Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Opcja STOP LOSS

Promowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

Witam

Bardzo proszę o pomoc w następujących sprawach:

1.Mam problem ze stop lossem w geeksie. Zrobiłem BACKa na kurs 1,7 za 7 euro i stop loss ustawiony był na 1,73 na LAY, ale jak doszło do tego 1,73 to zrobił mi dwa razy zakład na 1,73 za 7 euro. Dlaczego tak się stało?

2.Co oznacza opcja "Cancel bets"?

3.Co oznacza opcja "Trailing"?

Odnośnik do posta
  • 3 years later...

"Tick offset" ustawiony na 5 (z podziałem zysku, bez pełnego przyjęcia stawki) i "stop loss" ustawiony na 3 (place stop at + ustawiony na 4; z podziałem zysku/straty i z przesunięciem; bez anulowania zakładów). "Tick offset" i "stop loss" anulowane przy podziale zysku/straty na całym rynku i aktywne przy podziale zysku/straty na danej selekcji.

Czy do wykonania w Geeksie jest następujący przykład, jeśli tak to przy jakich ustawieniach, bo przy powyższych nie działa a próbowałem już chyba wszystkiego ("Stop entry" nie załatwia sprawy)?:

1. Dwa lay'e, pierwszy po kursie 2.2 i drugi po kursie 2.0 (stawki bez znaczenia). Powiedzmy, że obecny kurs wynosi 2.22.

2. Kurs spada i przyjmuję pierwszego lay'a po kursie 2.2, w tym momencie "tick offset" ustawia się na kursie 2.3 a "stop loss" na kursie 2.14.

3. Kurs nadal spada i osiąga poziom wcześniej ustawionego "stop lossa", czyli kurs 2.14. Powiedzmy, że na kursie 2.14 była wystarczająca ilość pieniędzy, by całość zredować po tym kursie (funkcja "place stop at + w takim wypadku nie zadziała). Mam więc równo rozłożonego reda na danej selekcji (drabince).

I teraz chciałbym aby ten "tick offset", który został "podczepiony" pod kurs 2.2 zniknął ale żeby nadal był aktywny zakład drugi po kursie 2.0. A kiedy i ten kurs zostanie skupiony, także żeby zadziałał "tick offset" i "stop loss" w stosunku do niego. I tak w kółko.

Jak wybiorę "Anuluj zakłady" w ustawieniach "stop lossa", to po wzięciu "stop lossa" z pierwszego laya po kursie 2.14 znika zakład na drugi kurs 2.0.

Jak mam odhaczone "Anuluj zakłady" w ustawieniach "stop lossa", to po wzięciu "stop lossa" z pierwszego laya po kursie 2.14 nie znika zakład na drugi kurs 2.0 ale nie znika też "tick offset" z pierwszego laya. Mało tego na nim też ustawia się "stopp loss" ale w drugą stronę.

Jest tu jakiś czarownik, który umie rozwiązać ten problem, jeśli to jest w ogóle możliwe?

Edytowane przez SiwasMordas
Odnośnik do posta