Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Lorem Ipsum is simply dummy text

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s

Test Test

Test Test

Test Test

Promowane odpowiedzi

Panowie może ktoś ma jakieś ciekawe info na temat meczu kobiet: Północna Korea - Szwecja, u buków kurs nie przekracza 1.97 a na BF ciągle rośnie i już jest po 2.18. Dość ciekawe. Wydaje mi się, że warto skupić troszkę bo z tego co się doszukałem to Koreanki ładnie sobie pogrywały zawsze na tych mistrzostwach i licze na spadki jutro przed meczem.

Odnośnik do posta

Ja polecam rynek CS 2:0 i 3:0 w meczu Basel - Zurich. Wczoraj udało mi się skubnąć trochę kursu 1,75 sprzedałem za 1,69 dziś już 1,65 więc zjazd niezły kursy na rynkach CS stoją i na 3:0 wynoszą aż 18,5 a na over 2,5 jest kurs 1,65 więc moim zdaniem 2:0 i 3:0 to perełki na dziś :) sam kupuję ile wlezie :D

Odnośnik do posta

4500euro na rynku CS 9h przed spotkaniem to dla mnie wystarczająco, nie gram dużymi kwotami więc nie boję się że mi zamrozi dużą gotówkę ;)

rynek CS zareagował zgodnie z oczekiwaniami i w krótkim czasie dał zarobić; 3:0 kupione za 18,5 sprzedane szybko za 17,5

niestety 2:0 poleciało w dół beze mnie :(

Odnośnik do posta

Witam wszystkich

To moj pierwszy post na tym (miejmy nadzieje)rozwijajacym sie forum. Do momentu rozwiniecia sie tradingu,bawilem sie zwyklym gamblingiem.Jednak metoda prob i bledow zdecydowalem sie w zasadzie wylacznie na trading.Od kilku ladnych lat bylem sympatykiem i czlonkiem mecz.pl ale od jakiegos czasu widze tam rownie pochyla,dlatego mam nadzieje ,ze to Nasze forum tradingowe,rozwinie sie we wlasciwy sposob.

Zarowno jesli chodzi o edukacje,dobre rady i i oczywisice o to co najwazniejsze :-D ,Czyli $$$

Polecam Dinamo Tirana v Sheriff Tiraspol 2 do kupienia aktualnie po 2,26. Gospodarze osłabieni a do gości wraca dwóch podstawowych graczy co zapowiada dalsze spadki kursów.

Skad to info?

POZDR

Odnośnik do posta

Jak Pinnacle wrzuciło kurs 2.19, to miałęm już kupione na Sheriff Tiraspol i mogłem tylko czekać aż oni też zaczną obniżać kurs, a że zaczną to było do przewidzenia poniewaz mieli najwyszy kurs na rynku a dużo ludzi dziś to gra.

17.50 - Mam nadzieje że ktoś skorzystał i myśle że przy sprzedaży poniżej 2 można być zadowolonym :-)

Odnośnik do posta