Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

[2012-01-14] Tottenham - Wolves

Promowane odpowiedzi

Rynek:CS

Moja propozycja:Back 3-0, AU

Obecny kurs:10,5/4,3

Uzasadnienie:

Mecz co prawda dopiero za dwa dni, ale warto już dzisiaj przyglądnąć się temu rynkowi i meczowi. Oto gospodarze rozbili wczoraj w zaległym meczu Everton i mając 45 pkt są na 3 miejscu w tabeli ustępując jedynie MC(48pkt) i MU(45pkt). Za nimi ze sporą już stratą Chelsea i Arsenal. Śmiem twierdzić, że właśnie między londyńczykami a ekipami z Manchesteru rozegra się walka o zwycięstwo w PL. Obecnie najbardziej stabilną formę prezentują właśnie podopieczni Redkampa.

Rzut oka na staty:

post-9-0-55499200-1326366119_thumb.jpg

Widać jak na dłoni, że Wilki obecnie w potężnym dołku, zaś w ekipie gospodarzy nie widać słabych punktów. Mimo kontuzji Kinga, Gallasa i Parkera nominalni rezerwowi zagrali wczoraj bardzo dobrze. Wyszli takim składem:

Tottenham: Friedel - Walker, Dawson, Kaboul, Assou-Ekottto - Lennon (Pienaar 78.), Livermore, Modrić, Bale - Van der Vaart, Adebayor (Pawluczenko 87.)

Na ławce został więc np. Defoe, więc drużyna naprawdę wyrównana i widać, że zależy im na pokazaniu się (może z wyjątkiem Pawluczenki) Nie doczytałem też nic o nowych kontuzjach.

Teraz tak:

Kurs na 3-0, przy tym poziomie MO i overa, powinien wynosić między 9,2-9,4 Tymczasem od wczoraj jakiś typ skupuję koszyk 10,5 :D MO na gospodarzy powinien spaść poniżej 1,3, więc tak nienaturalnie wysoki kurs na 3-0 również do meczu powinien polecieć. AU po 4,3 także wygląda apetycznie.

Odnośnik do posta

Rynek zamknięty. Przyjęło mi łącznie 500e po kursie 10,5. Udało się oddać część po 9,8 a resztę po 9,4. Pierwotnie wszystko miałem ustawione na 9,4, ale wczoraj wieczorem MO odbił w górę i część stawki musiałem przenieść wyżej. Efekt finalny macie niżej:

post-9-0-80566200-1326488225_thumb.jpg

Mam nadzieje, że ktoś skorzystał piwo.gif

Odnośnik do posta

Pewnie, że skorzystałem 01%20Smile.png dzięki. Ja nie narzekałem, sprawdziłem u siebie i stwierdziłem, że 10 to bardzo dobry kurs. Wziąłem co było i oddałem w większości po 9.20 i końcówkę po 9.40. Trochę niepotrzebnych kombinacji z AU, ale i tak jestem zadowolony piwo.gif

post-741-0-49160900-1326541334_thumb.jpg

Odnośnik do posta