Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

OhYeach - CS w przerwach.

Promowane odpowiedzi

Wczorajszy dzień to udział w dwóch rynkach Wolves - Birmingham i Real Madryt - Barcelona

Wolves - Birmingham.

Grałem na wyniku 0-0. Spodziewałem się spadków kursu po gwizdku niestety były wzrosty więc oczywiście strata. Początkowo 4E ale później udało mi się trochę to zniwelować. Wszedłem back po 3.6 za 300E a ciąłem po 3.65. Późniejsze wejścia to już tylko próba zniwelowania reda. Strata 2.91E

Real Madryt - Barcelona

Gra na wyniku 1-0. Tu już spokojna gra, wejście back po 4.9 za 250E i wyjście po 4.8. Zysk 4.95E

Całodniowy zysk 2.04E

1zwki2b.jpg

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dziś miałem znacznie lepsze czucie rynków chodź także czuję niedosyt za sprawą jednego: Rayo Vallencano - Sevilla Grałem na wyniku 1-0, kupno back za 200 po kursie 3.9 sprzedaż po 3.85 i jeszc

Ostatnich dni nie podsumowuje bo nie ma czego podsumowywać, jak wiadomo kilka dni słabych jeśli chodzi o piłkę nożną. Trochę próbowałem własnych sił za drobne na rynkach MO pre-play. Podsumowan

Witam Na forum zarejestrowałem się rok temu. Jak większość pewnie zaczynałem od bukmacherki gdzie były raczej straty - ogólnie spory minus. Około roku temu zainteresowałem się tradingiem i przyp

Posted Images

Wczoraj uczestniczyłem w dwóch rynkach Valencia - Levante i Inter - Genoa

Inter - Genoa

Grałem na wyniku 1-0. Wszedłem lay po 5.7 za 200E i byłem prawie pewny, że będą tu spadki no ale niestety myliłem się ale udało się wyjść na 0.

Valencia - Levante

Grałem na wyniku 3-1. Bardzo ciekawa sprawa w tym meczu się wydarzyła bo w końcówce pierwszej połowy wpadł gol na 3-1 i rynki po gwizdku dopiero zaczęły się uspokajać, wykorzystałem tą sytuację i udało mi się kupić lay po 4.3 za 250E. Byłem pewny, że nastąpią tu wzrosty no i nastąpiły tylko, że jak to ja sprzedałem to po 4.4 zamiast poczekać na dalsze wzrosty. Następnie kupiłem jeszcze lay po 4.5 też za 250E i sprzedałem po 4.6. Dlaczego człowiek jest taki głupi, że jak kurs idzie w dobrym kierunku to realizuje zyski dosyć szybko a jak szykuje się strata to czeka, że może trend się odwróci :-/ W końcówce przerwy kurs spadł do 4.5. Zysk to 10.56E

Zysk całodniowy to 10.55E

x9kkm.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień bez niespodzianek. Udział w dwóch rynkach Sampdoria - Livorno, Monchengladbach - FC Bayern

Monchengladbach - FC Bayern

Grałem na wyniku 2-0. Back po 5.1 za 250 i sprzedaż po 5.0. Zysk 4.75E

Sampdoria - Livorno

Grałem na wyniku 0-0. Back po 3.55 za 300E i sprzedaż po 3.5. Zysk 4.08E

Zysk całodniowy to 8.83E

20gdzs4.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień to udział w pięciu rynkach, za bardzo czasu nie miałem bo wyjechałem z domu po południu i wróciłem dopiero w nocy ale i tak wynik całkiem niezły.

Norwich - Chelsea

Gra na wyniku 0-0. Wejście lay po 5.3 za 220 i wyjście po 5.4. Gdy mi skupiło lay'a to w koszyku 5.4 pojawiła się ściana 35k (w pozostałych koszykach było nie więcej niż 1-2k) ale nie pzestraszyłem się tego i ustawiłem się także w koszyku 5.4, długo nie czekałem bo za parę minut ścianka przesunęła się piętro wyżej do koszyka 5.5 i moja kasa została za chwilę skupiona. Zysk 3.9E

Wolfsburg-Koln

Gra na wyniku 0-0. Ciężki mecz do grania w przerwie. Na sam początek ktoś przywalił 3k po dość niskim kursie i nikt tego nawet nie skubał, później ta kasa zniknęła i kurs wywindował z 4-5 ticków wyżej a następnie wraz z upływem czasu spadał. Kilka razy tu wchodziłem i za każdym razem broniłem się żeby nie mieć reda, ostatecznie wyszedłem na mały +, 1,71E

Fulham - Newcastle

Gra na wyniku 0-1. Wejście lay po 4.3 za 300E i wyjście po 4.4. To był prosty rynek do gry. Zysk 6.48E

Atalanta - Juventus

Gra na wyniku 0-0. Tu miałem dwa wejścia Lay po 4.2 za 300 i wyjście po 4.3 i jeszcze raz lay 4.3 za 300E i wyjście po 4.3. Zysk 13.41E

Betis - Sevilla

Gra na wyniku 1-1. Tu kurs się wahał, najpierw spadki następnie wzrost i pod koniec spadek. Latałem za tym kursem przez całą przerwę żeby tylko wyjść na zero i prawie mi się to udało no ale niestety tu jest red. Nie będę opisywał wejść i wyjść bo są takie i po 4.3 i takie po 4.7 za różne stawki. Strata 4.64E

Zysk całodniowy 20.86E

x1a7g1.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień to uczestnictwo w pięciu rynkach, przyjechałem do domu dopiero około 17 także na więcej nie mogłem sobie pozwolić.

Cagliari - Fiorentina

Gra na wyniku 0-0. Kurs skakał w tą i z powrotem także nie za bardzo wiedziałem jak się ustawić ale ostatecznie wejście lay po 2.82 za 74.39 i wyjście po 2.88. Zysk 1.47E

Arsenal - Manchester Utd

Gra na wyniku 0-1. Wejście back po 4.9 za 280E i wyjście po 4.8. Zysk 5.53E

Levante - Saragossa

Gra na wyniku 0-0. Wejście lay po 3.45 za 350E i wyjście po 3.5. Zysk 4.78E

Inter - Lazio

Gra na wyniku 1-1. Kurs nie szedł po mojej myśli, spodziewałem się wzrostu a były spadki. Ostatecznie red 2.04E

Real Madryt - Athletic Bilbao

Gra na wyniku 1-1. Tu wyszedłem na 0. Nie pamiętam za bardzo jak się kursy zachowywały w przerwie ale wszedłem i wyszedłem po 7.2 za 150E.

Zysk całodniowy to 9.74E

xommfr.png

Odnośnik do posta

Czym sugerujesz się przewidując czy kurs cs w przerwie pójdzie do góry czy na dół? Czy razem z gwizdkiem wchodzisz kupując dany kurs? Czy raczej czekasz w która stronę poda kursy?

Odnośnik do posta

A z tym to różnie bywa. Zwracam uwagę na kursy przedmeczowe, na wynik jakim kończy się połowa, na kursy live u buków (głównie B365), na ilość kasy na rynku, na to czy były czerwone kartki w meczu (ma duże znaczenie). Czasami kupuję równo z gwizdkiem jeżeli jestem pewny ruchu a jeżeli nie jestem to czekam na rozwój sytuacji. Generalnie sporo zmiennych biorę pod uwagę a wszystko wychodzi samo po kilku miesiącach gry.

Odnośnik do posta

Wczoraj brałem udział w dwóch rynkach:

Southampton - Leicester

Grałem na wyniku 0-2. Wszedłem lay po 4.7 za 250 i wyszedłem za 4.8. Zysk 4.94E

Villarreal - Gijon

Grałem na wyniku 0-0. Sporo różnych wejść i wyjść. Skakałem po drabince żeby wyjść na 0. Tylu wejść i wyjść to już chyba dawno nie zaliczyłem podczas jednej przerwy i wszystko między 3.6 a 3.7. Generalnie zysk z tego meczu 0.47E

Zysk całodniowy to 5.41E

29qku8z.jpg

Odnośnik do posta

Wczoraj uczestniczyłem w dwóch rynkach:

Cardiff - Crystal Palace

Grałem na wyniku 1-0. Kilka wejść w ciągu przerwy. Myślałem, że kurs będzie rósł a zaczął spadać, zacząłem ratować i w końcu wyszedłem na mały plus. Zysk 1.41E

Mirandes - Espanyol

Grałem na wyniku 0-0. Wszedłem back po 3.45 za 350E i większość sprzedałem po 3.4 i około 60E po 3.45. Zysk 4.06E

Zysk całodniowy to 5.47E

35a3d3q.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień to klapa w moim wykonaniu. Grałem bardzo rozkojarzony, pierwszy mecz próbowałem grać gadając z kumplem przez gg. Z tego nie mogło wyjść nic dobrego. Dobrze, że skończyło się tylko małym redem.

Chievo - Siena

Tu właśnie grałem gadając z kumplem. Grałem na wyniku 0-0. Nie ma sensu opisywać wejść i wyjść bo były beznadziejne. Skończyło się redem 1.31E

Mallorca - Athletic Bilbao

Gra na wyniku 0-0. Wejście i wyjście po 4.3 za 300E.

Liverpool - Man City

Gra na wyniku 1-1. Tu trochę kombinacji ale ostatecznie również na 0.

Barcelona - Real Madryt

Gra na wyniku 2-0. Tu jestem zły na siebie bo mógł być piękny green ale nie do końca wierzyłem w swoje przeczucie. W ostatnich minutach przerwy gol na 2-0 no i rynki po gwizdku nie były w prawidłowym miejscu. Kupiłem lay 2-0 po 5.9 za 200E i chwilę czekałem ale się wszystko wahało i nawet w pewnej chwili mniej kasy było na lay niż na back i wyszedłem na 0. Po paru minutach rynek zaczął rosnąć, ustawiłem się z layem po 6 za 200E ale niestety z mojej kasy pobrało niecałe 5E, kurs urósł nawet do 6.6. Zysk to 0.15E

Strata całodniowa to 1.16E

2q8rc7m.jpg

Odnośnik do posta

Coś ostatnio słabo mi idzie.

Watford - Tottenham

Gra na wyniku 0-1. Kupiłem lay po 5.3 za 200E, sprzedałem 30E po 5.4, 12E po 5.3 i resztę po 5.1. Także red 5.43E

Everton - Fulham

Gra na wyniku 1-1. Kupiłem i sprzedałem po 3.95.

Strata całodniowa 5.43E

zxpqwo.jpg

Odnośnik do posta

Nie przejmuj się...mi też nie idzie....cięzko mi sie handlowało cały tydzień....ale może to daje do myslenia, że jakby ojro wpadało bez wielkich trudów to byłoby dziwne....nic na tym swiecie nie jest za darmo...powodzenia.

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień już znacznie lepszy ale była spora niepewność we wchodzeniu w rynki.

QPR - Chelsea

Gra na wyniku 0-0. Wejście i wyjście po 4.6 za 300E.Z tego co pamiętam to rynek był mało ruchliwy. Zysk 0E

Liverpool - Man Utd

Gra na wyniku 1-1. Wszedłem lay po 3.45 za chyba 350E ale skupiło mi tylko 110E, sprzedałem po 3.55. Zysk 2.94E

FC Bayern - Wolfsburg

Gra na wyniku 0-0. Tu byłem dosyć pewny wzrostów i niewiele brakowało a bym się pomylił. Kupiłem lay po 7.4 za 150E i sprzedałem większość 7.8 i resztę po 7.6 i w chwilę po tym zaczęły się spadki. Kupiłem znowu lay 7.4 za 150E i sprzedałem po tyle samo. Następnie lay po 7.2 za 150E i sprzedaż po 7.4. Zysk to 9.97E

Real Madryt - Saragossa

Gra na wyniku 1-1. Kurs na tym rynku wynosił 13 i za tyle kupiłem back za 75E ale coś mi się tu nie podobało i 4 sekundy później za tyle samo sprzedałem i zamknąłem rynek. Także zysk 0E

Villarreal - Barcelona

Gra na wyniku 0-0. Tak zwariowanego rynku w pierwszych 5-7 minutach przerwy to już dawno nie widziałem. Ludzie panikowali bo jak to możliwe, że Barca nie strzeliła gola w pierwszej połowie :-) Licząc na wzrosty po gwizdku kupiłem lay po 5.3 za 225E i chwilę czekałem na ustabilizowanie sytuacji i wzrosty a tu dalej panika więc oddałem tez za 5.3. Później już się nie załapałem za wzrosty i szukałem górki także kupiłem back po 5.5 za 225E sprzedałem po 5.4, ponowiłem atak na back po 5.6 za 200E i sprzedałem po 5.5. Zysk z tego rynku to 7,61E

Zysk całodniowy to 20.52E

2r3i3is.jpg

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień należał do kiepskich, głównie za sprawą jednego rynku:

Betis - Granada

Gra na wyniku 0-2. Wejście i wyjście po 4.8. Zysk 0E

Fiorentina - Siena

Gra na wyniku 1-0. Wejście back po 3.25 za 300E, sprzedaż 76E po 3.20 i reszta po 3.25. Zysk 1.12E

Sunderland - Middlesbrough

Gra na wyniku 0-1. Wejście lay po 4.9 za 250E i wyjście po 5.0. Zysk 4.75E

Roma - Bologna

Gra na wyniku 0-0. To co zrobiłem w tym meczu to coś strasznego, ale ze mnie pierdoła. Kupiłem lay po 4.6 za 250, pobrało 75E, jednocześnie ustawiony byłem back po 4.8 za 250 i w jednej chwili wzięło mi całą stawkę. Próbowałem wyrównać stawkę po 4.8 ale się nie udało więc redowałem po 4.9 ale 4.8 sobie zostawiłem, za chwilę kurs spadł i wzięło mojego laya 4.8 no i znowu redowałem po 4.6. Ten mecz rozbił mnie na resztę dnia, red 8.33E

Stuttgart - Monchengladbach

Gra na wyniku 0-1. Wejście i wyjście po 4.6 za 200E. Zysk 0E

AC Milan - Cagliari

Gra na wyniku 2-0. Wejście i wyjście po 4.5 za 240E. Zysk 0E

Malaga - Sevilla

Gra na wyniku 2-1. Tu rzutem na taśmę wyszedłem na plus dzisiejszego dnia. Wejście back po 4.4 za 300E i wyjście po 4.3. Zysk 6.62E

Zysk całodniowy 4.16E

k03j4g.jpg

Odnośnik do posta

Hmmm ja w profesjonalnych?

Dobra ale do rzeczy. Wczoraj i przedwczoraj uczestniczyłem w trzech rynkach:

Osasuna - Atletico Madryt

Gra na wyniku 0-1. Wejście i wyjście po 4.2. Zysk 0E

Wolves - Liverpool

Gra na wyniku 0-0. Tuż po gwizdku myślałem, że kurs jest zbyt nisko i kupiłem lay po 4.3 za 300E, dwie minuty później oceniłem jeszcze raz sytuację i oddałem na 0 i następnie kupiłem lay 4.2 za około 150E (chciałem za 300) i sprzedałem za 4.3. Zysk 3.34E

Everton - Man City

Gra na wyniku 0-0. Tu prosta gra, Ustawiłem się z layem po 4.2 i backiem po 4.3 za 300E, które wraz z upływem przerwy w całości pobrało, następnie wyrównałem no i green w wysokości 6.63E

Zysk z dwóch dni to 9.97

15mgrj6.jpg

No i czas na podsumowanie miesiąca, który wyszedł jak dla mnie naprawdę OK

Uczestniczyłem w 87 rynkach

22 rynki na 0

10 rynków minusowych

55 rynków na plus (mam nadzieję, że dobrze podliczyłem)

Zysk miesięczny to 198,31E

dnkbc7.jpg

Odnośnik do posta

Pierwszy dzień miesiąca nie mogę zaliczyć do udanych. Brałem udział w dwóch rynkach:

Lazio - AC Milan

Gra na wyniku 0-0. Lay po 3.45 za 350E i wyjście po tyle samo. Myślałem, że mi się nie uda wyjść za zero ale jednak. Zysk 0E

Bolton - Arsena

Gra na wyniku 0-0. Tu się trochę wahałem bo nie za bardzo wiedziałem co się będzie dziać w przerwie. Kursy przedmeczowe wskazywały na wzrosty ale jednak kurs na 0-0 po gwizdku był dosyć wysoko. Także i tu nic nie ugrałem. Zysk 0E

Zysk całodniowy 0E

Odnośnik do posta

Niestety początek miesiąca nie jest dla mnie łaskawy. Dziś gra tylko przerwie meczu Navara-Chievo. Gra na wyniku 0-1 no i niestety red. Wszedłem back po 4.0 za 300 z myślą oczywiście o spadkach a niestety kurs urósł w przerwie. Sprzedałem po 4.1. Red 7.65E

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień na plus ale dalej mam jakiś zastój, wydaje mi się, że te rynki jakoś mało ruchliwe są. Pewnie doszukuje się usprawiedliwienia dla mojej nieporadności.

Stoke - Sunderland

Gra na wyniku 0-0. Tuż przed końcem pierwszej połowy padła czerwona kartka i chciałem to jakoś wykorzystać. Liczyłem na wzrosty więc kupiłem lay 3.25 za 350E niestety myliłem się i dwie minuty później udało mi się to sprzedać za 3.25. Poczekałem kilka minut i zakupiłem lay po 3.2 za około 100E i sprzedałem to po 3.25. Zysk 1.46E

Barcelona - Sociedad

Gra na wyniku 1-0. Zakupiłem lay po 7.8 za 140E i sprzedałem po 8. Zysk 3.32E

Zysk całodniowy 4.78E

Screen daję od 02.02 bo nie dawałem

11837o5.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.