Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Oj

Chcesz zarobić 122000 zł w ciągu roku??!!!! Jak inni zarabiają jak ty na tym forum, to chyba śpicie na kasie!! Gadam z elitą w Polsce!! :P A ja wyskoczyłem z wypłatą 100 zł ;D. POWODZENIA będę śledził jak ci idzie, bo niestety nie wierzę w to :). Macie możliwość podsumowywać w temacie, powiedzmy co tydzień, ile już na plusie?

Chcesz zarobić 122000 zł w ciągu roku??!!!! Jak inni zarabiają jak ty na tym forum, to chyba śpicie na kasie!! Gadam z elitą w Polsce!! :P A ja wyskoczyłem z wypłatą 100 zł ;D. POWODZENIA będę śledził jak ci idzie, bo niestety nie wierzę w to :). Macie możliwość podsumowywać w temacie, powiedzmy co tydzień, ile już na plusie?

Oj stary zdziwisz się, a prawdziwa elita tego forum nie prowadzi blogów tylko udziela sie na na sb i dla nich taki wynik niczym nie jest specjalny w przeciagu miesiaca...

Odnośnik do posta

Styczen

Nie chce mi sie wklejać screena bo tylko sobie humor popsuje na 400 rynkach zarobiłem 150 pounds, głownie przez to ze w ostanim tygodniu weśzly mi dwa zakłady na koniach US i niestety faworyci wygrali a ja byłem na lay-u . powiem szczerze ze przez ostanie 3 miesiace poszlo mi w pizdu tak koło 1 k pounds przez moje gapiostwo, bład z video i takie tam, mam dosyć juz takiego przebiegu sytuacji ,moze i gonitwy w stanach handluje sie łatwiej to ogromnym minusem jest wejscie w zakład. Postanowiłem ze kompletnie je sobie odpuszczam i lepiej bede skrobał na angielskich mniej ale nie strace pieniedzy przez przypadek, ewentualnie przez swoja wine.

Luty

W lutym wróciłem do miejscu wyjscia mam 100 pounds na koncie i zamierzam grac tylko pre play angielskie gonitwy.

Pozdro

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.