Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

strategia 95%

Promowane odpowiedzi

Witam a więc na innym forum o tradingu znalazłem posta kolesia który twierdzi że po wielu latach (dokłądnie 4) opracował metodę in play o skuteczności 95-97%. Napisał że chętnie opisze co i jak niestety nie ma z nim kontaktu. A teraz do setna sprawy , podobno kluczem do sukcesu w grze in play oprócz małej pazerności 03%20Silly.png jest łączenie 4 rynków chodzi o jakiś tam kolo napisał strategie over 1.5 gola a ten w komentarzu mu odpisał następująco.

Niestety to powyzej ma wiecej wad niż zalet..poprostu jest to gra na 1.5 bez zabezpieczeń co w długim okresie musi przynieść strate, żeby grać na betfair z sukcesami wykorzystując gol w pierwszej połowie trzeba zastosować strategie składającą się co najmniej z 4 rynków i umieć powiedzieć dość w pewnych momentach. np. granie lay na 0:0 w pierwszej połowie + plus back 0:0 , lay remis , lay suma goli 2 gole i wiecej i np. lay 3.5 gola a gdy po pierwszej połowie mamy 0:0 to w przerwi dajemy lay nastepny gol lub powzej 1.5 ; wszystko to oczywiscie z odpowienim zabezpieczeim 0:0 ktore nie moze być zbyt duze na wypadek gola w pierwszej polowie z zbyt małe na wypadek braku gola, generalnie przy odpowiednim stawkowaniu uyskamy zysk jesli padnie gol w pierwszej polowie lub gdy na koniec meczu bedzie 0:0 ; jeśli padna bramki w drugiej połowie to tracimy ale niewiele; do tego grając powyzsze ligi mamy możliwośc wychodzenia na plsu w długim okresie.

I teraz tak wczoraj na meczu Celticu postanowiłem się pobawić wszedłem dopiero w 7 minucie następującymi kwotami: Lay 0-0 HT stawka 2 € , Back 0-0 FT stawka 3 € , LTD stawka 2 € , Lay 2 gole 2€. Efekt Green w 35 minucie w wysokości 0.80 €. Niestety kompletnie nie wiem jak to stawkować a po drugie to nie raczej ta jego strategia 95%. Proszę o testy o wpisy jak ktoś ma jakiś pomysł.

Edit 1- Nie wierze w 97% In-Play

Edit 2- Dalej bawię się w Lay overy i jestem na +

Edit 3- Najbardziej jednak zaciekawiło mnie to że muszą być połączone 4 rynki

Edit 4- Może ma ktoś jakiś pomysł na połączenie 4 rynków jakiś overów czy coś proszę pisać .

Odnośnik do posta

Ja myślę, że musisz zagrać lay over 4,5 , lay ht 0-0, back 1-1, zabezpieczyć się poprzez back red card, w dodatku przydałoby się skupić back AU , lay Remis/Gość a najlepszym w tym wypadku rozwiązaniem byłoby lay under 0,5 oraz nie możesz zupełnie zapomnieć o back Next Goal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odnośnik do posta

Może odpowiem Ci tak: takiego systemu na 95% nie ma, bo gdyby był to koleś który go wymyslił po kilku miesiącach kupiłby Betfair i wrzucił w koszty.

Jeżeli chodzi o grę na kilka rynków, to musisz poeksperymentować, to co się sprawdzi w jednym meczu, w drugim skończy sie redem. Pamietaj, to jest inplay - wszystko się może zdarzyć. Graj, rób screeny, zapisuj kursy, wyciagaj wnioski - po pewnym czasie będziesz automatycznie i mimowolnie wyłapywał mecze do tradingu.

Odnośnik do posta

Może odpowiem Ci tak: takiego systemu na 95% nie ma, bo gdyby był to koleś który go wymyslił po kilku miesiącach kupiłby Betfair i wrzucił w koszty.

Jeżeli chodzi o grę na kilka rynków, to musisz poeksperymentować, to co się sprawdzi w jednym meczu, w drugim skończy sie redem. Pamietaj, to jest inplay - wszystko się może zdarzyć. Graj, rób screeny, zapisuj kursy, wyciagaj wnioski - po pewnym czasie będziesz automatycznie i mimowolnie wyłapywał mecze do tradingu.

Myślę, że jeśli chodzi o kopana to może i ma sens robienie zrzutów i tym podobne( nie wiem bo gram sporadycznie) ale jeśli tak jak ja gram głównie tenis live to moim zdaniem robienie zrzutów czy zapisywanie kursów mija się z celem :)

Odnośnik do posta
  • 2 weeks later...

niezlym pomysłem wydaje mi sie wkorzystanie rynku 0;0 HT równiez w odwrotny sposob jak opisany powyzej; gramy lay remis do tego mały back 0;0 ht plus maly back nastepny gola underdoga

1. pada gol dla faworyta greenujemy i wychodzimy z rynku

2. jest 0:0 do polowy - tracmy bardzo malo albo wychodzmi na zero lub maly plus

3. gol underdoga wychodzmiy na 0

2 pomysl to granie lay ht 0;0 plus zabezp over 3.5 lay plus back 0;0

1. pada gol w 1 polowie wychodzmi na plus a w zaleznosci kiedy gol padl zostajawiamy over 3.5 albo ucinamy ze strata ale ogolnie powinnismy byc na plus

2. nie ma gola tracimy na rynku HT ale zarabiamy na 3.5 gdzie greenujemy plus zarabiamy na 0:0 gdzie tez greenujemy

3. jesli nasze zabezpieczenie 0;0 opiewa na wieksza sume niz nasze dotychczasowe zobowiazania moza by sie pokusic o zagranie back 1.5 za ta kwote gdyz wtedy rynek 1.5 zblizy sie kursem do okolo 2 wiec na wypadek goli w drugiej polowie zarabiamy a gdy jest 0;0 nie tracimy - problem pojawai sie jak padnie tylko jeden gol ..

Odnośnik do posta

niezlym pomysłem wydaje mi sie wkorzystanie rynku 0;0 HT równiez w odwrotny sposob jak opisany powyzej; gramy lay remis do tego mały back 0;0 ht plus maly back nastepny gola underdoga

1. pada gol dla faworyta greenujemy i wychodzimy z rynku

2. jest 0:0 do polowy - tracmy bardzo malo albo wychodzmi na zero lub maly plus

3. gol underdoga wychodzmiy na 0

2 pomysl to granie lay ht 0;0 plus zabezp over 3.5 lay plus back 0;0

1. pada gol w 1 polowie wychodzmi na plus a w zaleznosci kiedy gol padl zostajawiamy over 3.5 albo ucinamy ze strata ale ogolnie powinnismy byc na plus

2. nie ma gola tracimy na rynku HT ale zarabiamy na 3.5 gdzie greenujemy plus zarabiamy na 0:0 gdzie tez greenujemy

3. jesli nasze zabezpieczenie 0;0 opiewa na wieksza sume niz nasze dotychczasowe zobowiazania moza by sie pokusic o zagranie back 1.5 za ta kwote gdyz wtedy rynek 1.5 zblizy sie kursem do okolo 2 wiec na wypadek goli w drugiej polowie zarabiamy a gdy jest 0;0 nie tracimy - problem pojawai sie jak padnie tylko jeden gol ..

good luck!

Odnośnik do posta