Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Witam wszystkich

To mój pierwszy wpis. Otwieram swojego bloga, żeby kontrolowac siebie, ale i tez posłuchac rad doświadczonych. Tradingiem zainteresowałem się końcem listopada ubiegłego roku.

Początkowo szukałem sposobu na gre in play, ale kiedy i tak przegrywałem, stwierdziłem, że może lepiej będzie jak spróbuje coś pre play. z 60 e wpłaconych udało się mi ugrac 290 e.

Gram jako początkujący głownie w przerwach piłki czasem tenis. Minusem moim to wejścia in play z przerw licząc na szczescie co skonczylo sie niestety pare razy zle (-104euro moj najwiekszy red). Nie daje sobie zadnych ograniczeń zyskowych. Ile bede mial czasu tyle bede grał.

Trading traktuje jako zabawe.

Pozdrawiam

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bulin a jaką stratę musiałbyś zaakceptować na tym rynku sportingu? Ty nie wiesz jak to nazwać a ja wiem:) wypisałeś tu jakieś głupoty o statystykach itp, podobno miały paść 3 bramki a skończyło

Witam wszystkich To mój pierwszy wpis. Otwieram swojego bloga, żeby kontrolowac siebie, ale i tez posłuchac rad doświadczonych. Tradingiem zainteresowałem się końcem listopada ubiegłego roku. Pocz

14 styczeń Zysk/Strata 28,68 e Handel na Rangersach na Cs 0:1 okazał się trafny, choć wydawać by się mogło, że płynność 200 tys. zapewnia szybkie transakcje i opróżnianie koszyków, a było od

Posted Images

13 styczeń

Zysk/Strata 10,14 e

Dzisiejszy trading był trudny…rynki na piłce holenderskiej i francuskiej jakies nie mrawe. Zysk udało się wypracować i z tego trzeba się cieszyć. Wciąż mam problemy z wyczuciem w którą stronę pójdzie kurs w przerwie na u/o czy Cs. I tu mam pytanie, na co zwracać uwagę, żeby przewidzieć kierunek kursu? W przerwie? Obesrwuje zazwyczaj czy mecz jest under owy czy nie i na tej podstawie wyciagam wnioski….czy słuszne?

post-1376-0-34791400-1326492895_thumb.jp

Odnośnik do posta

14 styczeń

Zysk/Strata 28,68 e

Handel na Rangersach na Cs 0:1 okazał się trafny, choć wydawać by się mogło, że płynność 200 tys. zapewnia szybkie transakcje i opróżnianie koszyków, a było odwrotnie.

CS na Man Utd wydaje mi się, że za mało wykorzystałem, bałem się wchodzić całością pieniędzy, zważywszy na to całe widmo awarii.

Ładny Green wyszedł też na Sevilli, Reading.

Nie udało mi się zbyt długo pograć na Realu, ponieważ nie miałem czasu, a szkoda, bo rynek nadawał się idealnie do lay undera.

Powoli uczę się kierunków ruchu u/o, choć nie wykorzystuje je w pełni.

post-1376-0-76369900-1326617670_thumb.jp

Odnośnik do posta

15 styczeń

Zysk/Strata 21,71 e

Dzień zacząłem od ligi hiszpańskiej, choć nie do końca jestem za dowolny ze sposobu. Musze wcześniej wycofywać się żeby nie czekać w nerwówce do ostatnich sekund przerwy.

Na Salonikach chwyciłem reda na u/o, bo jeśli faworyt przegrywa to under będzie rósł a ja czekałem na spadek. Dzisiaj trochę redów, bo żle przewidziałem kierunek kursów a jak wiemy ”giełda nie wybacza”;) A na dobranoc moja Barca nie zawiodła.

post-1376-0-44213000-1326699988_thumb.jp

Odnośnik do posta

Podsumowanie

Podsumowania będą robił co tydzień na zakończenie niedzieli.

Od piątku do niedzieli następujące wyniki:

Zysk/Strata: 60,55e

Największy green: 6,32e

Największy red: -1,71e

Budżet początkowy: 291,94e

Budżet obecny: 352,49e

Odnośnik do posta

Bardzo dobre wyniki - gratuluje!

Muszę przyznać, że robienie dziennie 8-9% zysku wygląda naprawdę okazale. Na forum powstaje mocna grupa skupiająca się na handlu w przerwach.

Oby tak dalej!

Odnośnik do posta

Dopiero się uczę i daleko mi do tego, żeby powiedzie,ćże już dużo umiem. Moim celem jest nauczenie się przewidywania kursów przed meczem. Póki co czytam i obserwuje.

Odnośnik do posta

z przewidywaniem kursow przed meczem proponuje zglosic sie do cyca, tylko ze on juz na betferowej emeryturze :D ale moze dziadek cycek cos jeszcze pamieta i opowie :D

Odnośnik do posta

16 styczeń

Zysk/Strata 18,38 e

Nie nastawiałem się dzisiaj zbytnio na handel, ale jak miałem chwilkę to spróbowałem. Miło się zaskoczyłem, bo na portugalskiej piłce, nie najwyższej lidze pomimo, że płynność rynku wynosiła zaledwie 26 tys. na Cs to udało mi się złapać ładnego Green ok. 5e.

Na Hapoelu Hajfa też ciekawa była sytuacja, wygrywali 2:0 choć nie byli faworytami kurs na nich w przerwie nawet 1,17 przy czym przeciwnicy grali juz w 10tkę tutaj wziąłem całą stawką i wszedłem in w druga połowę i sprzedałem kilka tików niżej obserwując czy osłabiony Tel Aviv cos jeszcze zdziała.

post-1376-0-66409500-1326784457_thumb.jp

Odnośnik do posta

17 styczeń

Zysk/Strata 10,12 e

Z racji, że dziś niewiele dobrych przerw w piłce postanowiłem coś spróbować przed meczem. Będę obserwował ostatnią godzinę przed meczem głównie u/o. Pierwszy Green na lidze greckiej, zysk rzędu trzech tików (3,3e).

Spojrzałem na LM w siatkówce kobiet i zacząłem grać przerwy i miałem już zysk na 2 e podkusiło mnie wejść in play przy znacznym prowadzeniu jednej drużyny i stało się to, że przeciwna drużyna zdobyła 10 punktów z rzędu i straciłem ok. 6e…no cóż ciągle człowiek chce się przekonać czy in play może grać a wychodzi jak zwykle czyli red…

post-1376-0-10259300-1326837836_thumb.jp

Odnośnik do posta

18 styczeń

Zysk/Strata 7,5 e

Cały dzień praktycznie nie miałem Internetu. Dobrze, że włączyli późnym wieczorem i mogłem oglądać a przy okazji coś skubnąć na przerwie mojej Barcy01%20Smile.png

post-1376-0-66519800-1326957139_thumb.jp

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta

19 styczeń

Zysk/Strata 10,57 e

W meczu Ajaxu widząc że bramka za bramka, więc w przerwie lay under i złapane 2 tiki, szkoda że mała stawka, ale gram ostrożnie bo u/o się ciągle ucze.

Pograłem coś na koszykówce 20 sekund do końca 5 punktów przewagi Maccabi, więc wziąłem back po 1,02 i ok. 4e moje. Pozostałych rynki jakieś martwe w przerwie.

post-1376-0-36444700-1327062509_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.