Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Miło, że awansowałem....ale daleko mi do profesjonalizmu. Póki co w tym tygodniu zrobiłem sobie przerwę i wypłaciłem 300 e...trzeba czasem odpocząć, żeby nie wpaść w zachłanność.

Odnośnik do posta
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Bulin a jaką stratę musiałbyś zaakceptować na tym rynku sportingu? Ty nie wiesz jak to nazwać a ja wiem:) wypisałeś tu jakieś głupoty o statystykach itp, podobno miały paść 3 bramki a skończyło

Witam wszystkich To mój pierwszy wpis. Otwieram swojego bloga, żeby kontrolowac siebie, ale i tez posłuchac rad doświadczonych. Tradingiem zainteresowałem się końcem listopada ubiegłego roku. Pocz

14 styczeń Zysk/Strata 28,68 e Handel na Rangersach na Cs 0:1 okazał się trafny, choć wydawać by się mogło, że płynność 200 tys. zapewnia szybkie transakcje i opróżnianie koszyków, a było od

Posted Images

Powoli będę wracał do mojego tradingu choć ten tydzień też nie zapowiada się, że bedę miał wiele czasu.

Mam pytanie do znających się bardzo dobrze na handlowaniu przed meczem. Chciałem sobie zrobić notatki kursów na mo u/o i cs. tylko się zastanawiam jak sie do tego zabrać? Kiedy mam stwierdzić, że taki własnie kurs na cs w moich notatkach będzie własciwy, a że nie jest zaniżony czy odwrotnie? Czy wnioskowac mam to poprostu z przyklądów np trzech meczów o podobnych kursach? Czy wogóle istnieją gdzieś ogólnie dostepne takowe notatki? Domyslam się ze raczej nie, ale zapytać zawsze mozna02%20Laugh.png

Odnośnik do posta

Bulin jeśli chcesz jakieś orientacyjne kursy Cs względem mo lu u/o to sprawdź archiwum meczy na oddsportal ,coś dokładniej to już musisz liczyć na dobre serce Homika Leno,Samuela.

Odnośnik do posta

Bulin84, co do zawyżonych/zaniżonych kursów to przyjdzie po pewnym czasie i w notatkach też to będziesz wyłapywać. Jeśli bedziesz miał kilka pozycji z takim samym poziomem under/over 2,5 i zbliżone poziomy mo to sam zobaczysz jak powinno być prawidłowo. Budowanie własnej bazy kursów to mozolna praca, ale się opłaca ;)

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.