Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2011-01-04] Barcelona - Osasuna

Promowane odpowiedzi

lay barca 1,12

Wg najnowszych doniesien, Messi i Valdes nie zagraja w dzisiejszym meczu z powodu grypy. Jak ważnym zawodnikiem jest Messi nie musze chyba nikomu mówic, powinny byc wzrosty.

http://www.fcbarca.c...-z-osasuna.html

Edytowane przez samuel10veb
Odnośnik do posta

można było i zarobić bo poszło z 1.11-1.12 na 1.13-1.14 ale można było i stracić bo przed meczem było 1.09-1.10 ja kupiłem w najgorszym momencie, na samej górce... ehh dobrze że człowiek się na błędach uczy

Odnośnik do posta

Mówisz o tym wybiciu na 4 min przed początkiem? Jako trader nie pchałbym się aby zbijać wtedy kurs na CS, bo zwyczajnie mogło zabraknąć czasu na odsprzedanie zakładu jeszcze przed gwizdkiem.

Co do typu Samuela to od biedy można było zrobić tick, ale ostatnimi czasy granie na Lay MO Barcelony to jak walka z wiatrakami. Jakie by te osłabienia nie były to magia nazwy w większości przypadków bierze górę.

Odnośnik do posta

Ja w tym meczu zaobserwowałem znowuż wystrzał overa 3.5 z 1.72 na 1.86 a CSy stały w miejscu

0-0 na pewno tutaj nie stało w miejscu. Po tym wybiciu overa 0-0 spadło z 48 na 42 a przed samym meczem nawet zahaczyło o 40.

Odnośnik do posta

w przerwie za to można było zaobserwować coś ciekawego, mianowicie kurs na over 3,5 urósł z 1.56 do momentami nawet 1.64 a kurs na over 4.5 spadł z 2.82 do 2.70..... i gdzie tu szukać zależności?

Odnośnik do posta

Jak dojdziesz do wniosku ze moze wtedy kurs był np zanizony to juz bedzie ok. Tak czy owak w ktoryms momencie cos było nie tak, nie uwazasz ? Chyba nie chcesz nam wmowic, ze u/o nie ma wplywu na CS ?

Odnośnik do posta

nie wiem czemu uderzasz w moją osobe akurat kolego, mówie tylko co zaobserwowałem :)

Byc moze to Cie zaskoczy, ale to własnie Ty pisałes o CS wiem komu miałem odpisac ? Ja bardziej podpisuje sie pod tym co widział leno, bo tez zerkałem na ten rynek.

Odnośnik do posta

Dobra 0-0 ruszyło z tym ,że tak jak mówie kurs na over się zwiekszal a 0-0 ruszyło z 42 na bodajże 46 czyli nie w tym kierunku mowa tu o ruchach kursu miedzy 17 a bodajze 20

natomiast 1-0 stało cały czas w miejscu na 15.5 raz wzrosło do 16

więc generalnie nie wiem czy mnie dobrze zrozumiałeś chciałem tylko napisać ,że rynek nie zachowywał sie standardowo

Odnośnik do posta