujace.. Dwa im wiecej przegrasz na poczatku tym szybciej sie nauczysz - jak masz dobrze w glowie ;-) jak nie to lepiej nie bawic sie w betfair.

Nie pożyczajcie na grę, bo to źle się skończy. Graj za tyle ile stać Cię abyś mógł przegrać. Nauka kosztuje - i na pewno nie raz się o tym przekonacie.

Pieknie napisane - pozyczone pieniedza powoduja jeszcze wieksze obciazenie psychiczne a to w betfair = zly wybor

Nauka kosztuje: tak czasami duzo - pamietam jak zaczynalem przygode z bukmacherka za mlodego z 500 zl ktore przeznaczylem na gre zrobilem szczesliwie 10 tys - szczesliwie zaznaczam gdyz wtedy wydawalo mi sie ze jestem porpostu super typerem - szybko to myslenie sie zmienilo gdyz stracilem w sumie 15 tys zl - nie zaluje ze tak sie stalo gdyz jak zicoo napisal - Nauka Kosztuje :!: Zatem kazda porazke na BF traktujcie jako kolejna lekcje do bycia jeszcze lepszym - analizujcie co zrobiliscie zle i starajcie sie tego nie powtarzac

sztukę jest nie załamywać się , nie poddawać się oraz trzeba umieć z tych porażek wyciągać wnioski!

Otorz to - kazdy minus jestesmy w stanie odrobic o ile nie bylo zagrane all in ;-) Ja w czerwcu mialem dwa bardzo duze minusy nie spowodowane zlym moim systemem grania lecz poprostu dalem ciala... nawet przez chwile nie czulem momentu zwatpienia - potraktowalem to jako dobra lekcje gdyz jak moglem stracic tak duzy % to i moge tez taki zarobic....

I Panowie tnijcie szybko straty :!: :!: Lepiej odrobic 20 % swojej inwestycji niz liczyc na szczescie i stracic 100 %... zalozmy ze tracicie 20 % w tenisie - wystarczy isc z rynkiem aby te 20 % zmniejszyc badz w pelni odrobic...

Odnośnik do posta

Witam wszystkich, w zakłady bawię się już dobre 6-7 lat, jeżeli chodzi o trading, to dopiero co usłyszałem o tej formie zarobku.

to ja się dołącze do pobożnych przestróg, wykorzystam mój wczorajszy trade. Jest to pokaz pazerności, chciwości i przede wszystkim głupoty. Na poniższym screenie drużyna gospodarzy grała od 44min w dziesiątke a do 91min stan meczu utrzymywał się 2:2, kurs na gospodarzy osiągnął wartość 16,5, kiedy to drużyna gości dostała czerwoną kartke i został podyktowany rzut karny dla gospdarzy, mecz zakończył się 4:2 (w 93padł kolejny gol). Żal mi było 4 euro poświęcić żeby wyśrodkować sobie greena do poziomu 76eu bez względu na wynik. I tak straciłem (nie zyskałem) ok 60eu :-/ I po tym tradzie wcale mi nie było do śmiechu, także pazernym się nie opłaca być. Dobrze to wiem, ale napisze 'sport jest bardzo nie przewidywalny'

Pozdrawiam

1z1zeiw.jpg

Odnośnik do posta
  • 1 year later...