Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-12-10] Real Madryt - FC Barcelona

Promowane odpowiedzi

Rynek: Real Madryt - FC Barcelona

Moja propozycja: red card

Obecny kurs: 2.32/2.34

Uzasadnienie: Wydaje mi się, że po mnie więcej 2.34 można to brać. Nie ma odnośnika do pinka czy sbo wiec rozglądałem się u innych buków i wygląda to mniej więcej tak - w tobecie poleciało z 2.20 na 2.10, w bwin też minimalnie, w unibecie z 2.30 na 2.20, tylko w sportingebcie trzymają 2.40. Sędzią meczu będzie David Fernandez Borbolan, czyli ten który już niedawno prowadził starcie gigantów zakończone totalną demolką na koniec. Pokazał wtedy 8 żółtych i 3 czerwone kartoniki, także jest ok. Bez względu na to jak zachowa się kurs na pewno 2/3 albo 3/4 stawki oddam przed meczem, być może część zostawię in play, ale to się jeszcze zobaczy jak będzie wyglądał rynek.

post-741-0-58991600-1323535402_thumb.jpg

Odnośnik do posta

Faktycznie 5 minut po wrzuceniu tutaj rynku, ktoś zrobił ładna demolke do kursu 2.20, natomiast jezeli o mnie chodzi to ja sobie dalej czekam. Najwiecej sie dzieje przed samym meczem, szczególnie na takich rynkach niszowych i zobaczymy moze jednak poniżej 2.20 42%20rsrrs.png

Odnośnik do posta

Tyle było mniej wiecej koło 5-10 minuty

post-741-0-94835100-1323596036_thumb.jpg

do tego należy dołożyć bodajże 34 euro w czapke z in w drugiej połowie.

W przerwie na red card bylo koło 2, a nawet chyba poniżej. W trakcie meczu można bylo łapać nawet koło 1.8. Rozwiązałem ten rynek w jeden z najgorszych możliwych sposobów, bo zarówno tylko pre jak i włączając in mozna było bardzo fajnie zarobić.

Odnośnik do posta

Pełna zgoda Maverick...

Sam skalpowałem cały mecz i około 65 min miałem już kilkanaście euro. Jednak po bramce na 3-1, Realowi odechciało się grać i kurs momentalnie poszybował z 2,00 na 3,5 a ja zostałem z backiem 2,08... I tak z ładnego greena zrobiłem reda na 7 euro :) Był to mój pierwszy handel na tym wyniki i pozwolił zebrać ciekawe doświadczenia. Na szczęście zarówno CS jak i HT/FT pozwoliły zapomnieć o tej stracie :)

Odnośnik do posta