Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Kolejne kilka dni grania, w tym jeden dzień bez pracy, który był bardzo soczysty. Trochę gorzej poszedł tenis, muszę uczyć się na swoich błędach i ciąć redy dużo szybciej. Czasem się to udaje jak w pr

Miałem pisać co 2-3 dni ale kolejny post po prostu muszę napisać gdyż stało się coś co wyczekiwałem od bardzo dawna. Pierwszy raz w karierze zakończyłem dzień grając kilka rynków bez żadnego reda. Pro

Każdy na własnej skórze musi się przekonać, że wchodzenie In-Play to nie jest łatwa kasa. Chciałeś iść na skróty, zachłysnąłeś się początkowym sukcesem i bez jakiegokolwiek przygotowania wpakowałeś si

Całkiem niezłe ostatnie dni. Dobrze mi szlo na tenisie pomimo kilku soczystych redów, w sumie w ciągu 3 dni 40 euro zarobku to jest coś czego oczekuję od swojej gry, szczególnie, że redy były dość sporawe. Podsumuje to w kolejnym poście jutro, gdyż zaraz trzeba iść spać i do pracy :) 

vacs.jpg

Odnośnik do posta

Kolejne 3 dni i kolejne w sumie bardzo udane, szczególnie że teraz trejduje bardzo mało gdyż mam pracę od 14 i rzadko kiedy mogę w niej usiąść i spokojnie zagrać coś. Trochę poniosła mnie fantazja na Federerze i zagrałem sobie na szybkie 2-0 w finale i tak się kończy właśnie betowanie, więc NIE RÓBCIE TEGO. Potem odrobiłem to backując Rogera w 2 secie z lekką nawiązką. Niestety muszę uszczuplić mój budżet do 100 euro więc od dziś gram stawką 10 euro. Do momentu aż spokojnie będę mógł wrócić do 150 ewentualnie może podwyższę do 200, ale to myślę nadejdzie z końcem miesiąca lub po wimbledonie. 

iawt.jpg

Odnośnik do posta

Kolejne kilka dni grania, w tym jeden dzień bez pracy, który był bardzo soczysty. Trochę gorzej poszedł tenis, muszę uczyć się na swoich błędach i ciąć redy dużo szybciej. Czasem się to udaje jak w przypadku Henrycha, a czasem totalnie jestem zaskoczony i trzymam za długo jak w przypadku Ulki i Cibulkowej. Dziś ostatni dzień wolnego, myślę że uda się znowu powiększyć bankroll. Gdybym utrzymał do końca czerwca taką skuteczność, byłbym bardzo zadowolony. 

nzkp.jpg

To był mój cel na ostatnie dni. W pełni zrealizowany. 

owaj.jpg

Odnośnik do posta

Te kilka dni szły dość średnio i gdyby nie siatkówka byłby minus zapewne. Dodatkowo udało mi się zrobić w ciągu tych 3 dni największego greena i największego reda w mojej karierze, nie wiem czy sobie gratulować czy zastanawiać się gdzie popełniłem błąd przy redzie, najważniejsze że dalej jestem na plus i nie jestem uzależniony tylko od tenisa. 

fbtp.jpg

Odnośnik do posta

W sumie źle to określiłem, specjalizacja brzmi dużo lepiej i profesjonalniej. Co nie zmienia faktu, że cieszę się z tego iż jestem otwarty na inne rynki niż tenis, bo jak pokazują ss całkiem nieźle mi idą. Czas zacząć na poważnie Wimbledon!

Powodzenia wszystkim  :gamer:

Odnośnik do posta

Miałem pisać co 2-3 dni ale kolejny post po prostu muszę napisać gdyż stało się coś co wyczekiwałem od bardzo dawna. Pierwszy raz w karierze zakończyłem dzień grając kilka rynków bez żadnego reda. Profit z tego dnia jest jak na moje stawki genialny bo to prawie 25% budżetu przy stawce 10%.

Dojście do 200e już mam za sobą, teraz moim celem jest 500e i na tej kwocie zostanę troche dłużej. :) Powodzenia!

nhni.jpg

Odnośnik do posta

Bardzo ładnie Ci idzie, chciałbym Cię przestrzec przed dwoma rzeczami :

- chyba każdy trader miał taki dzień że czego nie dotknął to red, jeśli będziesz miał taki feralny dzień to się nie zniechęcaj, co najwyżej zrób sobie przerwę do końca dnia albo chociaż z godzinę by ochłonąć, to nic złego 

-na razie operujesz małymi stawkami, można by pomyśleć że jeśli chce się większe profity to wystarczy zwiększyć stawkę i grać dalej swoje. No cóż, nie do końca, przy zwiększeniu stawki można doznać gorącej głowy, większego stresu i to odbije się na jakości tradingu. Zachęcam Cię jednak byś nie ograniczał się do małych bezpiecznych stawek, ale konsekwentnie je zwiększał i zanim się obejrzysz będziesz miał dniówki takie jak wyżej x10

Odnośnik do posta
  • 2 months later...

Cześć! 

Minęły 2 miesiące od mojego ostatniego wpisu. Co najgorsze w czasie tych dwóch miesięcy zagrałem może 2 tynki tenisa i to z doskoku. Cały czas mi cos wypadało, to wakacje, to przeprowadzka, remont i można by tak długo jeszcze wymieniać na szczęście w końcu mam czas i mogę wrócić do blogowania i grania. Niestety kapitał musiałem zmniejszyć znowu o sporą kwotę gdyż potrzebne były moje euraski na wakacjach :P 

Zacznę znowu spokojnie od 50 euro, zobaczymy do czego mnie to doprowadzi tym razem. Liczę jak zawsze na uzasadnioną krytykę :)

Odnośnik do posta

No więc, pierwszy dzień po powrocie. Chyba nie taki zły jak na mój budżet. Tylko Tyson mnie zawiódł, nie dal nawet kilku ticków urwać na niskim layu, ale ryzyko było kalkulowane. 

vpkd.jpg

Odnośnik do posta

US Open daje zarobić niestety jestem strasznie zły na siebie z powodu meczu Stosur. Dałem dupy na całej linii, wierząc w przełamanie Stosur w ostatnim gemie. No i niestety wyzerowałem pokaźnego greena. Po za tym system "lej polaka" działa wyśmienicie, szczególnie piłka nożna. 

oqck.jpg

Odnośnik do posta

Brak internetu spowodował małe zachwianie formy na tenisie, co gorsza dalej dialog mnie nie podłączył... Na szczęście dziś prawdopodobnie dużo nie potrejduje z racji tego, że jadę na mecz Śląsk-Sevilla. Piłka nożna greeny robione pre i na przerwach. 

opzu.jpg

Odnośnik do posta
  • Przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników, przeglądających tę stronę.