Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

To ja zapytam o tego Geeksa.

Z bf jestem dopiero od 2 tygodni ale już jestem "średnio rozgarnięty" :D ale gra na stronie betfair trochę nudna. Przydało by się więcej tabelek i wykresów :D. Zaraz po tym jak zacząłem grę rozglądałem się za jakimś programem i wtedy trafiłem gdzieś ceny programów. Wysokie jak dla początkującego tradera. Jedynie właśnie przy Geeksie było napisane "darmowy do końca 2010", i wtedy myślę sobie, co za pech, jak ja zacząłem grac to wnieśli opłaty:D Ale teraz jednak widzę że jest "prawie" darmowy. Jak to do końca jest z tymi opłatami? Mogę bez problem instalować i nie płacić? Kiedy trzeba będzie zapłacić? :-)

To dodam od razu tutaj moje drugie pytanie.

Chodzi o "odświeżanie" kursów. Na stronie bf jest to pewnie kolo 20sek ale domyślam się że wszystko na rynku zmienia się szybciej. Racja? Czyli używając strony jesteśmy opóźnieni kilkanaście sekund? Jak to jest w programie ?

Odnośnik do posta
To ja zapytam o tego Geeksa.

Z bf jestem dopiero od 2 tygodni ale już jestem "średnio rozgarnięty" :D ale gra na stronie betfair trochę nudna. Przydało by się więcej tabelek i wykresów :D. Zaraz po tym jak zacząłem grę rozglądałem się za jakimś programem i wtedy trafiłem gdzieś ceny programów. Wysokie jak dla początkującego tradera. Jedynie właśnie przy Geeksie było napisane "darmowy do końca 2010", i wtedy myślę sobie, co za pech, jak ja zacząłem grac to wnieśli opłaty:D Ale teraz jednak widzę że jest "prawie" darmowy. Jak to do końca jest z tymi opłatami? Mogę bez problem instalować i nie płacić? Kiedy trzeba będzie zapłacić? :-)

To dodam od razu tutaj moje drugie pytanie.

Chodzi o "odświeżanie" kursów. Na stronie bf jest to pewnie kolo 20sek ale domyślam się że wszystko na rynku zmienia się szybciej. Racja? Czyli używając strony jesteśmy opóźnieni kilkanaście sekund? Jak to jest w programie ?

Opłatami się nie przejmuj, jest to zaledwie parę dni w roku, gdy chcesz tradować to trzeba wpłacić za ten okres jakąś symboliczną kwotę, która idzie na cele charytatywne. Co do odświeżania, to oczywiście możemy sobie samemu ręcznie odświeżać na stronie Betfair, ale to bez sensu, bo w Geeksie możemy sobie sami ustawić, domyślnie jest to chyba co 200ms, także nie ma porównania ze stroną betfair.

Odnośnik do posta
Czyli używając strony jesteśmy opóźnieni kilkanaście sekund? Jak to jest w programie ?
mówisz pewnie o ograniczeniu kilku sekund przed przyjęciem zakładu. Jest to standardowe dla wszystkich opóźnienie. Grając przez stronę BF czy handlując na oprogramowaniu zawsze będziesz miał to opóźnienie
Odnośnik do posta

Dzięki.

A powiedzcie mi na jakiej zasadzie działają te programy? One pracują w parze z normalną przeglądarką czy łączą się jakoś bezpośrednio z Bf. Chodzi mi o to np. czy jeśli w programie wystawie jakiś kurs, potem wejdę na stronę normalnie przez przeglądarkę to ten zakład na stronie będzie w nieprzyjętych? Zrozumiałe ? :-D

Tego pewnie bym się dowiedział sam po zainstalowaniu programu ale na to przyjdzie czas w tygodniu. :-)

Odnośnik do posta

Działa niezależnie od przeglądarki. Zakład będziesz miał od razu widoczny w "nieprzyjętych. Ja, gdy sie uczyłem ubłsugi tych programów, to miałem odpaloną równoczesnie stronę BF, by w razie problemów móc zagrać kontre, bądź anulowac zakład.

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Bo sprzedałeś zakład dokładnie za tą samą stawkę. W tym przypadku powinna byc ciut większa, (pewnie około 4,06) bo dzięki temu część zysku z remisu "przeniesie się" na inne wyniki.

Odnośnik do posta