Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[styczeń] Turniej Mężczyzn - Zwycięzca AO

Promowane odpowiedzi

post-744-0-36415900-1323807136_thumb.png

Rynek: mo

Moja propozycja: back Federer

Obecny kurs:3.95

Uzasadnienie:

Już nie długo bo lekko ponad miesiąc startuje pierwsza impreza z cyklu WS i w końcu będzie można coś konkretniej pograć. Przyglądam się rynkowi na zwycięzcę turnieju i w moim odczuciu warto postawić na Rogera. Ostatni okres po fatalnych występach ma naprawdę fenomenalny. Wygrana u siebie, Paryżu i przede wszystkim Londynie sprawiły, że Roger znów wraca na właściwe dla siebie tory. Wydaje mi się, że potrzebował tego żeby znów poczuć, że może, że potrafi. Nole miał fantastyczny sezon ale wydaje mi się, że może podzielić los Rafy. Tak samo grał kosmos, tak samo nikt nie potrafił mu zagrozić jak Nadalowi i podobnie jak u Nadala są już efekty nadmiernie eksponowanego organizmu. Murray jak już kiedyś pisałem zawsze wymieniany w roli jednego z faworytów i jak na razie na tym się kończy. Nie inaczej powinno być i tym razem.

Odnośnik do posta

Bardzo ciekawy typ, ale należy nadmienić, że dotyczy on zakładów odbywających się na terenie Australii, a więc aby cokolwiek zagrać należy mieć zweryfikowane konto australijskie. Aby to uczynić należy udać się do notariusza.

BTW. Widziałem na wykresie, że kurs na Feda spadł z ponad 7,00. Czy rynek był uruchomiony jeszcze przed Paryżem i Londynem?

Odnośnik do posta

Homik jesli mieszkasz w anglii to sprawa weryfikacji jest dosc prosta. Wystarczy ze masz jakiegos znajomego anglika ktory ma jakies powazne stanowisko, np. policjant, lekarz, prawnik, listonosz (wtf?)... ja jak weryfikowalem angielskie konto to za jednym zamachem poszly dwa

Odnośnik do posta

Homik jesli mieszkasz w anglii to sprawa weryfikacji jest dosc prosta. Wystarczy ze masz jakiegos znajomego anglika ktory ma jakies powazne stanowisko, np. policjant, lekarz, prawnik, listonosz (wtf?)... ja jak weryfikowalem angielskie konto to za jednym zamachem poszly dwa

Ja nigdzie do notariusza nie chodziłem tylko do znajomego policjanta :)

Jak rozumiem to wasza rozmowa dotyczy tych osób, które jeszcze tej weryfikacji nie przeszły, bo ja u siebie zadnych problemów z transferem w jedna i druga stronę nie zauważyłem.

To widocznie masz KYC bo jakbyś nie miał to po transferze środków na konto australijskie nie możesz ich z powrotem przesłać na konto główne.

Odnośnik do posta

No zgadza sie weryfikacje to ja juz dawno przechodziłem, dlatego pisałem ze dotyczy to zapewne nowych uzytkowników. Kiedys jako gambler nie wyobrazałem sobie zeby nie pograc AO 02%20Laugh.png , a ze konto na bf mam od kilku lat to juz nawet nie pamietam co ja do nich wysyłałem.

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...