Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

4 luty

Zysk/Strata 21,49 + 85,65 = 107,14e

Tego dnia zacząłem swój handel od tenisa. Rynki piłki w ogóle jakoś szczególnie nie siedziały mi tego dnia. Skupiłem się na dwóch meczach w tenisa. Dwie godzinki grania i 18,59e zysku. Coraz lepiej czuje się na tych rynkach.

Barcelona v Sociedad

W przerwie przy wyniku 1:0 dla Barcy zagrałem lay u2,5 po 1,62 za 240 sprzedałem za 1,68…zysk ok.3,19e

Sporting v Gil Vicente

Nie wiem jak nazwać to co zrobiłem czy złamaniem swoich zasad czy bardziej świadomą decyzją. Otóż w przerwie tego meczu, przy wyniku 0:0, wziąłem lay u1,5 za 200e, spodziewając się wzrostu. Mecz był overowy, według statystyk można było się spodziewać przynajmniej dwóch, trzech bramek. Rzecz w tym, że w przerwie wszedłem za wysoko na lay i czekałem przerwa się miała kończyć a ja stałem z redem. Postawiłem na statystyki. 54 minuta karny i czerwo dla Sportingu, pada gol i mam green ok.. 85e. Miałem chęć zostawić, bo jeśli czerwo to i padną kolejne bramki. Ale twardo postawiłem na swoim, miałem zysk, więc nie ryzykuje. Mogłem zredukowac zobowiązanie i czekac na gola, ale ostatecznie wszystko wycofałem. Może i w tym wszystkim szcześcia trochę, ale liczyłem się z tym że mogę stracić wszystko. Czasem ryzyko też jest potrzebne. Pewnie w przyszłości raczej nie powtórzę podobnego wyczynu, ale miło będzie wspominać, bo przecież mogło się zakończyć zupełnie inaczej. Wczoraj się udało, a następnym razem może tak nie być zielono. Traktują tą wygraną jak zysk bonusowy. Nawiasem mówiąc mecz zakończył się wynikiem 0:1, wiec dobrze, że od razu zgreenowałem.

post-1376-0-58151800-1328431885_thumb.jp

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bulin a jaką stratę musiałbyś zaakceptować na tym rynku sportingu? Ty nie wiesz jak to nazwać a ja wiem:) wypisałeś tu jakieś głupoty o statystykach itp, podobno miały paść 3 bramki a skończyło

Witam wszystkich To mój pierwszy wpis. Otwieram swojego bloga, żeby kontrolowac siebie, ale i tez posłuchac rad doświadczonych. Tradingiem zainteresowałem się końcem listopada ubiegłego roku. Pocz

14 styczeń Zysk/Strata 28,68 e Handel na Rangersach na Cs 0:1 okazał się trafny, choć wydawać by się mogło, że płynność 200 tys. zapewnia szybkie transakcje i opróżnianie koszyków, a było od

Posted Images

Bulin a jaką stratę musiałbyś zaakceptować na tym rynku sportingu?

Ty nie wiesz jak to nazwać a ja wiem:) wypisałeś tu jakieś głupoty o statystykach itp, podobno miały paść 3 bramki a skończyło się na jednej.. Nie potrafisz przyjąć większej straty ( nauczysz się, jeśli zdążysz ), lepiej nie oszukuj samego siebie że to była świadoma decyzja i że liczyłeś się ze stratą całego budżetu ( bo grałeś za 200e ) bo to bzdura jakiej dawno nie słyszałem, który trader wchodzi za cały budżet in play (grając pre) do tego liczy się jeszcze z jego całościową stratą. Popełniasz ciągle ten sam błąd, wchodzisz zbyt dużymi stawkami w stosunku do budżetu i jeśli coś idzie nie po myśli, pojawia się red na poziomie 10e to wchodzisz in play i liczysz na cud.. Oczywiście Twoja sprawa jak grasz :) powodzenia

Odnośnik do posta

Radekjedrowski całkowice zgadzam się z Twoją opinią i jesli mogę coś doradzić bulin84 to przestań mieszać giełdę z bukmacherka póki jeszcze nie straciłeś i nie ma "płaczu". Bawimy się w zakłady albo handlujemy na kursach ;) w Każdym razi życze powodzenia na przyszłość :)

Odnośnik do posta

5 luty

Zysk/Strata 15,37e

Marseille v Lyon

Przy wyniku remisowym w przerwie wszedłem na remis dwa razy po 2,6 i 2,58 za 200e. Następnie sprzedaż tik niżej.

Na pozostałych rynkach piłki zaliczyłem lekkie redy, kursy nie poszły w ta stronę w którą wydawało mi się, że pójdą. Ogólnie przez weekand ciężko mi się handlowało na rynkach Mo, u/o i cs.

Tenis

Dwa spotkania wczoraj, na których coś ugrałem. Szczególnie cieszy mecz Berdycha. Moja gra polega na ustawianiu się w przerwach tik wyżej na mającego serwować i odsprzedawanie tik niżej.

post-1376-0-13575700-1328514168_thumb.jp

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

Podsumowanie

30-5 luty 2012

Zysk/Strata: 52,43e(trading) + 85,65e(gambling) = 138,08e

Największy green: 3,19e(piłka) 10,73e(tenis)

Największy red: -44,5e

Budżet początkowy: 215e

Budżet obecny: 353,73e

W minionym tygodniu na samym tenisie udało mi się zarobić 68,36e. Cieszy mnie to, bo nie zanotowałem żadnego reda. Dodam, że grałem tylko w przerwach.

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta

6,7 i 8 luty

Zysk/Strata 11,71e

W poniedziałek nie handlowałem. We wtorek też nie miałem zbytnio czasu. W środe tylko 20 min tenisa. Czasem inne rzeczy są ważniejsze. Poniżej przykładowe rynki:

Ath Bilbao v Mirandes

Przy stanie 3:0 do przerwy zakupiony lay u4,5 po 2,08 za 200e sprzedany po 2,12, zysk 3,3e.

Tenis

Przez ostanie dni grałem mecze pań, więc byłem bardzo ostrożny, Praktycznie wchodziłem stawkami dwa razy niższymi niż na panów. Ale zysk po trzech dniach 7,08e przy minimalnym czasie poświęconym to bardzo cieszy.

post-1376-0-97872700-1328772160_thumb.jp

Odnośnik do posta

W całym tygodniu właściwie nie miałem kiedy handlować.Tak czasem bywa. Jutro wyjeżdzam na tydzień, więc zawieszam na ten czas mój blog. na ten czas życze samych greenów.

Odnośnik do posta

19 luty

Wracam po przerwie spowodowanej wyjazdem.

Budżet obecny: 382,62e

Zysk/Strata 8,8 e

Dziś tylko chwilka trading (2 rynki).

Na rozgrzewkę trzy wejścia w przerwy tenisa oraz niezawodny mecz Barcy na lay u/o 4,5 z za 300e dwa razy – zysk 3e.

post-1376-0-65607200-1329730617_thumb.jp

Odnośnik do posta

20 luty

Zysk/Strata 28,05e

Wczorajszy handel należy do udanych. Handlowałem tylko na tenisie w przerwach.

Cippola v Seppi

Na rynku tym zarobiłem 21e. W kursach było dużo luk przy płynności ponad 500k. Dlatego handlowanie na takich rynkach to przyjemność. Udawało mi się wchodzić w rynek nawet dwa razy w czasie trwania przerwy. Wszystko potem odsprzedawane tik niżej.

post-1376-0-25217200-1329818226_thumb.jp

Odnośnik do posta

21 luty

Zysk/Strata 13,72e

Trzy rynki na plus. Co do stawkowania – kiedy rynek jest bardzo płynny to gram stawką 200e, kiedy mniej to automatycznie 150 bądź 100e.

post-1376-0-24029500-1329895744_thumb.jp

Odnośnik do posta

22 i 23 luty

Zysk/Strata 36,46e

Dwa dni handlu na tenisie w przerwach.

Mecz Safarova v Stosur – bardzo dużo luk kursowych w przerwach przy dobrej płynności. To wszystko pozwalało łapać po tiku nawet dwa razy w jednej przerwie.

Ogólnie jestem zadowolony choć niektóre moje wejścia niestety kończyły się redem, ale ogólnie zysk z meczu wychodził na plus.

post-1376-0-20735500-1330069377_thumb.jp

Odnośnik do posta

24 i 25 luty

Zysk/Strata 62,71 e

Tenis w przerwach przez ostatnie dni nie zawiódł. Cieszy szczególnie mecz Tsongi, bardzo dobra płynnośc pozwalała wchodzić po dwa razy w przerwie, ze sprzedaniem nie było większych problemów.

Co do meczu Tipsarevic v Llorda - był to czysty back na serwującego za 100 e w końcówce drugiego seta.

post-1376-0-06955900-1330204589_thumb.jp

Odnośnik do posta

Tylko bet365 i sprawdza sie naprawde bardzo dobrze...szukałem innych, ale zazwyczaj były z opożnieniem o kilka sekund...chyba, że ktoś zna lepsze.

Odnośnik do posta
Napisano (edytowane)

26 luty

Zysk/Strata 28,51 e

Niedzielny handel bardzo spokojny. Dwa rynki tenisa - właściwie to tylko w pierwszych setach, później kursy na faworyta mocno pospadały i już ciężko się handlowało.

Co do piłki to w meczu Arsenal v Tottenham lay remis w przerwie za 200 po 2,72 i oddany tik wyżej.

post-1376-0-59954300-1330328694_thumb.jp

Edytowane przez bulin84
Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.