Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

20 styczeń

Zysk/Strata 1,21 e

Dzisiaj zupełnie nie miałem czasu na trading. Załapałem się na ostatnią wartościową przerwę tego dnia i ok. 1 e moje na lidze portugalskiej. A to euro jest o tyle ważne, że moje konto przekroczyło 400e01%20Smile.png Liczy się każdy chocby najmniejszy green, bo zawsze coś do przodu. A czasem ważniejsze są rzeczy do roboty. gdyby było inaczej...hmmm...mógłbym stwierdzić, że jestem uzależniony09%20Surprised.png A tego nikomu nie zycze.

post-1376-0-22189700-1327131415_thumb.jp

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bulin a jaką stratę musiałbyś zaakceptować na tym rynku sportingu? Ty nie wiesz jak to nazwać a ja wiem:) wypisałeś tu jakieś głupoty o statystykach itp, podobno miały paść 3 bramki a skończyło

Witam wszystkich To mój pierwszy wpis. Otwieram swojego bloga, żeby kontrolowac siebie, ale i tez posłuchac rad doświadczonych. Tradingiem zainteresowałem się końcem listopada ubiegłego roku. Pocz

14 styczeń Zysk/Strata 28,68 e Handel na Rangersach na Cs 0:1 okazał się trafny, choć wydawać by się mogło, że płynność 200 tys. zapewnia szybkie transakcje i opróżnianie koszyków, a było od

Posted Images

21 i 22 styczeń

Zysk/Strata -78,72 e

Przez weekend właściwie nie miałem czasu na handel. Poniższe wyniki to efekt znalezionych 15 minut gdzie mogłem popołudniu pohandlować. No cóż, zawsze szkoda nie wykorzystanego weekendu, ale nie to jest najważniejsze w życiu. Będą i takie dni gdzie będzie czas. Udało się zrobić rekordowego Greena na przerwie angielskiej Premier League 18e.

Nie trzymałem się swoich zasad i wszedłem in play Barcelony efekt red na – 93 euro. Zastanawiam się ile razy będę musiał chwycić takiego reda żeby w końcu zrozumieć06%20Sad.png szkoda… ta ludzka pazerność, a gdybym wyszedł wcześniej miałbym 10 e zysku z tego meczu….ojoj. Nic tylko popukać się po głowie. Ale to kolejna nauczka.

post-1376-0-25785000-1327303801_thumb.jp

Odnośnik do posta

Podsumowanie

16-22 styczeń 2012

Tydzień na minus przez wczorajszego reda, ale mam nadzieje, że nauczy mnie to w końcu nie tykać in play44%20sssss.png

Zysk/Strata: - 30,94e

Największy green: 17,89e

Największy red: -93,87e

Budżet początkowy: 291,94e

Budżet obecny: 321,55e

Odnośnik do posta

23 styczeń

Zysk/Strata 25,13 e

Dzisiaj próbuje się podnieść po wczorajszym upadku:(

Powoli i z jasnymi założeniami, których muszę się, czyli nie wchodź in play.

Pograłem trochę na przerwach i coś się udało ugrać. Cieszy, że jest zielono;) Obym tylko trzymał się tej złotej zasady.

post-1376-0-53704600-1327356940_thumb.jp

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta

Wczoraj nie handlowałem. Wypłaciłem trochę euro.

Mój budżet początkowy na obecną chwilę będzie wynosił 204 euro.

Założenia, których będę trzymał się choćby nie wiem co się działo są dwa:

NIE GRAJ IN PLAY

oraz

AKCEPTUJ REDY choćby były duże.

Trzeba wkońcu wziąść się za siebie i narzucić sobie dyscypline. Zdarzało mi się do tej pory wchodzić z przerwy w mecz, aby było zielono. Raz się udawało a raz nie, bo niestety "giełda nie wybacza błedów". I kiedy tak policzyłem ile straciłem przez swoje błedy to aż żal. Dobrze może, że teraz to do mnie dotarło niż gdyby miało to byc z wielkimi sumami. Jaki będzie bilans to się okaże. Sam jestem ciekaw. ;)

Odnośnik do posta

25 styczeń

Zysk/Strata 3,04 e

Wczoraj tylko jeden rynek Barcelony. Cięzko się handlowało w przerwie na cs, więc musiałem uciekac na zero. Dobrze, ze chociaż przed meczem coś urwałem na MO.

post-1376-0-54460400-1327562222_thumb.jp

Odnośnik do posta

Wczoraj tylko jeden rynek Barcelony. Cięzko się handlowało w przerwie na cs, więc musiałem uciekac na zero. Dobrze, ze chociaż przed meczem coś urwałem na MO.

Podobną miałem sytuacje wczoraj (tyle że na o/u). Często jak pada bramka w ostatniej minucie pierwszej połowy (lub w doliczonym czasie) cieżko wyczuć kierunek w którym podążą kursy. Super wyniki, tak trzymaj :)

Odnośnik do posta

26 styczeń

Zysk/Strata -6,28 e

Sudan v Angola

Chciałem pograć przed meczem i zobaczyć jak to będzie. Kupiłem u/o 2,5 po 1,48 za 200e i czekałem. Myślałem, że jak mecz taki underowy to jeszcze poleci, zresztą inne buki na to wskazywały. Efekt – kurs postał w miejscu i poleciał powoli do góry. Ja czekałem myśląc, że przed meczem w koncu zaczna ludzie skupywac under. Ale niestety tak się nie stało. Widocznie ten under był za niski. Sprzedałem przed rozpoczęciem po 1,52. Strata – 5,42e…szkoda, może nie potrzebie wszedłem cała stawka. Wniosek na przyszłość: redować wcześniej.

Galatasaray v Olimpaikos

Co prawda to mecz koszykówki, ale spróbowałem coś pograc w przerwach. Płynność 200 tys. więc nie ma co narzekać. Grałem stawkami po 50 i 30e. Na pewno nie jest to łatwe handlowanie, kursy bardzo szybko się zmieniają nawet w skali sześciu tików. A Na końcu przeżyłem horror. Dwie sekundy do konca Galata prowadzi trzema punktami ja kupuje za 100e kurs 1,02 a Olimpakos trafia z całego boiska i dogrywka!! Pięć minut nerwówki i na szczęście Galata wygrało, ale nigdy więcej takiego czegos. Już wiem, że wszystko jest możliwe. Oj wisi nade mna jakies fatum w tym tygodniu.

Milan – Lazio

Wszedłem za nisko na aktualny wynik po kursie 5 za 100e i musiałem redowac za 5,3 bo konczyla się przerwa red na -6e. najpierw spadek potem powrot. Wniosek – dobrze przewidziałem, że wzrośnie i wystarczyło cierpliwie czekac oraz powinienem redować od razu jak widziałem, że idzie nie w tą stronę co trzeba. Nauka na przyszłość.

Coś dzisiejszy dzień nie był piekny. Jakiś poszarpany, Próbowałem nie wiadomo czego. A może po prostu powinienem skupić się wyłącznie na tym co przynosiło zyski.

post-1376-0-17689100-1327661365_thumb.jp

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta

27 i 28 styczeń

Zysk/Strata 3,21e

W piątek nie miałem czasu na handel. Wczoraj tylko cztery rynki.

Większość dnia testowałem swój sposób gry in play, szukałem swoich rozwiazań odnośnie grania lay overów na rózne sposoby. Coś ciekawego znalazłem. Na razie treningowo rozegrałem 20 meczów zysk wyniósł ok. 30e przy ryzzyku 10% swojego kapitału. Póki co testuje, żeby zobaczyc wszystkie warianty i wiedzieć co w danym momencie mam robić.. Jak rzeczywiście sprawdzi się na dłuższej lini to będziemy próbować i wtedy ją opisze w szczegółach choć różne jej odmiany są już opisywane na tym forum.

Espanyol vMallorca

Postanowiłem skupić się na u/o w przerwach. Back na under 2,5 po 1,65 za 200 i sprzedane tik nizej.

Feirense v Benefica

Również na u/o 1,5 po 1,87 za 200e I sprzedane tik niżej.

Villarreal v Barcelona

Pograłem Cs aktualnego wyniku. Nie skupiło mi całej stawki. Ale ważne, że do przodu.

post-1376-0-15360700-1327827755_thumb.jp

Odnośnik do posta

29 styczeń

Zysk/Strata 11,88e

Wczoraj moimi rynkami były oczywiście przerwy. Skupiłem się przede wszystkim na u/o i dobrze na tym wyszedłem. Nie będę opisywał każdego z meczów osobno dlatego, że sposób gry był bardzo prosty – granie na jednego bądź dwa tiki. Poniżej znajdują się szczegółowe wyniki.

post-1376-0-07772500-1327908649_thumb.jp

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta

Podsumowanie

25-29 styczeń 2012

Bardzo mało handlowałem. Nowy budżet początkowy i realizowanie wniosków.

Zysk/Strata: 11e

Największy green: 3,04e

Największy red: -6e

Budżet początkowy: 204e

Budżet obecny: 215e

Odnośnik do posta

30 styczeń

Zysk/Strata 12,50e

Wczoraj nie było zbyt dużo ciekawych przerw w piłce. Skupiłem się głównie na u/o. Od wczoraj również zacząłem grac tenis, a szczegółowo przerwy miedzy gemami i setami. Pohandlowałem na dwóch meczach na zasadzie jednego tika stawka 100 i 200e. Z wyników wczorajszych jestem zadowolony.

post-1376-0-90142000-1328029534_thumb.jp

Odnośnik do posta

31 styczeń

Zysk/Strata -28,41e

Wczorajszy dzień zaczął się bardzo dobrze. Udało się pohandlować w przerwach piłki i tenisa. Zysk byłby ładny z dnia ok. 15e…gdby znów nie moja głupota. Wszedłem in play za 50e w meczu Mirandes. Pierwszy bład polegał na tym, że wziałem zawyżony kurs lay na Bilbao, który po chwili spadł z 5 tików. Zamiast wziąśc reda czekałem i się doczekałem bramki dla Bilbao – i to był drugi błąd. Pomyślałem, nie mogę mieć takiego pecha zaczekam. Za Chwile było już 0:2 – trzeci błąd…i red na ok. -45e….cały zysk z tygodnia poszedł się bujać….jedyne co mogę zrobić to popukać się po głowie i polecić sobie przeczytanie swojego bloga z założeniami od początku.

post-1376-0-12628800-1328112402_thumb.jp

Odnośnik do posta

Założenia, których będę trzymał się choćby nie wiem co się działo są dwa:

NIE GRAJ IN PLAY

oraz

AKCEPTUJ REDY choćby były duże.

Trzeba wkońcu wziąść się za siebie i narzucić sobie dyscypline. Zdarzało mi się do tej pory wchodzić z przerwy w mecz, aby było zielono. Raz się udawało a raz nie, bo niestety "giełda nie wybacza błedów". I kiedy tak policzyłem ile straciłem przez swoje błedy to aż żal. Dobrze może, że teraz to do mnie dotarło niż gdyby miało to byc z wielkimi sumami. Jaki będzie bilans to się okaże. Sam jestem ciekaw. ;)

bulin84 tak dla przypomnienia Twoich słów 03%20Silly.png

Tylko się nie łam i walcz z in play

Odnośnik do posta

1 luty

Zysk/Strata 11,98e

Postanowiłem sobie, że w lutym nie wejdę w żaden mecz in play…ciągle sobie to musze powtarzać, bo zbyt wiele na tym tracę…Wczoraj pohandlowałem przed meczami na MO. Udało się urwać kilka tików. W przerwach jeśli widzę, że na Cs nie za bardzo jest płynność zabieram się za u/o. Oczywiście nie mogło zbraknąć również tenisa w przerwach.

post-1376-0-24629800-1328191596_thumb.jp

Odnośnik do posta

2 luty

Zysk/Strata 6e

Besiktas v Mersin

Grałem na u/o 2,5, zakupiłem lay po 2,86 za 240e sprzedaż tik wyżej. I podobna operacja tylko z lay 1,88 tylko chwilę póżniej. Ciągle się jeszcze boje zostawić kurs, żeby sobie poleciał do góry. Tak to zamiast jednego tika ugrałbym spro więcej bo kurs na back skoczył do 1,92…szkoda, ale to kojeny wniosek na przyszłość.

A pozostały zysk to tenis w przerwach.

post-1376-0-35472100-1328267477_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

3 luty

Zysk/Strata 13,5e

Dzisiaj handlowałem zaledwie w sumie 2 godizny. Dwie przerwy w piłke. Skalpy na Dortmundzie na wyniku 0:2 kupiony kurs 4,5 za 100e oraz Heerenveen na MO.

Oczywiście wdzięczny tenis w przerwach przyniósł też swój zyks i cieszy mnie to, że powoli łapie kierunki kursów.

Jak tylko będę zawsze się trzymał swoich zasad to powinno być dobrze01%20Smile.png

post-1376-0-16329500-1328341557_thumb.jp

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.