Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

OhYeach - CS w przerwach.

Promowane odpowiedzi

Dziś zacznę trochę inaczej. Wczorajszy dzień to chyba światełko w tunelu, mimo rozpoczęcia dnia rynkiem minusowym to już nie był duży red i zrobiłem go wchodząc w rynek inny niż CS (próbowałem własnych sił w MO). Generalnie nie było żadnych ciekawych wejść.

Bursaspor - Istanbul BB

Gra na wyniku 1-0. Back po 5.1 za 150E i po 5.0 za 70E, sprzedaż trochę po 4.9 i trochę po 5.0. Zysk 4.06E

Zysk całodniowy 5.77E

post-623-0-03728000-1329805242_thumb.png

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dziś miałem znacznie lepsze czucie rynków chodź także czuję niedosyt za sprawą jednego: Rayo Vallencano - Sevilla Grałem na wyniku 1-0, kupno back za 200 po kursie 3.9 sprzedaż po 3.85 i jeszc

Ostatnich dni nie podsumowuje bo nie ma czego podsumowywać, jak wiadomo kilka dni słabych jeśli chodzi o piłkę nożną. Trochę próbowałem własnych sił za drobne na rynkach MO pre-play. Podsumowan

Witam Na forum zarejestrowałem się rok temu. Jak większość pewnie zaczynałem od bukmacherki gdzie były raczej straty - ogólnie spory minus. Około roku temu zainteresowałem się tradingiem i przyp

Posted Images

Wczorajszy dzień to udział w trzech rynkach, wyszedł szczerze mówiąc nawet nieźle ale mogło być znacznie lepiej bo nie wykorzystałem możliwości ostatniego.

CSKA Moskwa - Real Madryt

Gra na wyniku 0-1. Lay po 5.0 za 275E i back po 5.1. Zysk 5.12E

Napoli - Chelsea

Gra na wyniku 2-1. Back po 4.3 za 300E i lay po 4.2. Ustawiłem się następnie layem po 4.2 za 350E ale się przestraszyłem i wycofałem zakład co było zupełnie niepotrzebne bo spokojnie bym to sprzedał nawet 2 ticki wyżej, jeden tick to spokojnie, ale i tak jestem zadowolony. Zysk 6.78E

Zysk całodniowy to 13.31E

post-623-0-49335800-1329890904_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczoraj uczestniczyłem w trzech rynkach i tylko jeden zakończył się zyskiem, dwa pozostałem na zero.

Marsylia - Inter

Gra na wyniku 0-0. Back po 3.9 za 300E i lay po 3.85. Później jeszcze kombinowałem ale nic z tego nie wyszło. Zysk 4.32E

Zysk całodniowy 4.41E

post-623-0-32629300-1329983377_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień to udział w trzech rynkach, jeden na plus dwa na 0:

Atl Madryt - Lazio

Gra na wyniku 0-0. Back po 4.2 za 300E i sprzedaż po 4.3. Próbowałem jeszcze coś zdziałać ale się nie udało. Zysk 6.96E

Zysk całodniowy to 6.97E

post-623-0-17771000-1330064340_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczoraj uczestniczyłem w pięciu rynkach, trzy z nich na zero dwa na plus, ostatnio próbuję swoich sił na innych rynkach ale na razie bezskutecznie.

Mgladbach - Hamburg

Gra na wyniku 1-0. Lay po 4.0 za 300E i back po 4.1. Później było jeszcze kilka prób ale już nic nie udało mi się z zyskiem sprzedać a szkoda bo można było wyciągnąć dużo więcej. Zysk 6.95E

Maritimo - Leiria

Gra na wyniku 0-0. Lay po 4.0 za 200E i back po 4.1. Zysk 4.75E

Zysk całodniowy to 11.76

post-623-0-48763800-1330162102_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień to udział w ośmiu rynkach, jeden lekko minusowy, jeden na zero i reszta na plus. Szczerze mówiąc nie było żadnych ciekawych rynków, plusy też niezbyt duże także nic nie będę opisywał tylko wkleję podsumowanie.

Zysk całodniowy to 14.62E

post-623-0-88199300-1330245011_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczoraj uczestniczyłem w ośmiu rynkach, zacząłem od ładnego strzału, później nie było już tak super ale zysk nawet dobry:

Cardiff - Liverpool

Gra na wyniku 1-0 i 1-1. Na 1-0 wszedłem dwa razy layem po 6.2 za 200E i sprzedałem po 6.4, na 1-1 próbowałem ale nic się nie udało. Zysk 11.87E

Atletico Madryt - Barcelona

Gra na wyniku 0-1. Lay po 5.6 za 250E i back po 5.7. Zysk 4.17E

Zysk całodniowy to 16.05E

post-623-0-47796200-1330361878_thumb.png

Odnośnik do posta

Wczorajszy dzień niezbyt udany, niewielki red na koniec dnia. Brałem udział w czterech rynkach, jeden z nich to moje próby pre.

Braga - Guimaraes

Gra na wyniku 2-0. Tu był fajny rynek do grania ale niestety nie wykorzystany. Czerwona kartka dla Guimares zachęcała do wzięcia laya ale nie byłem taki do końca pewny i ostatecznie nie wziąłem a kurs oczywiście urósł o 3-4 ticki. Ja pobrałem backa po 5.8 za 200E, wzięło tylko połowę, część oddałem po 5.7 a część po 5.8. Zysk tylko 1.43E

Strata całodniowa to 0.51E

post-623-0-88989000-1330412074_thumb.png

Odnośnik do posta

Ostatnich dni nie podsumowuje bo nie ma czego podsumowywać, jak wiadomo kilka dni słabych jeśli chodzi o piłkę nożną. Trochę próbowałem własnych sił za drobne na rynkach MO pre-play.

Podsumowanie miesiąca:

Sczerze mówiąc wyszedł nawet nieźle biorąc pod uwagę wtopę ze środka miesiąca na kilkadziesiąt euro.

Rozegrałem 114 rynków

13 rynków na minus

28 rynków na zero

73 rynki na plus

Zysk miesięczny 161.47E

Stan konta 1244.44E

Robię wypłatę do równego 1kE

post-623-0-51662900-1330606178_thumb.png

Odnośnik do posta

Witam. Pierwszy mój wpis w tym miesiącu, miałem już nie aktualizować bloga ale jeszcze ten miesiąc pomęczę was moimi rynkami :-D

W mojej grze zaczyna się chyba powoli coś zmieniać, coraz większymi krokami zbliżam się do gry zarówno na innych rynkach podczas przerw jak i do gry pre i co najważniejsze pojawiają się powoli greeny, oczywiście małe bo małych stawek używam (zazwyczaj 50E).

Początek miesiąca nie był jakiś super bo było trochę mało do gry, jedynie sobota owocowała w rynki tylko, że jak to ja jeden z pierwszych rynków zaliczyłem sporego reda na własne życzenie bo nie uciąłem straty tylko liczyłem na odbicie, był to mecz Bayernu i liczyłem tam na wzrosty a kurs początkowo delikatnie spadł, później mocno urósł i na koniec mocno spadł, wczoraj taki scenariusz powtarzał się kilkakrotnie na różnych rynkach. Mój red wyniósł 16E, do końca dnia udało się go odrobić a nawet zarobić prawie 9E.

Generalnie od początku miesiąca zarobiłem 15.30E biorąc udział w 18 rynkach

post-623-0-72062900-1330849847_thumb.png

Odnośnik do posta

Niedziela wypadła dosyć dobrze, po ostatnim rynku czułem spory niedosyt ale lepiej mały green niż red.

Dzień zacząłem z samego rana kolejnymi próbami gry pre-play, zaliczyłem małego reda bo kurs na Newcastle w jednej chwili mocno wybił. Następnie jak co niedziela wyjechałem z domu i wróciłem dopiero wieczorem, w międzyczasie udało mi się dostać do komputera na jeden rynek Fullham-Wolves gdzie udało mi się zarobić prawie 10 Eur. Po powrocie do domu rozegrałem jeszcze parę rynków gdzie zaliczyłem kilka małych greenów. Ostatnim meczem jaki rozegrałem był mecz Realu gdzie po gwizdku na przerwę ustawiłem się z layem za 125E i czekałem na wzrosty, niestety kurs nie chciał rosnąć. Na kilka minut przed końcem przerwy udało się zamknąć z zyskiem jednego ticka a kilkanaście sekund później kurs urósł jeszcze o 3-4 ticki.

Zysk całodniowy to 19.99Eur

post-623-0-43610000-1330968968_thumb.png

Odnośnik do posta

Kilka dni nic nie pisałem ale cały czas grałem, wydarzyło się kilka lepszych i kilka gorszych tradów ale generalnie na plus i tylko to się liczy. Cały czas próbuję własnych sił na rynkach pre, czytam niektóre blogi i próbuję, próbuję i jeszcze raz próbuję z różnymi wynikami ale chyba generalnie na zero. Oczywiście oprócz tego gram w przerwach gdzie czuję się najlepiej.

Od poniedziałku uczestniczyłem w 20 rynkach.

3 na minus

5 na zero

12 na plus

Dały mi one około 35E zysku.

Oprócz tego dostałem swego rodzaju bonus ;-) 99.58E, który z tradingiem nie miał nic wspólnego.

post-623-0-23657300-1331378545_thumb.png

Odnośnik do posta

Sobota byłaby naprawdę dobrym dniem gdyby nie dwa rynki. Uczestniczyłem w 12 rynkach, kilka pre i kilka w przerwach. Sporo rynków na zero, głównie te grane pre-play. Dwa ostatnie rynki to dwa redy. Pierwszym z nich było Porto-Academica, patrzyłem tam na rynek CS i MO, ustawiłem się w końcu na rynku MO Porto, kupiłem backa za 1kE i sprzedałem go tick niżej i już było ponad 8E zysku, chciałem to ponowić ale tym razem już tylko za 500E i za moment wywaliło do góry o kilka-kilkanaście ticków do góry. Od razu starałem się ciąć ale wyszedłem już z redem na 4E. Oczywiście mecz skończył się remisem gdzie Porto strzela gola w 92 minucie z rzutu karnego ;-)

Ostatnim meczem jaki grałem był Betis - Real M, połowa skończyła się wynikiem 1-1, szybko wziąłem najniższego możliwego laya (pode mną było 2-3k) i zaraz mi go skupiło, potem zastój na rynku, na underze też nic się ciekawego nie działo ale w kościach czułem wzrosty (wg mnie 1-1 powinien być ze 3 ticki wyżej), takie rynki się już ostatnio kilka razy zdarzały. W kilku ostatnich minutach dał już się zauważyć lekki trend wzrostowy, w pewnym momencie mogłem już sprzedać z zyskiem 1 ticka ale to jeszcze było dla mnie za mało (ostatnimi czasy plułem sobie w brodę, że zbyt szybko realizuję zyski) i chciałem to oddać przynajmnie tick a może dwa wyżej, tylko że ktoś w pewnym momencie dał backa 700Eur i ludzie za moment też zaczęli oddawać no i tak z mojego greena zrobił się red na 5.85E.

Tymi dwoma rynkami oddałem ponad połowę zysku z całego dnia a mogło być tak pięknie :-P

Generalnie zysk to 6.85E

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.